Κοσμος

Νεκρός διάσημος YouTuber -Το αινιγματικό βίντεο πριν εξαφανιστεί

Ο 29χρονος μιλούσε για αυτοκτονία και μετά εξαφανίστηκε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
etika
O Ντέσμοντ Αμοφά ή «Εtika»

Ο Etika πριν εξαφανιστεί είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο 8 λεπτών στο οποίo μιλούσε για αυτοκτονία.

Νεκρός βρέθηκε ο διάσημος YouTuber Ντέσμοντ Αμοφά. O 29χρονος που είχε γίνει γνωστός με το ψευδώνυμο Etika, είχε εξαφανιστεί πριν έξι μέρες. Πριν την εξαφάνισή του είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο 8 λεπτών στο οποίo μιλούσε για αυτοκτονία ενώ περπατούσε στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με την New York Post, το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη είδηση του εντοπισμού της σορού του.

Ο 29χρονος είχε ανησυχήσει τους φαν του και στο παρελθόν, ενώ πρόσφατα η αστυνομία είχε βρεθεί στο σπίτι του καθώς απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει.

Στο τελευταίο βίντεο, ο Ντέσμοντ Αμοφά που είχε χιλιάδες ακόλουθους στα κοινωνικά δίκτυα φαίνεται να μιλάει για τη σκοτεινή πλευρά της δόξας του διαδικτύου. «Λυπάμαι που πρόδωσα την εμπιστοσύνη σας, λυπάμαι που σας έδιωξα όλους», φαίνεται να λέει στο βίντεο ο Etika. Σε άλλο σημείο αναφέρει: «Ξέρετε δεν σκεφτόμουν τη αυτοκτονία πριν, πραγματικά δεν το έκανα. Αλλά, ένα πράγμα που δεν συνειδητοποίησα, ήταν ότι τα τείχη κλείνουν γύρω μου τόσο γρήγορα. Δεν είχα πραγματικά καμία πρόθεση να σκοτώσω τον εαυτό μου».

Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση, το βίντεο κατέβηκε από το YouTube, λόγω παραβίασης κανονισμών, ωστόσο ξανανέβηκε από διάφορους άλλους χρήστες. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gonna spend Valentine's Day the BEST way I know how! ?♥️

A post shared by 9999999999999999999 (@etika) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

R.I.P. Etika (Desmond Amofah) #etika #ripetika

A post shared by Bronco (@vibebronco) on

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ