- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Φεστιβάλ γεύσης στο Artisanal
Πολύχρωμο, με έναν υπέροχο κήπο, μια παραμυθένια «orangerie» και τον εξαιρετικό σεφ Δημήτρη Δημητριάδη, γνωστό για τις δημιουργικές του «επεμβάσεις» στην ελληνική και τη διεθνή κουζίνα, το εστιατόριο Artisanal είναι πάντα μια καλή επιλογή, όταν ψάχνεις κάτι διαφορετικό. Αγαπά τους πειραματισμούς, δεν επαναπαύεται ποτέ, του αρέσει να μας εκπλήσσει δημιουργικά. Αυτή τη φορά, η έκπληξη δεν είναι ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τέσσερις. Όσοι και οι σεφ που θα μαγειρέψουν στο γνωστό εστιατόριο στα πλαίσια του Φεστιβάλ Γευσιγνωσίας Ελληνικής Δημιουργικής κουζίνας, που διοργανώνει για όλον τον επόμενο μήνα.
Από τις 25 Ιανουαρίου και για 4 Δευτέρες ο Δημήτρης Δημητριάδης παραχωρεί την κουζίνα του σε τέσσερις καλούς σεφ και φίλους. Κάθε Δευτέρα ένας από αυτούς συνθέτει το δικό του προσωπικό μενού με άρωμα Ελλάδας.
Το φεστιβάλ ανοίγει ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος (Domotel Kastri Hotel), την 1η Φεβρουαρίου ακολουθεί μια από τις πιο καλές και γνωστές γυναίκες σεφ, η Κωνσταντίνα Φάκλαρη (Aigialos Hotel, Σαντορίνη), τη σκυτάλη παίρνει ο Σταμάτης Μαρμαρινός (Posidonion Grand Hotel, Σπέτσες) στις 8 Φεβρουαρίου, και η αυλαία πέφτει με τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη του CTC στις 22 Φεβρουαρίου. Η τιμή του κάθε μενού είναι €45/άτομο.
Ζηρίνη 2, Κηφισιά, 693 6144744
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
20-22 Σεπτεμβρίου και 27-29 Σεπτεμβρίου τρώμε burgers στο Αμαξοστάσιο στο Γκάζι
Εστιατόρια, μοντέρνες ταβέρνες και wine bars για τη σεζόν που ξεκινάει ορεξάτη
Που δεν είναι πλατεία, αλλά ένα στέκι-κολιέ με πέντε μόνο στέκια που δεν αδειάζουν καμιά ώρα της ημέρας
Μάλλον τη θέση της γιαγιάς στην κουζίνα πήρε φέτος ο νεαρός εγγονός
Από την τέλεια μπουγάτσα μέχρι πεντανόστιμα εστιατόρια
Γλυκά και αλμυρά, αλλά και φοβερές μπαγκέτες, ολόφρεσκα και τέλεια όλα τους
Tο μαγαζί σε καλεί να το κάνεις το νέο σου στέκι
Καφές, γλυκά και cocktails σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Θεσσαλονίκης
H απόλυτη street food dessert εμπειρία!
Εδώ η διαδικασία της μπουγάτσας είναι υψηλή τέχνη που πάει από γενιά σε γενιά
Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που το Choureal έχει κερδίσει πάνω από 25 βραβεία γεύσης…
Πανσέληνος στον λόφο του Λυκαβηττού;
Γιατί τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται!
Αποκαλύπτοντας τα διατροφικά καλά - και κακά - των δυο ειδών ρυζιού
Στις διακοπές θυμόμαστε όλα τα ωραία και νόστιμα του τόπου μας
Το Δάκρυ της Ινδίας είναι φοβερά νόστιμο
Οι μικρές διακοπές έχουν τη χάρη τους και ο χειμώνας αργεί
Για να μην χαθείς στη μετάφραση της πιο γοητευτικής περαντζάδας στην πόλη!
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.