Μάντεψε τι θα κάνεις στην παγκόσμια ημέρα της τεκίλας
Το απόλυτο Tequila Workshop σε περιμένει στις 24 Ιουλίου στο Dos Hermanos
Εκρηκτική, παθιασμένη, ασυμβίβαστη. Η tequila ήταν, είναι και θα είναι η βασίλισσα των αποσταγμάτων και στις 24 Ιουλίου έχει την τιμητική της. Η Παγκόσμια Ημέρα Tequila θα γιορταστεί όπως της αξίζει. Για αυτό και σε ένα από τα καλύτερα μεξικάνικα της πόλης προετοιμάζουν το έδαφος! Στο Dos Hermanos, δεν γιορτάζουν μόνο μια μέρα, αλλά μια ολόκληρη…εβδομάδα. Από τις 23 έως και τις 29 Ιουλίου οι φημισμένες Margaritas του Dos Hermanos φορούν τις εξωτικές τους παραλλαγές και αποκτούν γεύσεις όπως μάνγκο, φρούτα του πάθους, φραγκόσυκο, ανανά, καρπούζι, πεπόνι, ροδάκινο κ.α. Θα τις βρεις όλες στη γιορτινή τιμή των €5 και αυτό είναι μόνο η αρχή…
Στις 24 Ιουλίου, το Dos Hermanos και η Jose Cuervo διοργανώνουν το Tequila Experience Workshop αποκλειστικά για 20 τυχερούς. Αν είσαι ανάμεσά τους, ετοιμάσου όχι μόνο να μάθεις τα πάντα γύρω από την καλλιέργεια της αγαύης, αλλά και να ανακαλύψεις όλα τα μυστικά για το πώς να δημιουργήσεις υπέροχα καλοκαιρινά cocktails με βάση την tequila, να δοκιμάσεις εκπληκτικό Mexican finger food από τον Peter Maragos, τον chef patron του Dos Hermanos και να φύγεις φορτωμένος με συλλεκτικά καλοκαιρινά δώρα, αλλά και μια επίσημη βεβαίωση συμμετοχής από τη Jose Cuervo. Η συμμετοχή στο Workshop γίνεται αποκλειστικά μέσα από τον διαγωνισμό “Tequila Secrets”. Για να είσαι ένα από τους δέκα τυχερούς που θα λάβουν διπλές προσκλήσεις πάτα εδώ.
Dos Hermanos Mexican Cuisine, Κυριαζή 24, Κηφισιά, www.doshermanos.gr
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εδώ και τρεις δεκαετίες την βρίσκεις στην περιβόητη καντίνα της στην Αστόρια να φτιάχνει σουβλάκια και πίτα με γύρο
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Μενού - ωδή στα όσπρια και τα δημητριακά σε ένα εντυπωσιακό set μέσα στη φύση
Το trend του TikTok που δεν λέει να κοπάσει
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Έδεσμα-μετάβαση από την αποχή στην κραιπάλη και από τον Θάνατο στη Ζωή
Η Θεμιστοκλέους και τα πέριξ είναι ψαροπιάτσα από τις λίγες, αν κλείσεις τα μάτια θα δεις την παραλία!
Οπωσδήποτε την Πιτονοστιμιά, με αλάδωτη πίτα και πικάντικο κοτόπουλο ή μπριζολάκι
Οπωσδήποτε να δοκιμάσετε την αυθεντική σαρλότ, την πεντανόστιμη και ιδιαίτερη γαλλική τούρτα
Από ιταλική Colompa μέχρι τσουρέκι με αυγό… Murano
Το Μουσείο Κλωστοϋφαντουργίας Ερμούπολης αναβίωσε για 2 μέρες την παλιά ατμόσφαιρα των «μανάβικων»
Χειροποίητα γλυκά με βάση τη ζύμη τσουρεκιού
Βόλτα σε Κορυδαλλό και Πειραιά
Εκεί το γλυκό είναι οπτικά και γευστικά σαν έργο τέχνης
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Ξεχωριστές μεταξύ τους αλλά όλες τους ιδιαίτερες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.