Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 02.02.2024

Σκορπιέ μου, σήμερα είναι άλλη μια περίεργη μέρα

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Παρασκευής 02.02.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, το ότι δε μπορείς να κρατηθείς σήμερα και γίνεσαι καταπέλτης με κάποια άτομα είναι ο λόγος που μπορεί να υπάρξουν αποστάσεις με τους άλλους, εσύ όμως νιώθεις αρκετά καλά. Κι αυτό γιατί ξεκαθαρίζεις τη θέση σου και δεν ασχολείσαι με το υπόγειο κομμάτι που μπορεί να υπάρχει. Από την άλλη, ρυθμίζεις οικονομικά ζητήματα με μια μεγαλύτερη ευκολία και απομακρύνεις τα εμπόδια από τους στόχους σου. Από το απόγευμα και μετά σου μπαίνει η σκέψη να αποκοπείς από κάποιες πηγές εσόδων που ναι, σε ενισχύουν κάπως, αλλά σου στοιχίζουν ψυχολογικά. Σε φθείρουν και σε πιέζουν, με αποτέλεσμα να αποζητάς την ανεξαρτησία σου κάπως πιο έντονα. Παροδικά όμως!

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα θέλεις να έρθεις κάπως πιο κοντά με τους άλλους. Τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα, ρίχνεις τους τόνους, εξηγείς περισσότερο αυτά που λες και εξομαλύνεις διαφορές με τους γύρω σου. Επικοινωνείς με μια γλυκύτητα και ο λόγος σου είναι δομημένος σωστά και προσεκτικά. Ίσως να υπάρξουν δυσκολίες στο να βρεθεί η χρυσή τομή με συνεργάτες, καθώς και εσύ αλλά και η άλλη πλευρά κυνηγά περισσότερο το συμφέρον και μπορεί να υπάρξει μια έντονη διαφορά. Από το απόγευμα και μετά, αλλάζεις αρκετά και δεν υπάρχει κάτι που να θέλεις να συζητήσεις. Απλά παίρνεις αποστάσεις και ρίχνεις πάγο σε όποιον προσπαθεί να σε πείσει πως έχεις άδικο. 

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμέ μου, το πρόγραμμά σου τσουλάει αρκετά όμορφα και οργανωμένα. Κάτι που σε κάνει να νιώσεις όμορφα και σου δίνει μια ελευθερία κινήσεων. Θα έχεις την ευκαιρία να οργανώσεις κάπως καλύτερα τα οικονομικά σου και να δουλέψεις πάνω στο κομμάτι της διαχείρισης. Ίσως χρειαστεί να υπερασπιστείς κάπως πιο σθεναρά τις απόψεις σου, γιατί αντιλαμβάνεσαι πως δε γίνεται κατανοητό αυτό που λες, αυτό που μοιράζεσαι. Αργότερα μέσα στη μέρα κάτι σε πιάνει και δε θέλεις να συνεχίσεις την έντονη συναναστροφή με τους άλλους. Θέλεις να απομονωθείς και να πάρεις αποστάσεις για να αποσυμπιεστείς.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα η στάση σου αλλάζει μέσα στη μέρα και γίνεσαι πιο προσιτός και θερμός με τους άλλους, κλείνοντας όποιες αντιπαραθέσεις προέκυψαν τις προηγούμενες μέρες. Προς το παρόν τουλάχιστον. Κάποια επαγγελματικά ταξίδια θα σου αλλάξουν το πρόγραμμα σήμερα. Ένα σημαντικό κομμάτι επίσης είναι και το ότι κάποιες ανασφάλειες θα έρθουν στο φως και θα έχεις μια καλή ευκαιρία να τα δουλέψεις και να τα μετατρέψεις σε δυνατά σου χαρτιά. Αυτό που θέλει προσοχή είναι πως από το απόγευμα και μετά θα υπάρξει μια απόσταση από φίλους και παρέες, γιατί θα σε πιάσει ένα πείσμα και ένα περίεργο συναίσθημα. Έχεις υποψίες ότι υπάρχει εκμετάλλευση από κάποια άτομα του κύκλου σου.

Λέων
Οικογενειακά θέματα έρχονται σήμερα στο προσκήνιο, Λέοντα. Κάποια από αυτά είναι μείζονος σημασίας και θα ασχοληθείς αρκετά με αυτά. Το καλό είναι πως στη δουλειά οι όλες διαδικασίες δρομολογούνται εύκολα και γρήγορα, με σίγουρα και θετικά αποτελέσματα, κάτι που θα σε βοηθήσει να συγκεντρωθείς καλύτερα στα του σπιτιού σου. Ίσως δώσεις περισσότερη βάση στην εικόνα σου, να ξέρεις όμως πως όλα τα πλάνα σου αρχίζουν και παίρνουν την τελική τους ευθεία. Βλέπεις τα πρώτα θετικά βήματα που γίνονται και σταδιακά όλα δρομολογούνται πιο εύκολα. Μην απομακρύνεις όμως την προσοχή σου από το σπίτι, πριν λύσεις τα ζητήματα που τρέχουν εκεί σήμερα.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, είναι μια μέρα που μέσα από την επικοινωνία σου και τις συζητήσεις που θα ξεκινήσεις μπορείς να πάρεις αρκετές χρήσιμες πληροφορίες για τα πλάνα σου, αλλά και για τους συνεργάτες σου. Βασικό αυτό! Θα χρειαστεί να πάρεις κάποιες άμεσες αποφάσεις για τη δουλειά σου, κάτι που θα σε ζορίσει πολύ και θα σε φέρει σε μια δύσκολη θέση μέσα στη μέρα. Αυτό που είναι επίσης πολύ βασικό, είναι πως αργότερα μέσα στη μέρα θα σε πιάσει το ανάποδο και θα πάρεις αποστάσεις από τους άλλους εξαιτίας των απόψεων που θα εκφράσουν. Είτε επειδή νιώθεις ότι θίγεσαι είτε επειδή συνειδητοποιείς πως δε μπορείς να βρεις κάποιο κοινό σημείο μαζί τους πλέον.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα το οικονομικό είναι αυτό που θα σε τραβήξει σήμερα και θα θελήσεις να το βάλεις σε μια σειρά. Το καλό σήμερα είναι πως θα μέσα από μια πιο σταθερή ψυχολογία θα μπορέσεις να ρυθμίσεις κάποια θέματα στη δουλειά που σχετίζονται με το οικονομικό σου. Αν είσαι σε φάση που έχεις κάποιες ιδέες για ένα νέο επαγγελματικό άνοιγμα, να ξέρεις πως σήμερα θα βρεθείς μπροστά σε εμπόδια που έχουν να κάνουν με οικονομικά θέματα. Μια δυσκολία που προς το παρόν θα σε κάνει να αναβάλεις τα πλάνα σου. Αργότερα, προς το απόγευμα, θα σε πιάσει μια νευρικότητα και θα σκεφτείς το ενδεχόμενο να διαχωρίσεις τα οικονομικά σου από συνεργασίες και να αυτονομηθείς με κάποιο τρόπο.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα είναι άλλη μια περίεργη μέρα. Βέβαια, έχεις ένα αβάντζο ότι μπορείς να εκφραστείς με έναν πιο όμορφο και δομημένο τρόπο. Σημαντικό στοιχείο αυτό σήμερα για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι η δυσκολία να καταλάβεις κάποια πράγματα που σχετίζονται με τον πατέρα σου σήμερα ή μια δυσκολία που υπάρχει γενικά στο οικογενειακό σου πλαίσιο. Θα σου συστήσω ψυχραιμία σε θέματα που θα προκύψουν με συναδέλφους. Επίσης, να θυμάσαι πως η συζήτηση είναι η καλύτερη λύση για να λύσεις οτιδήποτε προκύψει στη σχέση σου. Η απόσταση και η παγωμάρα δε θα σε βοηθήσει, ούτε θα σε κάνει πιο δυνατό.  

Τοξότης
Τοξότη, η μέρα σε θέλει κάπως στην άκρη. Από μόνος σου όμως. Θέλεις χώρο και χρόνο για να ρυθμίσεις όλα αυτά που μπορεί να σε αγχώνουν ή απλά να τρέχουν στην καθημερινότητά σου. Θέματα που επηρεάζουν την αυτοεκτίμησή σου αλλά και την εικόνα που εσύ έχεις για τον εαυτό σου βελτιώνονται σημαντικά και μαζεύεις δυνάμεις για να επανέλθεις δυναμικά. Δεν αποκαλύπτεις τα χαρτιά σου, αλλά συνεχίζεις την σκληρή δουλειά. Από το απόγευμα και μετά θα σε πιάσει η τρέλα και θα αφήσεις το πρόγραμμα στην άκρη. Πιθανότατα να παίξει κάποια πρόταση που θα σε παρακινήσει ή που θα πυροδοτήσει την δική σου τρέλα. Και στη δουλειά θα θελήσεις να τελειώσεις κάποιες εκκρεμότητες με το δικό σου τρόπο, μόνος σου.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, οι φίλοι είναι αυτοί που θα σου σταθούν και θα ακούσουν τα παράπονα και τη γκρίνια σου. Μπορεί να φανείς αυστηρός με αυτά που θα πεις, αλλά θα έχουν βάση δε θα περάσουν στο ντούκου. Καλό είναι να μη χτυπήσεις τα χρήματα που έχεις δανείσει σε φίλους, ούτε να πετάξεις μπηχτές για στιγμές που σε έκαναν να νιώσεις αμήχανα. Από το απόγευμα και μετά, λειτουργείς πιο αυτόνομα και παίρνεις αποστάσεις για μπορέσεις να δουλέψεις καλύτερα πάνω σε ιδέες για επόμενα πρότζεκτ. Στην ουσία, το κάνεις όμως για να αποφύγεις την κριτική και την πιθανότητα να μπεις στη διαδικασία αντιπαράθεσης και προστριβής.

Υδροχόος
Υδροχόε, κάποια πλάνα σου προχωρούν καλύτερα από ό,τι περίμενες και αυτό σε εκπλήσσει θετικά. Έχεις μια αρκετά καλή ψυχολογία και οι εξελίξεις σε κάνουν να νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια. Τα οικονομικά σου χρειάζονται μια καλύτερη διαχείριση, και σήμερα είσαι όντως σε θέση να την κάνεις. Μπορεί να υπάρξει κάποια διαφορά με ανωτέρους στη δουλειά σου και θα χρειαστεί προσεκτικούς χειρισμούς, ακόμα και αν εκείνοι είναι οι λάθος. Μην σε πιάνει ο σνομπισμός σου! Από το απόγευμα και μετά, χρειάζεται να βάλεις σε ισορροπία το κομμάτι δουλειά-σπίτι και να βρεις έναν τρόπο βάλεις σε μια σειρά και τα δυο. Απλά θέλεις να το κάνεις μόνος σου. Άσχετα αν μετά θα γκρινιάξεις για αυτό…!

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα η αλήθεια είναι πως βρίσκεσαι σε μια καλύτερη φάση και σε πιάνει μια πιο φιλοσοφική διάθεση. Οι σκέψεις σου γίνονται βαθύτερες και ναι, χάνεσαι μέσα σε αυτές. Το καλό είναι πως έρχεσαι πιο κοντά με τους άλλους, ρίχνεις τους τόνους και γεφυρώνεις αποστάσεις με άτομα. Αυτό που μάλλον θα σε δυσκολέψει είναι να συμφιλιωθείς με κάποιες απόψεις που θα ακούσεις και απλά θα δεχτείς πως διαφωνείς με αυτές, απλά και μόνο για να αποσυμπιέσεις το κλίμα και να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις. Από το απόγευμα και μετά θα πάρεις κι εσύ τις αποστάσεις σου και ο τρόπος σου θα γίνει κάπως πιο ψυχρός και απόμακρος, προσπαθώντας να μην επηρεαστούν πολύ οι γύρω σου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ