Trending Now

Γνωστός Youtuber έγινε πατριός του καλύτερού του φίλου για πλάκα

Η πρόταση γάμου αλλά και η αίτηση διαζυγίου ένα μήνα μετά - Η απάντηση του φίλου του

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
I MARRIED MY BEST FRIENDS MOM!! (PROPOSAL)

Ο 22χρονος Youtuber παντρεύτηκε τη μαμά του καλύτερού του φίλου και τώρα χωρίζει. Ανέβασε βίντεο και από την πρόταση γάμου.

Όταν ξεκίνησαν από ένα αστείο. Ο David Dobrik, γνωστός Youtuber, παντρεύτηκε τη μητέρα του καλύτερού του φίλου όταν εκείνος τον προκάλεσε.

«Ο φίλος μου μού είπε ότι δεν θα βρω ποτέ την αληθινή αγάπη και δεν θα παντρευτώ ποτέ. Έτσι και εγώ ταξίδεψα μέχρι το σπίτι της μαμάς του και την παντρεύτηκα» έγραψε στο Twitter. «Τώρα αυτό ο φίλος είναι ο θετός μου γιος. Η αληθινή αγάπη πάντα κερδίζει» είχε γράψει πριν ένα μήνα.

Πολλοί το αμφισβήτησαν αλλά εκείνος ανέβασε βίντεο και φωτογραφίες όπου ταξίδεψε από τη Βοστόνη για να κάνει πρόταση γάμου στη Lorraine, η οποία συμμετείχε ευχαρίστως στο «αστείο». Συμφώνησε να τον βοηθήσει για να εκδικηθούν μαζί τον γιο της.

 

 

«Αυτό θα ήταν ξεκαρδιστικό» ήταν η αντίδρασή της όταν άκουσε την πρόταση και την ιδέα του Dobrik.

Και το έκαναν. «Χθες το βράδυ έγινα ο πατριός του καλύτερού μου φίλου αφού παντρεύτηκα τη μητέρα του. Είμαι τόσο ευγνώμων για αυτή την ευκαιρία. Θα σου συμπεριφέρομαι σα να ήσουν δικό μου παιδί. Σε αγαπώ Jason (Nash), τώρα άντε να βγάλεις τα σκουπίδια που μαζεύτηκαν στο σαλόνι μας» έγραψε στον φίλο του αφήνοντάς τον άφωνο.

Ωστόσο, όλες οι ωραίες ιστορίες μια μέρα τελειώνουν. Έτσι και αυτή. Καθώς σύμφωνα με το E! News ο Youtuber υπέβαλε αίτηση διαζυγίου μετά από περίπου έναν μήνα έγγαμου βίου. Ο 22χρονος υπέβαλε την αίτηση στο δικαστήριο του Λος Άντζελες την Τρίτη χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστός ο λόγος του χωρισμού.

«Είμαι συντετριμμένος ανακοινώνοντας ότι η Lorraine και εγώ αποφασίσαμε να δώσουμε τέλος στη ρομαντική μας σχέση. Ευχόμαστε ότι αυτή η είδηση κοινοποιείται πρώτα από εμάς, ωστόσο, γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο για τα ΜΜΕ να αντισταθούν στις εικασίες. Προσπαθήσαμε τόσο σκληρά για να λειτουργήσουν τα πράγματα. Μερικές φορές στη ζωή δεν είσαι αρκετός για κάποιον, ασχέτως αν έχεις κάνει πράγματα για εκείνον ή αν έχεις προσπαθήσει να γίνεις κάτι για αυτόν.

Lorraine, είσαι το φως μου, η μούσα μου και η έμπιστή μου. Μου έμαθες όχι μόνο πώς να αγαπώ έναν άλλον άνθρωπο αλλά πώς να αγαπώ τον εαυτό μου. Θα συνεχίσουμε να αγαπάμε και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο ενώ θα παραμείνουμε καλοί φίλοι και γονείς για τα παιδιά μας. Ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων για το σεβασμό της ιδιωτικής ζωής μας στην παρούσα φάση,, Έγραψε στο Twitter, ο David Dobrik.

 

 

Η απάντηση του φίλου του και πρώην θετού του γιου ήταν άμεση «Στη συνέχεια: Ακολουθεί η μάχη για την κηδεμονία».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ