Trending Now

Info-diet 257

EUROVISION: Η σοβαρότητα επιστρέφει

14429-78756.jpg
Σταυρούλα Παναγιωτάκη
ΤΕΥΧΟΣ 257
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
17790-38967.jpeg

Info-diet: Τα πάνω και τα κάτω της εβδομάδας από τη Σταυρούλα Παναγιωτάκη

[ + ]
EUROVISION

Η σοβαρότητα επιστρέφει
ΦΕΣΤΙΒΑΛ KANNΩΝ
Μόλις με πληροφόρησαν ότι το πρόστιμο για παράνομο παρκάρισμα στην Κρουαζέτ αγγίζει το ιλιγγιώδες ποσό των… 11 ευρώ! Συμφέρει. Τώρα αμέσως θα πάω και θα το παρκάρω έξω από το φεστιβάλ.
ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΣΠΑΘΑΡΗΣ
Σε αντίθεση με τον ήρωά του, εκείνος κοιμήθηκε χορτασμένος.
«ΚΑΡΜΕΝ?»
Θα πάω σ’ αυτή την Κάρμεν μόνο και μόνο για να δω μια κόρη να τραγουδάει, έναν μπαμπά να κάνει σκηνικά και μια μαμά κοστούμια. Στο Αμερικανικό Κολέγιο, αύριο Παρασκευή στις8.30 μ.μ. από την oμάδα OperaLab Athens. Πρωτοποριακή παράσταση, με πολλές εκπλήξεις και ανατροπές. Μέτζο σοπράνο η Εριφίλη Γιαννακοπούλου, σκηνικά και αφίσα οζωγράφος Μανώλης Χάρος, κοστούμια η Φράνκα Παπανδρέου. Μια οικογενειακή Κάρμεν από φίλους καλούς και αξιαγάπητους. (Θέατρο Δραματικής Τέχνης, Γραβιάς 6, Αγ. Παρασκευή)


 [ - ]
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ

Στην Αθήνα θα φτάσει τους 30 βαθμούς ο υδράργυρος, στο Αγρίνιο 34. Πανάκριβο το Αγρίνιο.
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ
Υπολογίζεται πως οι πληροφορίες που βρίσκει κανείς στην εφημερίδα New York Timesμέσα σε μια βδομάδα είναι περισσότερες από αυτές που ίσως μάθαινε ένας άνθρωπος καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του το 18ο αιώνα.
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Η Ράνια της Ιορδανίας ειδοποίησε μέσω Twitter τους υπηκόους της για τον ερχομό του Πάπα στη χώρα της. Σε αντίθεση με τον δικό μας που έκλεισε τη Βουλή κι ούτε ένα φαξ δεν έστειλε.
ΓΥΜΝΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ
Θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 17 Μαΐου. Αν δεν είναι αστείο, τότε είναι και κακόγουστο και επικίνδυνο ανατομικά.
YOKO ONO
Η πιο σιχαμένη σύζυγος του κόσμου. Δεν τον αφήνει να ησυχάσει λεπτό τον συγχωρεμένο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ