Trending Now

Σασμός: Ο σκηνοθέτης απάντησε για το λάθος με τον σύρτη (βίντεο)

Το σχόλιό του για το τρολάρισμα στο Twitter

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σασμός: Μόνο ο σύρτης κρατούσε στο κελί τον Αστέρη, όταν μιλούσε με τον Μαθιό
Σασμός: Μόνο ο σύρτης κρατούσε στο κελί τον Αστέρη, όταν μιλούσε με τον Μαθιό © YouTube/Alpha TV

Ο σκηνοθέτης στη σειρά «Σασμός» απάντησε για το λάθος με τον σύρτη στο κελί του Αστέρη. Το μήνυμά του για τα social media.

Στη σειρά «Σασμός» το λάθος με τον σύρτη στο κελί του Αστέρη προκάλεσε... χαμούλη στο Twitter. Κλειδαριά δεν υπήρχε. Ούτε λουκέτο επίσης. Ο Μαθιός μιλούσε με τον Αστέρη για τα παλιά και τα καινούργια. Θα μπορούσε άνετα, λοιπόν, σύμφωνα με τους χρήστες στο Twitter, να ανοίξει την πόρτα και να βγάλει από το κελί το μικιό των Σταματάκηδων.

Ο σκηνοθέτης της σειράς «Σασμός» πήρε θέση για το τρολάρισμα στα social media, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: «Τα social είναι κομμάτι της δουλειά μας και τα παρακολουθούμε ανελλιπώς αλλά προσπαθούμε κι εμείς να κάνουμε λιγότερα λάθη».

Σασμός: Τι είπε ο σκηνοθέτης για το λάθος με τον σύρτη στο κελί του Αστέρη

«Είναι σίγουρο ότι έχουν ξεφύγει πράγματα και μερικές φορές και οι τηλεθεατές είναι λίγο υπερβολικοί» ανέφερε ο Κώστας Κωστόπουλος, σκηνοθέτης στη σειρά «Σασμός».

Και πρόσθεσε: «Το ουσιαστικό ήταν ο διάλογος μεταξύ των ηθοποιών. Και μέσα στο κρατητήριο να ήταν ο αδελφός του και σύρτης να μην ήταν κλειδωμένος, δεν πάει να πει "Τον παίρνω και φεύγω"».

Υπενθυμίζεται ότι ορισμένοι χρήστες στο Twitter, σχολιάζοντας το λάθος με τον σύρτη στο κελί του Αστέρη, βγήκαν μπροστά και υπερασπίστηκαν τη σειρά, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Εδώ στο Game of Thrones η Νταινέρις έπινε καφεδάκι γνωστής αλυσίδας, ο Σασμός θα γλίτωνε...».

Ο σκηνοθέτης του Σασμού απαντά για τη σκηνή με τον σύρτη των φυλακών

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ