Trending Now

Ιταλίδα βουλευτής παράτησε την έδρα για να γίνει πορνοστάρ (video)

Συστήνεται ως «Μαλένα από την Απουλία»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
325791-672295.jpg

Η Φιλομένα Μαστρομαρίνο έγινε γνωστή στο ευρύ ιταλικό κοινό από την εκλογή της στην περιφέρεια της Απουλία το 2013 με το Δημοκρατικό Κόμμα του Ματέο Ρέντσι. Σήμερα, γίνεται γνωστή σε όλο τον κόσμο με την απόφασή της να τα παρατήσει όλα και να γίνει πορνοστάρ με το ψευδώνυμο «Μαλένα από την Απουλία».

Η 30χρονη πρώην πολιτικός κι επίδοξη πορνοστάρ κάνει το ντεμπούτο της στον χώρο της βιομηχανίας πορνό στο πλευρό του διάσημου Ρόκο Σιφρέντι ο οποίος έκανε γνωστό το γεγονός ανεβάζοντας στη σελίδα του στο Facebook το σχετικό βίντεο.

Εκεί, η Μαστρομαρίνο εξηγεί τους λόγους που κάνει αυτή τη στροφή στην καριέρα της: «Θέλησα να περάσω από την κανονικότητα σε κάτι που πάντα επιθυμούσα, να καταφέρω να εκφράσω την ερωτική μου πλευρά».

«Χαλάρωσε, σε βλέπω σφιγμένη», λέει ο έμπειρος πρωταγωνιστής στην 30χρονη, η οποία χαμογελά διστακτικά. «Πώς θα αντιδράσεις αν θα σε πουν πόρνη;», την ρωτά ο Σιφρέντι και εκείνη του απαντά με νάζι: «Θα μου αρέσει».

Στη συνέχεια, η πρώην βουλευτής αφήνει υπονοούμενα προς τους λάτρεις του ροζ κινηματογράφου για το τι πρέπει να περιμένουν από εκείνη: «Έχω ανοιχτή σεξουαλικότητα. Ελεύθερη. Όλοι κρύβουμε μια πλευρά πιο παιχνιδιάρικη. Είμαι έτοιμη για όλα και για συναρπαστικές εμπειρίες. Θα ήθελα να αποτελέσω παράδειγμα για πολλά κορίτσια».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ