Trending Now

Τι θα γινόταν αν Ντενέρις και Τζον Σνόου παράγγελναν καφέ

Οι χρήστες στα social media δίνουν την απάντηση.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
john-snow-daenerys.jpg

Το πολύ μπλα μπλα της Ντενέρις και η απλότητα του Τζον Σνόου στη «μάχη του καφέ» στα social media.

Πολύς λόγος έγινε για το «λάθος» της HBO με το κυπελλάκι από τα Starbucks στο 4ο επεισόδιο του Game of Thrones. Η παραγωγή υποστήριξε ότι αυτά συμβαίνουν και εξέφρασε την ικανοποίησή της που έχει καταφέρει να αποφύγει σε πολύ μεγάλο βαθμό τα λάθη στο ρακόρ, παρόλο που εκατ. άνθρωποι ανά τον κόσμο παρακολουθούν φανατικά τη σειρά και καιροφυλαχτούν για «παραλείψεις».

Οι χρήστες, πάντως, στα social media χρησιμοποίησαν το συγκεκριμένο «λάθος», για να δώσουν τη δική τους απάντηση στο δίλημμα Ντενέρις ή Τζον Σνόου for Iron Throne. Ποιος είναι ο καταλληλότερος να κάτσει στη θρυλική θέση (υποθέτοντας πως και οι δύο θα ζήσουν και ότι δεν επικρατήσει η Σέρσεϊ που μέχρι στιγμής δείχνει να έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας). Οι απόψεις διίστανται.

Υποθέτοντας, λοιπόν, ότι έρχεται το delivery στο Γουέστερος με δύο καφέδες για το «ζεύγος»…

john-snow-coffee.jpg

Με μια πρώτη ματιά φαίνεται πως ο γιος της Λυάννας είναι απλός άνθρωπος, που αφήνει τις πράξεις να μιλούν για εκείνον. Όλοι τον ξέρουν ως Σνόου. Τζον Σνόου. Χωρίς να χρειάζεται να πει άλλα, σε αντίθεση με τη (σ.σ. πάρτε βαθιά ανάσα) Ντενέρις τη Θυελλογέννητη, του οίκου Ταργκάριεν, νόμιμη διάδοχο του Σιδερένιου Θρόνου, βασίλισσα των Άνταλ και των Πρώτων Ανθρώπων, προστάτιδα των Επτά Βασιλείων, Μητέρα των Δράκων, Καλήσι, Άκαυτη κ.λπ.

Υ.Γ. Τον Τάιγουιν Λάννιστερ πολλοί εμίσησαν, ουδείς όμως αρνείται ότι ήταν ο ηγεμόνας που δεν ήθελες με τίποτα να μπλέξεις μαζί του. «Όποιος πρέπει να λέει "Είμαι ο βασιλιάς", δεν είναι αληθινός βασιλιάς», τα επίκαιρα παρά ποτέ λόγια του.

twyin_lannister.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ