- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τζένη Μπαλατσινού: Kινδύνευσε η ζωή μου στην τελευταία εγκυμοσύνη
Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Βασίλη Κικίλια
Η Τζένη Μπαλατσινού εξομολογήθηκε ότι κινδύνευσε η ζωή της στην τελευταία εγκυμοσύνη.
Καλεσμένη στον ANT1 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ήταν η Τζένη Μπαλατσινού που αποκάλυψε τους κινδύνους που αντιμετώπισε στην τελευταία της εγκυμοσύνη.
«Γνωρίζαμε από τον Σεπτέμβρη ότι υπάρχει μία δυσκολία, μέχρι και την τελευταία στιγμή είχα υποβαθμίσει αυτή τη δυσκολία. Ο Βασίλης εκτός άνδρας της ζωής μου, είναι και ο φύλακας άγγελός μου, αν δεν είχε ζητήσει μία δεύτερη γνώμη δεν θα ήμασταν τόσο προετοιμασμένοι γι΄αυτό που συνέβη. Όταν μπήκα να γεννήσω δεν το ήξερε κανείς, ούτε οι γονείς, ούτε τα παιδιά μου, πήρα την μοναχή μου στην Πάτμο, ήμουν πάρα πολύ τυχερή, κινδύνευσε η ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά η Τζένη Μπαλατσινού.
Για το μόντελινγκ, είπε πωςήρθε τυχαία στη ζωή της καθώς προοριζόταν για πρωταθλήτρια στο τένις αλλά δύο ατυχήματα που είχε έφεραν αλλαγή στα επαγγελματικά σχέδιά της.
«Ήρθε αναπάντεχα το μόντελινγκ. Από τα 12-17 έζησα εσωτερική σε ένα σχολείο στη Νότιο Γαλλία. Είχα δύο ατυχήματα, έκανα δύο επεμβάσεις, οπότε γυρνώντας στην Ελλάδα έκανα μαθήματα στην Ελλάδα. Έτυχε να περνά η Έλενα Κουντουρά και μου είπε να πάω στο πρακτορείο της για να πάρω ένα χαρτζιλίκι».
Στη συζήτηση τέθηκε και το θέμα του διαζυγίου με τον Πέτρο Κωστόπουλο με την Τζένη Μπαλατσινού να λέει χαρακτηριστικά:
«Όταν έχεις τρία παιδιά κι είσαι στη δημόσια σφαίρα τα εν οίκω μη εν δήμω. Τους λόγους που χωρίσαμε αρκεί που τους ξέρουμε εγώ κι εκείνος. Εγώ μέσα σε 20 χρόνια έχω να κρατώ μόνο τις καλές στιγμές. Τα παιδιά μας είναι το πιο σημαντικό. Χρειάστηκε πολλή δουλειά για να έχουμε καλή συνεννόηση για τα παιδιά. Υπήρξαν στιγμές που δυσκολευτήκαμε αρχικά. Όταν ήμουν με τον Βασίλη στην πρώτη μας φάση το συζήτησα με τις κόρες μου. Πριν ανακοινώσουμε τον γάμο μας το συζήτησα με τις κόρες μου, πήρα άδεια».
Τζένη Μπαλατσινού: Η γνωριμία και ο χωρισμός με τον Βασίλη Κικίλια
Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε, τέλος, και για τη σχέση της με τον Βασίλη Κικίλια, αποκαλύπτοντας ότι γνωρίστηκαν στην εκπομπή Jenny-Jenny.
«Η ζωή είναι προκύπτουσα. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ξαναπαντρευτώ, ότι θα κάνω τέταρτο παιδί. Επιδίωξε να κάνουμε παρέα. Ήθελε να παίξουμε τένις αλλά εγώ βαριόμουν και κάποια στιγμή δέχτηκα και έτσι ξεκίνησαν όλα» είπε η Τζένη Μπαλατσινού και πρόσθεσε: «Υπήρξε ένας χωρισμός στο μεσοδιάστημα επειδή ήμασταν δύο διαφορετικές πορείες ανθρώπων ήταν δύσκολο όλο αυτό, όταν είσαι ώριμος και ρεαλιστής και ξέρεις ότι κάποια στιγμή ο έρωτας θα φύγει, έχεις να διαχειριστείς ένα αύριο. Χωρίσαμε για 8 μήνες και κάναμε τα πάντα για να παραμείνουμε χωριστά».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λίγη ιστορία της απόλυτης νεανικής ίντριγκας που άφησε ιστορία στην τηλεόραση και επανέρχεται
Παγκόσμια έρευνα αποκαλύπτει τη δραματική μείωση δημοσιευμάτων παρά την έξαρση των περιστατικών κακοποίησης
Μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα στον Άλφα με τον Σταύρο Θεοδωράκη
«Η Μαρινέλλα ήταν δικός μου άνθρωπος», τόνισε η ηθοποιός
Το νέο καθεστώς δημοσιότητας - Όλες οι αλλαγές
Απόφαση-σταθμός στην Ιταλία για παράνομες χρεώσεις - Αποζημιώσεις έως και 500 ευρώ ανά συνδρομητή
«Είσαι υπέροχος» του είπε συγκινημένη η Μαρία Μπεκατώρου
Πότε κάνει πρεμιέρα το show μεταμορφώσεων
Ο διάσημος Βρετανός παρουσιαστής αποκαλύπτει ποιο πρόσωπο τον συγκλόνισε περισσότερο σε 35 χρόνια καριέρας
Το αρχειακό υλικό, η πολιτική ζωή, η δράση των διωκτικών αρχών και η συνέντευξη του Δημήτρη Κουφοντίνα
Επιστολές της Ένωσης Συντακτών σε πολιτικούς και συνδικάτα - Ζητείται στήριξη για τη συνέχιση
«Η εκπομπή μας ολοκληρώθηκε πρόωρα χωρίς να μπορέσουμε να σας αποχαιρετήσουμε» - Η ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα
Η συμφωνία συμπεριλαμβάνει την ιστορική εφημερίδα La Repubblica
Δύο φορές στη Μενεγάκη πήγα με τη μάσκα, λέει ο Κώστας Τερζάκης
Τι αποφάσισε ο τηλεοπτικός σταθμός για τα επεισόδια του Cash or Trash που έχουν ήδη γυριστεί
Από την ατομική ανθεκτικότητα στη θεσμική ρύθμιση
Απρόοπτο στη σκηνή του J2US με τον Σκουλό να χάνει τους στίχους αλλά να επανέρχεται δυναμικά
Η παρουσιάστρια άνοιξε την αυλαία με προσωπικά λόγια και πρώτο καλεσμένο τον Καπουτζίδη
Έκκληση για αναστολή της διακοπής του ελληνικού προγράμματος από τον Πρόεδρο της Βουλής- Θέμα πολιτιστικής διπλωματίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.