Trending Now

Info-diet 249

ΚΟΛΩΝΑΚΙ: O αγαπητικός της βαριοπούλας.

14429-78756.jpg
Σταυρούλα Παναγιωτάκη
ΤΕΥΧΟΣ 249
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
39474-88863.jpeg

Info-diet: Τα πάνω και τα κάτω της εβδομάδας από τη Σταυρούλα Παναγιωτάκη.

[ + ]
ΙΠΠΟΤΗΣ ΜΙΜΗ

Τον τίτλο του Ιππότη της Λεγεώνας της Τιμής θα φέρει στο εξής η γνωστή ηθοποιός Μιμή Ντενίση. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Γαλλικής πρεσβείας, «το παράσημο αποτελεί τιμή για τη διάσημη γαλλόφωνη και φίλη της Γαλλίας ηθοποιό, η καλλιτεχνικήδράση της οποίας συμβάλλει στην ακτινοβολία του γαλλικού πολιτισμού στην Ελλάδα». (Ε μουά ζε σουί μαντάμ Πελαζί)
ΜΙΝΙ SIZE
Σερβίρει και μετά τη μία το πρωί, αφού η πελατεία του είναι κυρίως καλλιτέχνες και μουσικοί. Εξαιρετικά μεζεδάκια, ευγενικό προσωπικό, άψογο σέρβις, καθαρό και φτηνό. (Κωνσταντινουπόλεως 26 & Διομήδους)
ΠΡΙΣΜΑ+
Προβάλλει τα περισσότερα προγράμματά του με παράλληλη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα. Είναι απόλαυση να το παρακολουθείς, ιδίως τα καρτούν. (Το ψηφιακό κανάλι της ΕΡΤ)
H ΑΤΑΚΑ
-Είσαι ερωτευμένος;
-Όχι, αλλά έχω σχέση destiny. (Ακούστηκε στα Χανιά)

[ - ]
ΚΟΛΩΝΑΚΙ

O αγαπητικός της βαριοπούλας.
ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ ΦΥΓΕΙ
Έφυγε και η Αmerican Express από τη χώρα μας. (Δεν έκλεισε, έφυγε!)
Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ
«15 μπάνια ετοιμάζει γνωστός πολιτικός στο σπίτι του. Όλες οι ανατριχιαστικές (!) λεπτομέρειες σε λίγο…» (Σε τηλεοπτικό μεσημεριανό κρόουλ)
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑΣ
Μετά τη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής, ποινικοποιείται η χρήση της κουκούλας. Από δύο χρόνια έως ισόβια η ποινή για τον «κουκουλοφόρο», ανάλογα με τη βαρύτητα του αδικήματος. Επίσης με δύο χρόνια φυλακή θα κινδυνεύει και όποιος εξυβρίσει αστυνομικό. (Δημοσιεύτηκε στην ηλεκτρονική έκδοση της Ελευθεροτυπίας)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ