Trending Now

Έλληνας ταξιτζής ξετρελαίνει τη Νέα Υόρκη με απίστευτα μπασκετικά skills (βίντεο)

Αποθεώνει η αμερικανική μητρόπολη τον 70χρονο που σκοράρει από παντού

62224-137655.jpg
Newsroom
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 70χρονος Έλληνας ταξιτζής Γιώργος Παπουτσής κατακτά το Instagram αλλά και τη Νέα Υόρκη με τις εντυπωσιακές του ικανότητες στο μπάσκετ.
O οδηγός ταξί Γιώργος Παπουτσής έχει αποκτήσει χιλιάδες followers στα social media χάρη στις μπασκετικές του ικανότητες © Instagram @georgethemessiah

Ο 70χρονος Έλληνας ταξιτζής Γιώργος Παπουτσής κατακτά το Instagram αλλά και τη Νέα Υόρκη με τις εντυπωσιακές του ικανότητες στο μπάσκετ.

Έλληνας ταξιτζής στη Νέα Υόρκη γίνεται viral στο διαδίκτυο, καθώς παρά τα 70 έτη ηλικίας του, διαθέτει μοναδικές μπασκετικές ικανότητες.

Ονομάζεται Γιώργος Παπουτσής, και όπως φαίνεται στα βίντεο που έχει αναρτήσει στο Instagram, σκοράρει από παντού και όπως θέλει.

Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι κάνει όλα του τα «μαγικά» στο μπάσκετ φορώντας μποτάκια πεζοπορίας.

Τα κατορθώματα του Έλληνα ταξιτζή στη Νέα Υόρκη διέδωσε ο φωτογράφος και δημιουργός περιεχομένου Luc A Menard, ο οποίος αναδημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μερικά από τα βίντεο με τα απίστευτα καλάθια.

Στα βίντεο, ο Γιώργος Παπουτσής εμφανίζεται να προκαλεί τον κόσμο στη Νέα Υόρκη να δει αν μπορεί να πετύχει καλάθι ενώ βρίσκεται εκτός γηπέδου.

Σε άλλα βίντεο, ο Έλληνας ταξιτζής σκοράρει μπροστά σε πολύ νεότερους αντιπάλους, επιδεικνύοντας παράλληλα τις εντυπωσιακές αθλητικές του ικανότητες.

«Sneakers 1000 δολαρίων εναντίον παπουτσιών αξίας 20 δολαρίων», αναφέρει η λεζάντα ενός από τα πολλά βίντεο με τα απίστευτα ζογκλερικά του viral ταξιτζή.

Σε πολλές περιπτώσεις, ο Γιώργος Παπουτσής αφιερώνει τα βίντεό του σε παιδιά με σωματικά ή ψυχικά προβλήματα, προσθέτοντας ότι σκοπός του είναι, μεταξύ άλλων, να κάνει τον κόσμο να χαμογελάσει.

(Με πληροφορίες από το Greek City Times)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ