Trending Now

Χαρίζονται σε νησί του Καναδά 2.000 στρέμματα και προσφέρεται εργασία

Με την προϋπόθεση τη μετακόμιση στο μέρος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
325031-670388.jpg

Έναν ευφάνταστο και πρωτότυπο τρόπο σκέφτηκαν στη νήσο Κέιπ Μπρετόν (Νέα Σκωτία) του Καναδά για να καταπολεμήσουν τη δραστική μείωση του πληθυσμού. Προσφέρουν 2.000 στρέμματα γης και εργασία σε όποιον μετακομίσει για μόνιμη εγκατάσταση στο νησί.

Για την ακρίβεια, πρόκειται για ιδιωτική πρωτοβουλία. Την προσφορά έκανε η επιχείρηση «The Farmer's Daughter Country Market» στην επίσημη σελίδα της στο Facebook κάνοντας λόγο για «λεφτά» και «πολλή γη».

Μέχρι στιγμής έχει δεχθεί περισσότερες από 3.500 αιτήσεις και υποστηρίζουν πως ο λόγος που προχώρησαν σε μία τέτοια αγγελία είναι πως δεν έχουν να προσλάβουν άλλους ντόπιους για αυτό και εξήγγειλαν αυτή τη θέση εργασίας. Μάλιστα, υπόσχονται πως όποιον προσλάβουν και παραμείνει στην επιχείρηση για περισσότερο από πέντε χρόνια, τότε θα του χαρίσουν για πάντα τα 2.000 στρέμματα.

«Είμαστε μια επιχείρηση στην καρδιά του Κέιπ Μπερτόν, πλούσια σε δουλειές, γη και δυνατότητες εξέλιξης, αλλά χωρίς ανθρώπους. Είσαι ένας από εκείνους που ψάχνουν να ζήσουν μια καλύτερη ζωή, κοντά στη φύση, σε μια περιοχή που ακόμα πιστεύει στην κοινότητα; Δεν μπορούμε να σου προσφέρουμε πολλά λεφτά, αλλά μπορούμε να σου προσφέρουμε μια εκπληκτική ζωή. Ψάχνουμε για άτομα που έχουν περιβαλλοντική συνείδηση, να θέλουν να γίνουν μέρος της κοινότητας και να μην δουν την επιχείρησή μας απλά σαν μια δουλειά, αλλά να θεωρήσουν ότι όλοι δουλεύουμε μαζί για να δημιουργήσουμε κάτι για το οποίο θα είμαστε περήφανοι» γράφει.

H αγγελία έχει γίνει ήδη viral.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ