Trending Now

Samantha Hoopes: «Σε προσβάλλουν οι θηλές μου;»

Είναι σεμνότυφα τα social media;

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
gettyimages-597194664.jpg
Toth/Getty - Ideal Images for Sports Illustrated

Πριν από λίγες μέρες το Facebook ζήτησε «συγγνώμη» γιατί κατέβασε μια φωτογραφία Αφροδίτης του Βίλλεντορφ, ένα ειδώλιο περίπου 30.000 ετών ως «επικίνδυνα πορνογραφική».

Λίγο μέτα το μεγαλύτερο social media του πλανήτη ζήτησε «συγγνώμη» και το περιστατικό ήταν ακόμα μια αφορμή για συζήτηση περί σεμνοτυφίας και γυμνού κοινωνικών δικτύων. 

Στη παγκόσμια συζήτηση περί γυμνού στα κοινωνικά δίκτυα μπήκε -με τον δικό της τρόπο- και το μοντέλο του Sports Illustrated Samantha Hoopes. 

Η 27χρονη καλλονή από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ επέλεξε να ανεβάσει ένα βίντεο στο οποίο βγαίνει μέσα από πισίνα με ένα μπλουζάκι και διαγράφονται ξεκάθαρα οι θηλές. Το ενδιαφέρον είναι η φράση που έχει πάνω το μπλουζάκι, στο οποίο γράφει: «Σε προσβάλλουν οι θηλές μου;». Η ίδια έχει ανεβάσει ξανά φωτογραφία στην οποία πάλι διαγράφονται οι θηλές της. 

 

 

 

 

Αν δούμε τα σχόλια, θα παρατηρήσουμε ότι κανένας από αυτούς που σχολιάζουν δεν είναι αρνητικοί απέναντι στο βίντεο. Μήπως τα κοινωνικά δίκτυα είναι πιο σεμνότυφα από τους χρήστες τους;

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ