Trending Now

O Τζίμι Κίμελ ζήλεψε τις διακοπές του Μάτζικ Τζόνσον στην Ελλάδα - Το τρολάρισμα και η ντίσκο περούκα

Ο θρύλος του ΝΒΑ δεν γλίτωσε από τον γνωστό κωμικό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ ζήλεψε τις διακοπές του Μάτζικ Τζόνσον στην Ελλάδα
Ο παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ ζήλεψε τις διακοπές του Μάτζικ Τζόνσον στην Ελλάδα © Twitter/ @jimmykimmel

Ο Μάτζικ Τζόνσον απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα και ο Τζίμι Κίμελ ταξίδεψε μαζί του μέσω photoshop.

Ο θρύλος του ΝΒΑ Μάτζικ Τζόνσον συνεχίζει να περνά όμορφες στιγμές στην Ελλάδα, τις οποίες μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο πρώην άσος των Λος Άντζελες Λέικερς έχει επισκεφτεί αρκετά μέρη της χώρας μας. Στην τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη δήλωσε πως τον έχει εμπνεύσει η ιστορία της Ελλάδας και ανέφερε χαρακτηριστικά πως το ταξίδι στον τόπο μας ήταν μια εμπειρία που το άλλαξε τη ζωή. Δεσμεύτηκε δε πως την επόμενη φορά που θα επισκεφτεί την Ελλάδα, θα συναντήσει από κοντά τον κ. Μητσοτάκη.

Μετά το τέλος της συζήτησής τους, ο Μάτζικ Τζόνσον συνέχισε τη βόλτα του στη χώρα μας με το σκάφος του γύρω από τον Σκορπιό. Μάλιστα προχώρησε σε μια σειρά από αναρτήσεις που τον δείχνουν να διασκεδάζει με την παρέα του. O Τζόνσον φόρεσε μια μπλούζα της ομάδας του Λος Άντζελες και τη συνδύασε με πράσινη γραβάτα και περούκα ίδιου χρώματος.

Η εικόνα αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από τον γνωστό Αμερικανό κωμικό παρουσιαστή Τζίμι Κίμελ, ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό του Μάτζικ Τζόνσον μέσω μοντάζ. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός πρόσθεσε τον εαυτό του με έχοντας ανάλογη ενδυμασία και έγραψε «περνώντας τέλεια στην Ελλάδα» (Βρίσκεται αριστερά με κίτρινη περούκα).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ