Trending Now

5+1 ιδέες για το απόλυτο ρομαντικό ραντεβού τη μέρα του Αγ. Βαλεντίνου

Είμαι η Τζένη και δεν σνομπάρω τη γιορτή των ερωτευμένων. Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου θα το κάψουμε, κυρ-Στέφανε.

120741-270353.jpg
Τζένη Μελιτά
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
thumbnail_-2.jpg

Εντάξει, η γιορτή μπορεί να είναι για κάποιους πιο γραφική και από την Πλάκα, αλλά είναι η απόλυτη ευκαιρία για να αφιερώσετε χρόνο στον άνθρωπο που αγαπάτε και που πιθανώς η τριβή της καθημερινότητας να σας έχει αφαιρέσει το δικαίωμα να του το δείχνετε τακτικά. 
Φίλες μου αναγνώστριες (και φίλοι μου, γιατί όχι;!), σας έχω προτάσεις για να σχεδιάσετε την τέλεια μέρα των ερωτευμένων και (γιατί όχι;) να την επιμηκύνετε καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Απομακρύνετε τους άμεσα ενδιαφερόμενους από κοντά σας και ελάτε να καταστρώσουμε σχέδια και πλάνα, που θα τον φέρουν προ εκπλήξεως και θα σας εξασφαλίσουν μία μέρα σαν εκείνες που βλέπουμε στις ταινίες.
1) Το κυνήγι του θησαυρού 
atk_2861.jpg
 Ο τίτλος σίγουρα θα σας θύμισε εκείνο το παιχνίδι που παίζαμε στην παιδική μας ηλικία. Επιστρατεύστε την παιδική σας ζωντάνια και παίξτε αυτό το παιχνίδι για να αποκαλύψετε στον σύντροφό σας το δώρο σας γι’ αυτή τη μέρα. Τοποθετήστε χαρτάκια με γρίφους σχετικούς με τη σχέση σας σε διάφορα μέρη του σπιτιού και αφήστε τον να βρει την έκπληξη, απολαμβάνοντας τη διαδικασία! Το δώρο που θα ανακαλύψει στο τέλος του παιχνιδιού μπορεί να είναι κάτι συμβολικό, όπως ένα γράμμα (παραδοσιακό, αλλά και κλασικό), όπου θα γράψετε τους λόγους για τους οποίους τον ερωτευτήκατε ή το πώς αισθανθήκατε όταν τον είδατε πρώτη φορά, ή ακόμα διάφορα άλλα γραφικά ή/και αστεία αντικείμενα, όπως αρκουδάκια, σοκολατάκια, ή ακόμη-ακόμη και ένα σετ σέξι εσώρουχα. 
2) Αδράξτε την μέρα μαζί  Δυστυχώς, η ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου δεν συγχρονίζεται πάντα με το Σαββατοκύριακο ή εν πάση περιπτώσει με μία μέρα χωρίς δουλειά. Εάν βρείτε το χρόνο, όμως, θα ήταν ιδανικό να οργανώσετε μια δραστηριότητα για τους δυο σας, που θα σας χαλαρώσει, θα σας απαλλάξει από την πίεση και το στρες και θα σας φέρει πιο κοντά. Ενδεικτικά, σας προτείνω μια θεραπεία για δύο σε ένα spa, μία θεατρική παράσταση της αρεσκείας σας, μια συναυλία ή ακόμα και μία βόλτα σε ένα λούνα παρκ.
3) Φτιάξε ατμόσφαιρα και χαλαρωτική διάθεση στο σπίτι 
atk_2853.jpg
 Ποιος είπε ότι το κατάλληλο ρομαντικό τετ-α-τετ θέλει αποκλειστικά ένα ακριβό δείπνο ή άλλες κοστοβόρες διαδικασίες; Άναψε κεριά και σέρβιρέ του το αγαπημένο του κρασί, καθώς θα κάθεστε αγκαλιά στον καναπέ. Πίστεψέ με και αυτός θα εκτιμήσει περισσότερο τη δική σου διακόσμηση και όχι αυτή ενός ακριβού εστιατορίου. Δοκιμάστε να παίξετε επιτραπέζια, να δείτε την αγαπημένη σας ταινία. Ακόμα και ένα πικ-νικ καταμεσής του σαλονιού –με χαμηλό φωτισμό– θα σας βγάλει από τα τετριμμένα και θα προσδώσει ένα άρωμα παιδικού έρωτα.
4) Ο έρωτας περνάει από το στομάχι 
atk2.jpg
 Ήρθε η ώρα να αποδείξεις ότι οι ώρες που αφιέρωσες βλέποντας «Master Chef» δεν πήγαν χαμένες. Εξοπλίσου με κουτάλες, πιρούνες και κατσαρόλες και μπες στο πεδίο της μάχης. Φαντάσου, πόσο συγκινητική για κείνον θα είναι η πρόθεσή σου να μαγειρέψεις το αγαπημένο του σπιτικό φαγητό. Φυσικά, έχω συμβουλές και για το μενού. Τι έτσι θα σας άφηνα; Ασφαλώς γνωρίζεις για τις αφροδισιακές ιδιότητες των θαλασσινών, οπότε μια μακαρονάδα με γαρίδες είναι μια τέλεια επιλογή. Ό,τι κι αν επιλέξεις να κάνεις, μερίμνησε ώστε να είναι ελαφρύ και εύπεπτο για να μπορέσετε να απολαύσετε και τις υπόλοιπες προτάσεις αυτού του άρθρου... Πάντα υπάρχει και η επιλογή της παραγγελίας απ’ έξω. Πρόσεξε, όμως, μη μας καταλάβουν και ρεζιλευτούμε!
5) Ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτη σου! Θεού θέλοντος και ρευστού επιτρέποντος, θα ήταν ιδανική μια απόδραση για δύο σε ένα ρομαντικό προορισμό. Κλείστε εισιτήρια και εμφανίστε τα σε ένα ειδυλλιακό δείπνο. Εάν είχατε γνωριστεί σε κάποια άλλη περιοχή, επιχειρήστε να περάσετε την ημέρα αυτή εκεί. Σε γενικές γραμμές, έστω και μια διαμονή στη διπλανή πόλη θα σας ανανεώσει και θα σας γεμίσει με νέες εικόνες και εμπειρίες ως ζευγάρι. Ετοιμάστε τις βαλίτσες σας και φύγαμε!
6) Κάντε τον έρωτα 
atk_1283.jpg
 Δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα αυτή ο έρωτας και το σεξ (μιλάμε ελεύθερα έτσι;). Είναι η πιο ερωτική μέρα του χρόνου, οπότε αφήστε τις ορμόνες σας και τη λίμπιντο ελεύθερα να αναζητήσουν τον σύντροφό σας. Ανάψτε κεριά, σβήστε τα φώτα, αγοράστε καινούργια εσώρουχα και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους. Καλή διασκέδαση!

Πρωτότυπα δώρα, που θα τον τρελάνουν... 

thumbnail.jpg
 Το άρθρο αρωγός και υποστηρικτής για εκείνη την ημέρα δεν σταματάει εδώ! Υπάρχει bonus με ιδέες για έξυπνα δώρα για όσες είστε ακόμα αναποφάσιστες:

  1. Σεμινάρια της αρεσκείας του: Κάντε του δώρο ένα σεμινάριο που γνωρίζετε ότι θέλει να παρακολουθήσει.
  2. Κονσόλα παιχνιδιών: Τολμήστε το, δείξτε ανωτερότητα και μη φοβηθείτε τη μανία που μπορεί να επιφέρει. 
  3. Εισιτήρια για το αγαπημένο του παιχνίδι μπάσκετ ή ποδοσφαίρου: Η ανωτερότητά σας και σε αυτή την περίπτωση θα εκτιμηθεί δεόντως και σίγουρα θα πάρετε τον τίτλο της «πιο cool συντρόφου» στους κύκλους των κολλητών του.
  4. Εσώρουχα: Παραδοσιακό και κλασικό, αλλά θα επωφεληθείτε και οι δύο από αυτό το δώρο.
  5. Κατοικίδιο: Χιλιάδες ζωάκια ψάχνουν σπίτι. Με αυτή τη χειρονομία θα εξασφαλίσετε σπίτι για ένα αδέσποτο ζωάκι και θα βγάλετε στην επιφάνεια τα τρυφερά του αισθήματα. 

Περιμένω σχόλιά σας σχετικά με την εφαρμογή των παραπάνω συμβουλών. Σας φιλώ!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ