Trending Now

Καίτη Γκρέυ: «Έδινα χρήματα στην κυρά-Γεσθημανή για να αγοράζει τσιγάρα στον Στέλιο» (εικόνες, video)

Συνέντευξη - ποταμός για τη σχέση της με τον Καζαντζίδη και τη μητέρα του

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
new_grey.jpg

Η λαϊκή τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ ανοίγει την ψυχή της και μιλάει για τη σχέση της με τον Στέλιο Καζαντζίδη, τη μητέρα κυρά-Γεσθημανή και πολλά άλλα.

Η λαϊκή τραγουδίστρια διηγείται ότι ο άνθρωπος που την έφερε κοντά με τον Στέλιο Καζαντζίδη ήταν η κυρά-Γεσθημανή, η μητέρα του. Είπε λοιπόν: «Δούλευα στον Ζέφυρο, στο Νέο Ηράκλειο, και ήμουν ήδη μεγάλη φίρμα, με δισκογραφικές επιτυχίες. Εκεί ερχόταν η μάνα του Καζαντζίδη και έβλεπα τον μαέστρο και συνθέτη, τον Γεράσιμο Κλουβάτο, που της έδινε λεφτά. Τον ρώτησα “ποια είναι” και μου είπε “μια φτωχιά γυναίκα και της δίνω λεφτά για να πάει τσιγάρα στον γιο της, που είναι στη Μακρόνησο”. Ετσι κι εγώ κάθε φορά που την έβλεπα, συνήθως ερχόταν το Σάββατο, την κέρναγα έναν μεζέ στο μαγαζί και της έδινα και κάποια χρήματα για να πάει τσιγάρα στον γιο της την Κυριακή στο επισκεπτήριο. Η κυρα-Γεσθημανή πήγαινε στον γιο της και του έλεγε “αυτή η κοπέλα που τραγουδάει το “Τσιγάρο” και το “Βουνό” είναι πάρα πολύ όμορφη, γιε μου, και μου δίνει λεφτά να σου πάρω τσιγάρα”. Εγώ τότε δεν ήξερα καν ποιος είναι ο γιος της, μέχρι που ένα βράδυ ο Στέλιος, αφού είχε βγει από τη Μακρόνησο, ήρθε στο μαγαζί μαζί με τη μάνα του και κάτι ξαδέρφια του, και τον γνώρισα. Αφού με ευχαρίστησε για τη βοήθεια που προσέφερα στη μητέρα του και σ' εκείνον, μου ζήτησε κάποια στιγμή να χορέψουμε ένα ταγκό που έπαιζε η ορχήστρα στο μαγαζί...» θυμάται η Καίτη Γκρέυ και ξεκαθαρίζει ότι είναι ψέμα πως εκείνη του πρότεινε να χορέψουν, όπως αναφέρεται στη βιογραφία του Καζαντζίδη, την οποία έχουν γράψει φίλοι του. 

1974569.jpg
EUROKINISSI


Μετά την πρώτη επαφή τους ο Καζαντζίδης προσκάλεσε την Γκρέυ για φαγητό στο σπίτι του, παρουσία της μητέρας του. Εκεί, η κυρία Γεσθημανή παρακάλεσε την τραγουδίστρια να προτρέψει τον γιο της να μην αργήσει να πάει στο στρατόπεδο, όπου υπηρετούσε τη θητεία του, στον Διόνυσο. Ετσι και έγινε.

298193.jpg
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ


Μάλιστα, μέσα στο ταξί που τον συνόδευε για το στρατόπεδο «τα φτιάξανε», θυμάται η ίδια και συνεχίζει την γλαφυρή της αφήγηση: «Όταν φτάσαμε στον Διόνυσο, τον περίμενε απέξω από το στρατόπεδο μια γκόμενα που είχε, μια Ελένη αλανιάρα. Της λέει “τι θέλεις εδώ;”. Και χωρίς εγώ να έχω ιδέα, τη διώχνει λέγοντάς της ότι την Κυριακή αρραβωνιάζεται μαζί μου. Με αποκάλεσε αρραβωνιαστικιά, ενώ μου είχε δώσει μόνο ένα φιλί στον δρόμο!».

298024.jpg
ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.