Αυτός ο άνδρας έχει το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο; (εικόνες, video)
Δεν μπορεί να περπατήσει
Ο 52χρονος Ρομπέρτο Εσκιβέλ Καμπρέρα από το Μεξικό διεκδικεί μια θέση στο Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες, καθώς, όπως ισχυρίζεται, έχει το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο.
Το μόριο του έχει μήκος 48,26 εκατοστά, αλλά ο ίδιος δεν δηλώνει υπερήφανος για το μέγεθός του, καθώς όπως λέει, το τόσο μακρύ του πέος τον καθιστά ανίκανο να κρατήσει μια δουλειά.
Ετσι, ο Καμπρέρα θέλησε να περάσει από τις απαραίτητες διαδικασίες για να λάβει μια θέση στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες. Μάλιστα, προχώρησε και σε ακτινογραφία του μορίου του για να πιστοποιήσει την αλήθεια των λεγομένων του. Ωστόσο, οι γιατροί του είπαν πως ναι μεν, εμφανισιακά το πέος του αγγίζει τα 48,26 εκατοστά, αλλά στην ουσία το περισσότερο είναι δέρμα που… περισσεύει. Ετσι, κατ’ ουσίαν το μήκος του πέους του υπολογίζεται σε 15,24 εκατοστά, μέγεθος το οποίο απέχει κατά πολύ από το ρεκόρ.
«Κοιτάξτε το πού είναι. Φτάνει κάτω από τα γόνατά μου. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Δεν μπορώ να δουλέψω και είμαι ανάπηρος, για αυτό θέλω οι Αρχές να με αναγνωρίσουν ως ανάπηρο και να μου παρέχουν στήριξη. Έπειτα, θέλω να με βάλουν και στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες» δηλώνει ο 52χρονος από την πλευρά του.
Σημειώνεται ότι ο κάτοχος του Ρεκόρ Γκίνες με το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο είναι ο America Johan Falcon με μόριο που αγγίζει τα 33,9852 εκατοστά.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι κατηγορίες και η γνωριμία μέσω Instagram
Τα συν και πλην της εβδομάδας από τη Σταυρούλα Παναγιωτάκη
Λόγια που ακούστηκαν δημοσίως
Απίστευτες καταστάσεις μέσα στην καμπίνα
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η γλώσσα των social media που εξελίσσεται συνεχώς
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το στιγμιότυπο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η Άμι Άκτον βρίσκεται στο επίκεντρο μιας προσωπικής οικογενειακής διαμάχη
Η επική φάρσα στο πλατό και η αντίδραση της παρουσιάστριας
Η Σάρα και ο Τρε αποδέχθηκαν την πρόκληση του δημοφιλούς YouTuber
Η φωτογραφία που προκάλεσε χαμό στα social media
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η στιγμή που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η έκθεση του ΟΗΕ καταγράφει την περιορισμένη παρουσία των γυναικών σε θέσεις πραγματικής εξουσίας
«Σαν έτοιμος από καιρό, σαν θαρραλέος, αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια που χάνεις»
Όπως είπε, το καλλιτεχνικό του όνομα είναι «G Zeus»
Η σπαρακτική ανάρτηση του Γρηγόρη Κορπίδη και τα χιλιάδες σχόλια στα social media
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.