TV & Media

Γέννησε η Εριέττα Κούρκουλου - Η πρώτη φωτογραφία στο μαιευτήριο

Γεννήθηκε ο Νίκος Βασιλειάδης - Κούρκουλος

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εριέττα Κούρκουλου
Εριέττα Κούρκουλου © NDP

Εριέττα Κούρκουλου: Γέννησε αγοράκι - Η πρώτη φωτογραφία στο Instagram - Οι δυσκολίες για να μείνει έγκυος και το όνομα του μωρού.

Η Εριέττα Κούρκουλου γέννησε το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη. Η Εριέττα Κούρκουλου ανάρτησε πριν από λίγες ώρες στο Instagram την πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο

«Ο γιος μας Νίκος Βασιλειάδης Κούρκουλος γεννήθηκε 21.03.22», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου σε ανάρτησή της στο Instagram, ευχαριστώντας τον γιατρό της, αλλά και όλα τα πρόσωπα που «βοήθησαν στην πραγματοποίηση ενός τοκετού που θα μας μείνει για πάντα αξέχαστος», όπως χαρακτηριστικά έγραψε. 

 

 

Η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρων Βασιλειάδης αποφάσισαν να δώσουν στον γιο τους το όνομα του πατέρα της νεαρής μητέρας, Νίκου Κούρκουλου. Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή όταν η Εριέττα ήταν σε μικρή ηλικία, ωστόσο, φυλά βαθιά τις μνήμες που έχει από τον πατέρα της, στον οποίο είχε αδυναμία. 

Εριέττα Κούρκουλου: Το δυνατό μήνυμα στις γυναίκες που προσπαθούν να κάνουν παιδί

Μέσα από το Instagram, καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Εριέττα Κούρκουλου έστελνε δυνατά μηνύματα για τη μητρότητα και τις προσπάθειες που έκανε για να γίνει μητέρα. 

«Πλέουμε σε πελάγη ευτυχίας γιατί δυσκολευτήκαμε πολύ. Είναι ένα θαύμα, είμαστε τυχεροί και μόνο ευγνώμονες για αυτό», είχε πει σε συνέντευξή της η Εριέττα Κούρκουλου και πρόσθεσε:

«Δεν θεωρώ ταμπού να μιλάμε για την υποβοηθούμενη εγκυμοσύνη. Νομίζω πως πρέπει να κάνουμε στην άκρη τον εγωισμό μας και την άρνησή μας να μοιραστούμε κάποια πράγματα που μας κάνουν να νιώθουμε άβολα και να βοηθάμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη να ακούσουν πως δεν είναι μόνοι τους. Ήταν πολύ δύσκολες οι στιγμές που δε μπορούσα να καταφέρω να μείνω έγκυος. Όπως για κάθε γυναίκα. Αλλά έχω έναν πολύ υποστηρικτικό άνθρωπο δίπλα μου και μαζί όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ο σύζυγός μου κυρίως μου έδινε δύναμη και οι γυναίκες με τις οποίες επικοινωνούσα. Γιατί από την αρχή αποφάσισα να επικοινωνήσω ανοιχτά αυτό που περνάγαμε. Όλη αυτή η υποστήριξη και η αγάπη που λάβαμε ήταν εξίσου σημαντική με την αγάπη των φίλων μας».

Σπάνια συνέντευξη της Εριέττας Κούρκουλου: Οι δυσκολίες, η εγκυμοσύνη στον 6ο μήνα και ο πατέρας της

«Εσύ, που τόσο καιρό παλεύεις με την υπογονιμότητα και θέλεις όσο τίποτα στον κόσμο να γίνεις μανούλα, είναι δυνατόν να μην χαίρεσαι με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της κολλητής σου, ή την όψη της όμορφης κοιλίτσας μιας γνωστής influencer που ακολουθείς στο instagram; Είναι δυνατόν, εσύ, να στεναχωριέσαι και να απογοητεύεσαι στο άκουσμα του θαύματος της δημιουργίας μίας νέας ζωής; Είσαι κακός άνθρωπος… δεν εξηγείται αλλιώς! Σωστά; ΛΑΘΟΣ!
Δεν είσαι κακός άνθρωπος! Είσαι απλά… άνθρωπος. Είναι απολύτως λογικό να πονάς, αντί να χαίρεσαι. Είναι απολύτως λογικό να αναρωτιέσαι γιατί δεν είσαι εσύ αυτή η γυναίκα… γιατί δεν είναι δική σου η ανακοίνωση αυτή; Γιατί εσύ, που έχεις κλάψει και έχεις πονέσει τόσο πολύ - σωματικά και ψυχικά, ακόμα να επιβραβευθείς για τις θυσίες που έχεις κάνει;
Είναι ανθρώπινο να αισθάνεσαι και να σκέφτεσαι όλα τα παραπάνω και το χειρότερο που μπορείς να κάνεις, είναι να επιβαρύνεις τον εαυτό σου με το αίσθημα της ενοχής!
Δεν είσαι μόνη. Όλες έχουμε αισθανθεί έτσι και όλες ντραπήκαμε να το παραδεχθούμε, ακόμα και στον ίδιο μας το εαυτό! Αποδέξου τα συναισθήματά σου… μοιράσου τα! Οι άνθρωποι που σε αγαπούν, θα καταλάβουν. Είμαστε μαζί σας!», είχε γράψει σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram η Εριέττα Κούρκουλου. 

 

 

Εριέττα Κούρκουλου: Ο γιος της θα πάρει το όνομα του πατέρα της

Λίγους μήνες πριν γεννήσει, η Εριέττα Κούρκουλου μίλησε για τον πατέρα της Νίκο Κούρκουλο, την αρρώστια του και τις στιγμές που περνούσε σαν μικρό κοριτσάκι μαζί του.

«Όταν έμαθα για την ασθένεια, αυτό ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μας από μικρή ηλικία. Δηλαδή πρέπει να αρρώστησε όταν εγώ ήμουν έξι χρονών. Δεν μας το είπε αμέσως αλλά το καταλαβαίνεις, όταν υπάρχει μια τέτοια αρρώστια μέσα σε ένα σπίτι δεν χρειάζεται να σου πει κανείς τίποτα. Όσο μικρός και αν είσαι, καταλαβαίνεις ότι κάτι πάει στραβά παρόλο που αυτός ήταν ένας άνθρωπος που ήταν πολύ δυνατός και δεν έδειχνε τον πόνο του. Το πήγε μέχρι τέλους πολύ γενναία. Είχαμε φύγει από το σπίτι για έξι μήνες και είχαμε μεταφερθεί στο Λονδίνο για να κάνει τις θεραπείες του. Οπότε εκεί μπαινοβγαίναμε στα νοσοκομεία και ήταν πλέον πολύ ξεκάθαρο ότι υπάρχει πρόβλημα.

» Ήταν ένα κομμάτι της ζωής μας που μεγαλώσαμε έτσι. Ο ίδιος προσπαθούσε να μας προετοιμάσει για αυτό που θα συμβεί, λέγοντας μας ότι “δεν θα είμαι πάντα κοντά σας αλλά αυτά που ζούμε και λέμε τώρα θα είναι όντως μαζί σας για πάντα”. Αρρώστησε τρεις φορές οπότε περάσαμε διάφορα στάδια. Σίγουρα καταλάβαινες ότι υπάρχουν εναλλαγές στον χαρακτήρα του καθώς έχανε και την υπομονή του, όσο αρρώσταινε, πιο εύκολα. Ποτέ δεν σταμάτησε να πηγαίνει στη δουλειά του με τη μηχανή. Μέχρι την τελευταία εβδομάδα πήγαινε στο Εθνικό. Δεν είναι ένας άνθρωπος που τον είδαμε πολλές φορές διαλυμένο. Το πολέμαγε, φαινόταν ότι είχε κουραστεί, αλλά ήταν δυνατός μέχρι το τέλος», εξομολογήθηκε η Εριέτα Κούρκουλου.  

Ο Νίκος Κούρκουλος έφυγε τελικά από τη ζωή στις 30 Ιανουαρίου 2007, σε ηλικία 73 ετών.

Εριέττα Κούρκουλου: "Είχαμε μεταφερθεί στο Λονδίνο για να κάνει τις θεραπείες ο πατέρας μου"

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις       

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ