Οι μουσικές μιας μακρινής ηπείρου σε τραβάνε από το σκαμπό της μπάρας και σε κάνουν να χορεύεις με μανία. Τα κορμιά ιδρώνουν στο καλοκαίρι, τα βλέμματα διασταυρώνονται, η τεκίλα και το ρούμι αλλάζουν χέρια και καταλήγουν σε καυτά χείλη. Η πόλη αποκαλύπτει τις latin πλευρές της. Άλλες μας συντροφεύουν δεκαετίες, άλλες μόλις άνοιξαν, όλες φέρνουν το άρωμα, τις γεύσεις και τα τραγούδια της Λατινικής Αμερικής στην πόρτα μας.
Αγαπημένο μας είναι το Dos Hermanos (Κυριαζή 24, Κηφισιά, 2108087906) που από το 1992 μας συστήνει στις αυθεντικές μεξικάνικες γεύσεις. Λαχταριστά burritos, ζουμερά fajitas, άφθονη τεκίλα και βήματα salsa στον χρωματιστό κήπο της Φρίντα Κάλο. Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις τις αγαπημένες Μαργαρίτες που έχουν τις γεύσεις όλων των καλοκαιρινών φρούτων. Αλλά είναι και το Dos Gardenias (Ήβης 21, Ψυρρή, 2103235349), δροσερό και ερωτικό, με ακαταμάχητα pintxos (μικροσκοπικά tapas) και μουσικές της Καραϊβικής. Το Mamacita (Απόλλωνος 9Β, 2103210240) με μεξικάνικα πιάτα και εξωτικά cocktail στην πιο ethnic γειτονιά της πόλης, το Σύνταγμα.
Το El Catrin (Φοίβης 15, Γλυφάδα, 2108945002), «Cocina Latina» φωνάζει στον υπότιτλο και το εννοεί. Burritos, chimichangas και street tacos για πάντα. Το, και πάλι στο κέντρο, Juan Rodriguez (Παλλάδος 3, 2103224496) με τα τρομερά cocktails από παλαιωμένα αποστάγματα. Ο Juan Rodriguez είναι ένας τύπος εξωτικός, μυστήριος και απόλυτα ερωτικός.
Ερωτευτείτε!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από σπιτικό φαγητό μέχρι θεϊκά burgers και αυθεντικό βιετναμέζικο
Το πιο out of the box στέκι στην Αργυρούπολη
Εδώ και τρεις δεκαετίες την βρίσκεις στην περιβόητη καντίνα της στην Αστόρια να φτιάχνει σουβλάκια και πίτα με γύρο
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Μενού - ωδή στα όσπρια και τα δημητριακά σε ένα εντυπωσιακό set μέσα στη φύση
Το trend του TikTok που δεν λέει να κοπάσει
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Έδεσμα-μετάβαση από την αποχή στην κραιπάλη και από τον Θάνατο στη Ζωή
Η Θεμιστοκλέους και τα πέριξ είναι ψαροπιάτσα από τις λίγες, αν κλείσεις τα μάτια θα δεις την παραλία!
Οπωσδήποτε την Πιτονοστιμιά, με αλάδωτη πίτα και πικάντικο κοτόπουλο ή μπριζολάκι
Οπωσδήποτε να δοκιμάσετε την αυθεντική σαρλότ, την πεντανόστιμη και ιδιαίτερη γαλλική τούρτα
Από ιταλική Colompa μέχρι τσουρέκι με αυγό… Murano
Το Μουσείο Κλωστοϋφαντουργίας Ερμούπολης αναβίωσε για 2 μέρες την παλιά ατμόσφαιρα των «μανάβικων»
Χειροποίητα γλυκά με βάση τη ζύμη τσουρεκιού
Βόλτα σε Κορυδαλλό και Πειραιά
Εκεί το γλυκό είναι οπτικά και γευστικά σαν έργο τέχνης
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Ξεχωριστές μεταξύ τους αλλά όλες τους ιδιαίτερες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.