Trending Now

Σε είδα στην Παλλήνη

Οι αγγελίες που έκαναν τους Αθηναίους να κοιτάζονται στα μάτια κάθε μέρα

115098-718271.jpg
Αναγνώστες
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
seeida.jpg

Σε είδα: Καθημερινότητα στην πόλη, φλερτ παντού, φλογερές εξομολογήσεις, σέξι λογάκια, ερωτικές ιστορίες, μεγάλες αγάπες

Σε είδα στην Παλλήνη ⇒ Κυριακή 18:30 περίπου, 6 Οκτώβρη, σε ένα seat Leon μαύρο. Σε ένα φανάρι κοιταχτήκαμε έντονα, εγώ σε ένα άσπρο Πεζό.

Κυριακή 29/09/2019 και ώρα περίπου 17:00 ⇒ Με είδες καθώς περπατούσα επί της Μουστοξύδη κάτω από τη γέφυρα της Πλατείας Πρωτομαγιάς προς Ευελπίδων. Φορούσα λευκό φόρεμα με δαντέλα (κοντό μπροστά και μακρύ πίσω), πέδιλα πλατφόρμες ψηλές και γυαλιά ηλίου. Στο χέρι κρατούσα μία σακούλα Ηondos Center. Είχες σταματήσει με το αυτοκίνητό σου χρώματος ασημί και μου μιλούσες (καμάκι), εγώ σου είπα να φύγεις χωρίς να σε κοιτάξω, εσύ επέμενες ώσπου έφυγες. Εάν θέλεις επικοινώνησε μαζί μου (χωρίς απόκρυψη).

Αν και τα θεωρώ λίγο κιτς αυτά τα μηνύματα  ⇒ Ήσουν μία πολύ ευχάριστη συνάντηση σε μια αρκετά παράξενη μέρα και αξίζεις την εξαίρεση. Ήταν την ημέρα απεργίας του μετρό. Σε πέτυχα στο λεωφορείο Α8 για δουλειά, κάναμε συζήτηση στα τυπικά, έπειτα κατεβήκαμε μαζί για τον ηλεκτρικό στο Μαρούσι καθώς συνεχίζαμε να τα λέμε, προτού χαιρετηθούμε να πάει ο καθένας μας στην δουλειά του. Φόραγα τζιν και κόκκινο μπλουζάκι. Αν σου ήταν εξίσου ευχάριστη η συνάντηση θα με βρεις στο rhazaron@yahoo.com. Θα χαιρόμουν να σε κέρναγα έναν καφέ να σε γνώριζα καλύτερα. Καλή σου μέρα όπου και να είσαι...


Γράψε για το ΣΕ ΕΙΔΑ και στείλε το μήνυμά σου με mail στο info@athensvoice.gr

Εσείς είστε σίγουροι πως δεν υπάρχει κάποιος που θέλει να σας πει κάτι; Ακούστε τις αγγελίες που έκαναν τους Αθηναίους να κοιτάζονται στα μάτια κάθε μέρα στο Athens Voice Radio 102.5.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ