Trending Now

Bruce Springsteen: Πρωταγωνιστής σε διαφήμιση του Super Bowl

Οι διαφημίσεις προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του αμερικανικού τελικού ποδοσφαίρου.

alexandra_skaraki.jpg
Αλεξάνδρα Σκαράκη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Bruce Springsteen
© ΑΠΕ/Tony McDonough

Ο Bruce Springsteen πρωταγωνίστησε σε διαφήμιση του Super Bowl για την εταιρεία Jeep - Το μήνυμα του τηλεοπτικού σποτ.

Ο Bruce Springsteen ήταν πρωταγωνιστής σε μια από τις τηλεοπτικές διαφημίσεις που προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στο φετινό Super Bowl.

The Weeknd’s FULL Pepsi Super Bowl LV Halftime Show

Ο δημοφιλής Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός, που το 2020 ξεχώρισε με το άλμπουμ «Letter To You»-το οποίο κυκλοφορεί στην Ελλάδα με την υποστήριξη του Athens Voice 102.5, συμμετείχε σε νέο σποτ για την Jeep. Μετά από σχεδόν μια δεκαετία που αντιστέκονταν στην πρόταση του επικεφαλής της Jeep Ολιβιέ Φρανσουά, ο «Boss» τελικά συμφώνησε να συνεργαστεί μαζί του για τη δημιουργία διαφήμισης. Πρόκειται για μια σπάνια εμφάνισή του στην τηλεόραση για αυτό τον σκοπό.

Ο τίτλος της διαφήμισης είναι: «The Middle». Στο βίντεο διάρκειας 2 λεπτών και 10 δευτερολέπτων, ακούγονται πρωτότυποι ήχοι από το περιβάλλον που δημιούργησε ο Bruce Springsteen με τον για πολλά χρόνια συνεργάτη του, Ρομπ Ανιέλο. Η διαφήμιση προσφέρει ένα μήνυμα ενότητας σε αντίθεση με τις λεπτομέρειες για τα μίλια που μπορεί κάποιος να διανύσει με το τζιπ ή τις προδιαγραφές του αμαξιού που συνήθως παρακολουθούμε σε τέτοιου είδους διαφημίσεις.

Κατά τη διάρκεια της διαφήμισης, ο τραγουδιστής αναφέρεται στην κατάσταση που βρίσκεται η Αμερική τα τελευταία χρόνια, λέγοντας τα εξής: «Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να έρθουν και να συναντηθούν εδώ στη μέση. Δεν είναι μυστικό ότι αυτό το σημείο είναι δύσκολο να το πλησιάσουμε τώρα τελευταία, ανάμεσα στο κόκκινο και το μπλε, στον υπηρέτη και τον πολίτη, στην ελευθερία και τον φόβο μας. Ο φόβος ποτέ δεν ήταν ο καλύτερός μας εαυτός και όσον αφορά την ελευθερία, δεν είναι ιδιοκτησία μόνο για λίγους τυχερούς. Ανήκει σε όλους. Όποιοι είστε, από όπου προέρχεστε, είναι εκείνο που μας συνδέει και χρειαζόμαστε αυτή την σύνδεση. Χρειαζόμαστε τη μέση. Πρέπει να θυμόμαστε ότι όλοι μοιραζόμαστε το ίδιο χώμα ώστε να φτάσουμε στον προορισμό. Μπορούμε να φτάσουμε στην κορυφή του βουνού, μέσα από την έρημο και θα ξεπεράσουμε αυτό το χάσμα. Το φως μας πάντα έβρισκε τον δρόμο στο σκοτάδι. Και υπάρχει ελπίδα καθοδόν...μπροστά».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ