Visual Browsing
Pairing κρασιού και σοκολάτας στα Τζουμέρκα

Pairing κρασιού και σοκολάτας στα Τζουμέρκα

Ο σοκολατοποιός Γιώργος Ζαρζώνης διοργάνωσε μια ενδιαφέρουσα γαστρονομική βραδιά
Στα μαγικά Τζουμέρκα τρία κρασιά από Ισραήλ, Γαλλία και Ελλάδα συνδυάστηκαν με τις σοκολάτες Cocoowa

30 Ισραηλινοί, Γάλλοι και Έλληνες απόλαυσαν το pairing κρασιού και σοκολάτας στα μαγικά Τζουμέρκα και το ξενοδοχείο Rouista. Διοργανωτής της ενδιαφέρουσας γαστρονομικής σύζευξης ο σοκολατοποιός, φωτογράφος και ταξιδευτής Γιώργος Ζαρζώνης, γνωστός από τις χειροποίητες σοκολάτες Cocoowa. Τρία κρασιά και συγκεκριμένα ένα κόκκινο γλυκό, ένα κόκκινο ξηρό κι ένα λευκό κρασί συνδυάστηκαν με σοκολάτες που φτιάχτηκαν in situ, με βάση την έμπνευση της στιγμής. Οι πειραματισμοί ξεπέρασαν τα τετριμμένα και η γεύση έφτασε σε επίπεδα απογείωσης, όταν στη σοκολάτα που συνόδευσε το γλυκό κρασί ενσωματώθηκε φρέσκος βασιλικός!

Να σημειωθεί πως πρόσφατα προέκυψε και μια άλλη αξιοσημείωτη συνεργασία για τον Γιώργο Ζαρζώνη και τις σοκολάτες του: τα κρασιά Nico Lazaridi πλέον θα κυκλοφορούν σε πολυτελή συσκευασία με τις σοκολάτες Cocoowa chocolate. 

Δειτε επισης

Back to top

Προσεχως

Ταξιδεύοντας την Τέχνη: 25 εικαστικοί με αναπηρία, 25 λογοτέχνες, 5 πόλεις
Ταξιδεύοντας την Τέχνη: 25 εικαστικοί με αναπηρία, 25 λογοτέχνες, 5 πόλεις
Ιστορικό Αρχείο Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς
24.10.2019
Ταξιδεύοντας την Τέχνη: 25 εικαστικοί με αναπηρία, 25 λογοτέχνες, 5 πόλεις
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5