Trending Now

Νεαρός με εγκεφαλική παράλυση κάνει deadlift- Έγινε ο ήρωας του Σβαρτσενέγκερ (video)

Γνωρίστε τον Μάιλς Τέιλορ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
deadlift
Ο Μάιλς Τέιλορ

O Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ξέρει καλά από βάρη και άμα σε επαινέσει για τα κατορθώματά σου στη γυμναστική ένας από τους ανθρώπους που στήριξε την υποκριτική του καριέρα στο μυώδες σώμα του, μάλλον έχεις καταφέρει κάτι σημαντικό.

Με βάση τα παραπάνω, o Μάιλς Τέιλορ, ένας νεαρός που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση, πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του πραγματικά ξεχωριστό μετά τους επαίνους που απέσπασε από τον Σβαρτσενέγκερ.

Ο ηθοποιός -και μετέπειτα πολιτικός- χαρακτήρισε τον Τέιλορ ως τον νέο του ήρωα γιατί αν και ζυγίζει 45 κιλά κατάφερε να κάνει deadlift με 90 κιλά βάρος.

Ο Τέιλορ είχε ανεβάσει βίντεο του εκπληκτικού κατορθώματός του στο Instagram όπου έλαβε ενθαρρυντικά σχόλια από τους 141.000 followers του.

 

 

Το βίντεο έγινε αμέσως viral και κέρδισε ακόμα μεγαλύτερη προσοχή όταν το «μοίρασε» και το αμερικανικό αθλητικό κανάλι ESPN. Στη συνέχεια όμως το είδε και ο 71χρονος Σβαρτσενέγκερ ο οποίος το ανέβασε στο Twitter του γράφοντας «Έχω έναν νέο ήρωα».

Ο Τέιλορ,  πάντως ανεβάζει συχνά βίντεο από τα κατορθώματα του στη γυμναστική και στα βάρη αποδεικνύοντας ότι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στους στόχους του.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My gym buddies!??#Neversate

A post shared by Smiles Taylor (@smiles_taylor) on

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ