Trending Now

Η φωτογραφία της Ιβάνκα Τραμπ στο Twitter που «προκάλεσε» (εικόνα)

Μία «αθώα» ανάρτηση προκάλεσε πληθώρα σχολίων λόγω των απαγορεύσεων του Τραμπ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
338747-704442.jpg
EPA/SHAWN THEW

Μία φωτογραφία της Ιβάνκα Τραμπ με το σύζυγό της, με εντυπωσιακή-γκλάμουρ εμφάνιση, στάθηκε η αφορμή για ένα χρήστη του Twitter να τη σχολιάσει σκωπτικά («Ποια το φόρεσε καλύτερα;»), αντιπαραβάλλοντάς τη με την εικόνα ενός κοριτσιού από τη Συρία, που ήταν τυλιγμένο με μία, αντίστοιχου χρώματος, ισοθερμική κουβέρτα.

Η Ιβάνκα Τραμπ ανήρτησε τη φωτογραφία την ίδια στιγμή που η πλειονότητα των μέσων ενημέρωσης ανά τον κόσμο μετέδιδε τις σφοδρές αντιδράσεις και εξελίξεις που λάμβαναν χώρα, εξαιτίας της απόφασης του πατέρα της, Ντόναλντ Τραμπ, να απαγορεύσει την είσοδο προσφύγων στις ΗΠΑ.

Η Ιβάνκα φαίνεται πως «προκάλεσε» τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν ποικιλοτρόπως την ακατάλληλη επιλογή της προκειμένης φωτογραφίας, που «ανέδυε» μία απάθεια απέναντι στις τρέχουσες εξελίξεις.

Μάλιστα, ένας ακόμη χρήστης τόνισε πως ο σύζυγός της, Τζάρεντ Κούσνερ, θα έπρεπε να γνωρίζει τι σημαίνουν οι διώξεις, καθώς οι προπαππούδες του ήταν Εβραίοι και επιζώντες του ολοκαυτώματος. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ