TV & Media

Σε escape room της Θεσσαλονίκης Megan Fox & Machine Gun Kelly

Δεν έγινε γνωστό αν κατάφεραν να αποδράσουν...

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σε escape room της Θεσσαλονίκης Megan Fox & Machine Gun Kelly! (φωτο)
Megan Fox & Machine Gun Kelly © Getty Images/Ideal Image

Το διάσημο ζευγάρι Megan Fox και Machine Gun Kelly το οποίο βρίσκεται εδώ και μέρες στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε escape room.

H ηθοποιός Megan Fox και ο σύντροφος της ράπερ Machine Gun Kelly oι οποίο βρίσκονται εδώ και μέρες στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων και ένα τοπικό escape room. 

Την είδηση γνωστοποίησε η εταιρεία The MindTrap Escape Rooms της Θεσσαλονίκης, ενώ όπως αναφέρεται στη δημοσίευση, το ζευγάρι επέλεξε να παίξει στο δωμάτιο «Silent Hills».

Αν και δεν αναφέρεται αν η Megan Fox και ο Machine Gun Kelly κατάφεραν να αποδράσουν από το δωμάτιο, το ζευγάρι έβγαλε στο τέλος και αναμνηστική φωτογραφία.

Υπενθυμίζεται ότι η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, μαζί με άλλους αστέρες του Χόλιγουντ, για τα γυρίσματα της ταινίας των «Αναλώσιμων 4».

 

 

«The Expendables 4»: Τα γυρίσματα της ταινίας
 

Τα γυρίσματα της ταινίας «The Expendables 4» μόλις ξεκίνησαν στη Θεσσαλονίκη. H πλοκή επικεντρώνεται σε μια ομάδα βετεράνων μισθοφόρων υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Σκοτ Γουώ και εκτός από την Μέγκαν Φόξ πρωταγωνιστούν ο Συλβέστερ Σταλόνε, ο Τζέισον Στέιθαμ ο Τόνι Τζα, ο Άντι Γκαρσία και ο 50 Cent.

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ