Trending Now

Ιουλία Καλλιμάνη: «Με βάφτισαν έτσι από σπόντα»

Η αποκάλυψη της τραγουδίστριας που έγινε viral

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ιουλία Καλλιμάνη
© NDP Photo Agency

Ιουλία Καλλιμάνη: Το μπέρδεμα του πατέρα της στη βάφτισή της - Η αποκάλυψη της τραγουδίστριας που έγινε viral

Viral έχει γίνει η αποκάλυψη που έκανε η Ιουλία Καλλιμάνη για το όνομά της, το οποίο όπως τόνισε της δόθηκε... κατά λάθος.

Ειδικότερα στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «The 2night Show», η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην επιθυμία της να δημιουργήσει κάποια στιγμή τη δική της οικογένεια.

«Θέλω να παντρευτώ και σαν τρελή να κάνω παιδιά. Δεν υπάρχει αυτό που λένε “να αφιερωθώ για τα επόμενα χρόνια στην καριέρα μου”. Πολλές φορές όταν το σκέφτεσαι έτσι, μπορεί να απορροφηθείς, να περάσουν τα χρόνια, να μην κάνεις ούτε καριέρα, ούτε τίποτα, ούτε γάμους και ξαφνικά να πεις “άφησα να περάσουν τα χρόνια;” Όλα αυτά έρχονται από τις ενέργειές μας, από το σύμπαν, από το Θεό» είπε αρχικά.

Την παράσταση, ωστόσο, έκλεψε το λάθος που είχε γίνει στη βάφτισή της και ο τρόπος με τον οποίο πήρε το όνομά της, για τον οποίο η Ιουλία Καλλιμάνη είπε:

«Με βάφτισαν Ιουλία από σπόντα. Ο παππούς μου ήταν Ηλίας και θα έβγαινα Ηλιάνα και ο μπαμπάς μου μπερδεύτηκε και είπε Ιουλία στον παπά. Έπαθα πλάκα. Έμαθα μεγάλη αυτή την ιστορία».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ