Trending Now

Το SuperShe Island είναι το πρώτο νησί στον κόσμο που οι άνδρες θα απαγορεύονται!

Το νησί βρίσκεται στη Φινλανδία και, όπως λέει η δημιουργός του, η ιδέα του είναι «να επικεντρωθείς στον εαυτό σου»

30592837_397928577356114_5869118242148057088_n.jpg
Νίκος Παπαηλιού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
supershe3-708.jpg

Το πρώτο νησί που οι άνδρες θα απαγορεύονται είναι γεγονός, και το όνομα αυτού: SuperShe.

Η ιδέα για τον πρώτο προορισμό μόνο για γυναίκες στον κόσμο ανήκει στην Αμερικανίδα επιχειρηματία Κριστίνα Ροθ, η οποία διαθέτει μια από τις 10 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον κόσμο, σύμφωνα με το Forbes, και πλέον διαθέτει και ένα νησί στη Φινλανδία που θα προορίζεται αποκλειστικά σε γυναίκες.
roth1.png


Η σκέψη για τη δημιουργία αυτού: Η Ροθ βρισκόταν σε διακοπές στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, όταν παρατήρησε πώς άλλαζε η διάθεση των γυναικών κάθε φορά που εμφανιζόταν ένας άνδρας. «Όταν υπήρχε ένας όμορφος άνδρας, οι γυναίκες αμέσως έτρεχαν να βάλουν κραγιόν» δήλωσε η φιλόδοξη επιχειρηματίας στη New York Post.

Ωστόσο, στο νέο νησί SuperShe η τεστοστερόνη δεν θα υπάρχει ούτε για δείγμα και, όπως σημειώνει η δημιουργός του, «Η ιδέα στο SuperShe Island είναι να επικεντρωθείς στον εαυτό σου – κι όχι να ξεσηκώσεις τις ορμόνες σου».
roth.jpg

 

Όσες λοιπόν θελήσουν να επισκεφθούν το νέο νησί καλούνται να υποβάλουν αίτηση στην ιστοσελίδα του SuperShe και να γίνουν μέλη.

Στην αίτηση, οι γυναίκες πρέπει να συμπληρώσουν μία φόρμα με το όνομα, τον αριθμό τηλεφώνου και να γράψουν γιατί είναι ενθουσιασμένες με την κοινότητα των SuperShe.

Όταν όμως το νησί ανοίξει για τους επισκέπτες, οι γυναίκες θα «μπορούν να περιμένουν δραστηριότητες όπως γιόγκα, διαλογισμό, υγιεινή διατροφή, μαθήματα μαγειρικής, μαθήματα γυμναστικής και πολλά άλλα», σύμφωνα με εκπρόσωπο της SuperShe.


 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ