Trending Now

Καυτοί έρωτες στο Survivor

Ζούμε για να τους δούμε μαζί!

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
351085-728328.jpg

Έχει παρατηρηθεί πως τα δημοφιλή σίριαλ και οι δημοφιλείς ταινίες μιλούν για φιλίες και για έρωτες. Τα καλά σίριαλ και οι καλές ταινίες, πάλι, μιλούν και για σεξ. Το «Survivor» για την ώρα μας δείχνει μόνο  φιλίες και λυκοφιλίες. Τι καλά να έδειχνε και έρωτες! Και τι τέλεια να εμπεριείχε και λίγο σεξ! Μέχρι να προκύψουν όλα αυτά στην πραγματικότητα, ας δούμε μεταξύ ποιων παικτών υπάρχει, έστω και υποφώσκουσα, ερωτική χημεία. Ζούμε για να τους δούμε μαζί!

Ντάνος – Ευρυδίκη. Αυτή μοιάζει να τον έχει στην απέξω κι αυτός της ρίχνει φαρμακερές ματιές κάθε που τον βγάζει προτεινόμενο. Στα αγωνίσματα όμως, δεδομένου ότι και οι δυο είναι από τους πιο ισχυρούς παίκτες, κάνουν το αχτύπητο δίδυμο, κι εκεί, πάνω από τα σκάμματα, τις ασκήσεις ισορροπίας και τις βολές, εκεί που ο Ντάνος κοουτσάρει την Ευρυδίκη και η Ευρυδίκη τον Ντάνο, αφήνονται σε καυτές, όλο νόημα ματιές. 

Μάριος – Σάρα. Αυτή κάνει σαν ερωτοχτυπημένο δεκαεξάχρονο, χασκογελάει και κάνει συνέχεια ωωωωωω από την ώρα που μπήκε ο Σπαλ. Μέχρι να γυρίσει πίσω ο Μάριος όμως, που δεν της κράταγε τζάμπα το χέρι σε όλη τη διαδρομή από το ατύχημα μέχρι το νοσοκομείο. Στον τρελό Κύπριο είναι φανερή η προτίμησή του στο πρόσωπο της Σάρας (την οποία μάλιστα θεωρεί άξια παίκτρια και πουλέν του από την αρχή του παιχνιδιού). Είναι θέμα χρόνου να ξυπνήσει και η (μεταξύ μας αθώα μπουμπού) Σάρα. 

Καυτοί έρωτες στο Survivor

Σπαλ – Ελισάβετ. Από την ώρα που ο Σπαλ μεταγράφηκε στους Μαχητές, έχει πέσει ξερή μαζί του, όπως και η κολλητή της η Σάρα. Γι’ αυτό και χασκογελάνε συνέχεια και κάνουν σαν περιστέρες που γουργουρίζουν κάθε που λέει μια μαλακία ο ψηλός. Όμως κι αυτός έχει γλυκαθεί με την πικάντικη γαλανομάτα, γι’ αυτό και της φωνάζει «ελάφι μου» στα αγωνίσματα, κι αυτή παίρνει τα πάνω της και κερδάει. Ο αγαθός γίγας όμως είναι φίλος με τον μπαμπά της Ελισάβετ, και όσο και να το κάμεις, του έρχεται κομμάτι βαρύ, ντρέπεται. Άσε που της πέφτει κομματάκι μεγάλος. Όμως ο έρως χρόνια δεν κοιτά… Ας δούμε τι θα γίνει μέχρι το τέλος. 

Κοκκινάκης – Λάουρα. Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Κι αν δεν υπάρχει ήδη, το κοινό σύσσωμο ζητάει να πάρει αμέσως σάρκα και οστά! Αυτός ψηλός, θεός, Ολυμπιονίκης και ολύμπιας ηρεμίας επίσης. Αυτή μινιόν, ξανθιά πλατινέ, ναζού και λαλίστατη. Δεν πρόκειται κανείς από τους δύο να νικήσει, αλλά η παραγωγή θα τους αφήσει εκεί στο εξωτικό νησί να ζήσουν τον έρωτά τους ως η απόλυτα επιτυχημένη ενσάρκωση του δίδυμου Ταρζάν – Τζέιν στις μέρες μας. 

Μπο - Κολιδά. Αν δεν είχε το ατύχημα και δεν είχε αποχωρήσει η Ειρήνη, θα είχαμε αποκαταστήσει και τον Μπο. Θυμάστε πώς τον γλυκοκοίταζε και του την είχε πέσει σε ένα παιχνίδι ερωτήσεων!

Βέβαια για τα φλερτ της Ειρήνης Κολιδά υπάρχει και το βίντεο που ακολουθεί...

6. Τούρκος παραγωγός - Ελεονώρα Μελέτη. Στη συνέντευξη υπήρχε μια σπίθα, όχι; Κούντεντ; 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ