Trending Now

Σασμός: Το Twitter πρόσεξε το λάθος στο κελί του Αστέρη

Χαμός στα social media

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σασμός: Ο Αστέρης στο κελί και ο Μαθιός απ' έξω
Σασμός: Ο Αστέρης στο κελί και ο Μαθιός απ' έξω @Twitter

Ο «Σασμός» απασχολεί το Twitter, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στο κελί του Αστέρη και το λάθος που υπάρχει στη σκηνή με τον Μαθιό.

Η σειρά «Σασμός» δεν σταματά να trend-άρει. Κάθε επεισόδιο που προβάλλεται, έχει μεγάλη τηλεθέαση και δίνει μπόλικη «τροφή» για σχόλια στο Twitter. Αυτήν τη φορά την τιμητική του είχε ο Αστέρης. Το μικιό της Καπετάνισσας είναι στη φυλακή και ο Πετρής στο χώμα.

Ο αδελφός του, o Μαθιός, πήγε να τον δει στο κελί και να μιλήσουν. Μόνο που μια λεπτομέρεια στο κελί που βρίσκεται ο Αστέρης στη σειρά «Σασμός» μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε.

Στο Twitter έγινε χαμός για το λάθος. Ορισμένοι, πάντως, επεσήμαναν ότι ενδεχομένως ο σκηνοθέτης να ήθελε να στείλει μήνυμα πως ο Αστέρης μάλλον θα βγει γρηγορότερα από τη φυλακή. Η πρώην του, η Στέλλα, έχει αναλάβει την υπόθεση και ήδη τα ελαφρυντικά ετοιμάζονται να κάνουν... παρέλαση για να πέσει στα «μαλακά» ο Αστέρης.

Σασμός: Το Twitter ξέρει τι πήγε στραβά με το κελί του Αστέρη 

Όπως φαίνεται και στα tweets που ακολουθούν, η πόρτα στο κελί του Αστέρη στη σειρά «Σασμός» έχει μόνο έναν σύρτη. Δεν υπάρχει λουκέτο, δεν υπάρχει κλειδαριά. Και το ερώτημα είναι ένα: «Μα καλά, ο Αστέρης δεν θέλει να βγει. Ο Μαθιός γιατί δεν του ανοίγει;».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ