Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 01.02.2024

Ο Φλεβάρης σήμερα ξεκινά κάπως έντονα, Ζυγέ μου

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Πέμπτης 01.02.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Καλό μήνα να έχεις Κριέ. Σήμερα δεν είσαι και πάλι στη φάση να βοηθήσεις στο να βρεθεί η χρυσή τομή με τους γύρω σου. Αυτό το «έχω δίκιο όπως και να έχει» είναι μεγάλο αγκάθι σήμερα και θα το δεις να δημιουργεί εντάσεις, αλλά και αποστάσεις. Τόσο με φίλους όσο και με τους συνεργάτες-συναδέλφους. Κάποια πράγματα που δεν τα λες στους άλλους δημιουργεί μια διαστρεβλωμένη εικόνα, αλλά κι εσύ το εκλαμβάνεις πως δε σου δίνουν τόση σημασία, δεν ενδιαφέρονται για σένα. Μια μέρα εντελώς περίεργη που δημιουργεί ίντριγκες μέσα στο κεφάλι σου και εντάσεις από το πουθενά. Καλά, για ψύχραιμη αντιμετώπιση των πραγμάτων δε μιλάω καν.

Ταύρος
Ταύρε μου, καλό σου μήνα. Περίπου δηλαδή, γιατί ξεκινά αρκετά περίεργα. Τα ζητήματα της δουλειάς είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν σήμερα και θα ταράξουν την όποια ηρεμία διατηρείς στο κεφάλι σου. Δεν υπάρχει συνεννόηση στο πώς θα μοιραστούν οι αρμοδιότητες και θα δεις πως ο καθένας θέλει να ακολουθήσει τον δικό του τρόπο. Έτσι κι εσένα θα σε πιάσει το πείσμα σου και θα παίζει πολύ να αναλάβεις περισσότερα από αυτά που σου αναλογούν και να κάνεις περισσότερα πράγματα. Επαγγελματικές διαφωνίες αλλά και κάποια ζητήματα με τους φίλους θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου και θα σε βάλουν σε δεύτερες σκέψεις…

Δίδυμοι
Καλό μήνα και σε σένα, Δίδυμε. Δυναμικά μπαίνει ο Φλεβάρης, με μια τάση να θέλεις να εκφραστείς και να ακουστείς από τους άλλους. Υπάρχει ένταση και ένα επικοινωνιακό αλαλούμ με τα συναισθήματά σου να μην μπαίνουν εύκολα σε μια σειρά για να τα κατανοήσεις. Μια προσπάθεια που κάνεις να τα εκφράσεις πιο «καλλιτεχνικά» δεν θα δώσει το αποτέλεσμα που θέλεις και αυτό θα σε εκνευρίσει ακόμα περισσότερο. Είναι λίγο περίεργο το ότι θέλεις να επιβάλλεις κάποια πράγματα ως τα μόνα λογικά, χωρίς να πιστεύεις πως έχουν λογική βάση. Απλά θέλεις να έχεις τον τελευταίο λόγο σήμερα, θεωρώντας πως έχεις δίκιο.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, καλό μήνα. Σήμερα δεν είναι μια μέρα που θα μπορούσες να χαρακτηρίσεις ήρεμη. Υπάρχουν νεύρα, εντάσεις, διάφορες καταστάσεις που σε προκαλούν να κινηθείς με πιο υπόγειους τρόπους και να επιβάλεις αυτά που θέλεις, χωρίς να λάβεις υπόψη σου τους άλλους. Σήμερα είσαι επιρρεπής σε μικρά ψεματάκια. Μπορεί όμως να ξετρυπώσεις εύκολα τα ψέματα που ακούς και να ξεμπροστιάσεις τους άλλους ευθέως. Γενικά σήμερα θα χρειαστεί να προσέξεις αρκετά το κομμάτι του πώς συμπεριφέρεσαι στα άτομα που στενού σου κύκλου, γιατί θα βγεις άδικος σε πολλά θέματα και θα την πληρώσουν αυτοί που δεν φταίνε.

Λέων
Καλό μήνα, Λέοντά μου. Σήμερα παραμένεις σε μια ημιέξαλλη κατάσταση και το δείχνεις με κάθε τρόπο. Επικοινωνιακά είσαι εντελώς οριακά και χάνεις εύκολα τον έλεγχο όταν οι συζητήσεις φεύγουν από το θέμα. Είναι και κάποια οικονομικά που βγαίνουν στη φόρα σήμερα και καταλαβαίνεις πως χρειάζεται να είσαι πιο προσεκτικός με τους συνεργάτες σου, γιατί η εμπιστοσύνη σου κλονίζεται. Κάποιες βιαστικές αποφάσεις-κινήσεις μπορεί να κάνουν ακόμα χειρότερη την κατάσταση και να γενικεύσουν την ένταση που επικρατεί. Και σε κάποιες από αυτές τις αποφάσεις σου είσαι εντελώς απόλυτος και αμετακίνητος σήμερα.

Παρθένος
Παρθένε μου, καλό μήνα θα σου πω. Μια μέρα που το οικονομικό παραμένει προτεραιότητα και αυτό που θέλεις απλά να κάνεις είναι να κλείσεις γρήγορα όλες τις υποχρεώσεις που έχεις, αλλά και αυτές που εκκρεμούν προς το πρόσωπό σου. Αν είσαι σε φάση που θέλεις να ανοίξεις κάτι δικό σου, σήμερα να ξέρεις πως θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες και ξαφνικές αλλαγές στα πλάνα, αλλά και μια δυσκολία στη συνεννόηση που δε θα αφήσει περιθώρια ηρεμίας. Σε πιάνει μια μανία να τα τελειώσεις όλα σήμερα και γίνεσαι ακόμα πιο έντονος στη συμπεριφορά σου. Προσοχή στους συνεργάτες σου σήμερα και στα μεταξύ σας οικονομικά.

Ζυγός
Καλό μήνα, Ζυγέ μου. Ο Φλεβάρης σήμερα ξεκινά κάπως έντονα! Θα έρθεις αντιμέτωπος με διάφορες δυσκολίες μέσα στη μέρα. Αρχικά να σου πω πως επικοινωνιακά είσαι πολύ έντονος και αρκετά ειρωνικός, κάτι που κάνει ένα κάποιο κακό στην εικόνα σου. Έχεις ένα ιδιαίτερο πάθος για να κάνεις αυτά που θέλεις, να εκφράσεις τις ιδέες σου και να αποτινάξεις από πάνω σου κάθε ίχνος καταπίεσης. Παίζει να σου βγει και μια επιθυμία να επιβάλεις τα δικά σου θέλω. Έμμεσα πάντα, για να αποφύγεις και τις ευθείες αντιπαραθέσεις. Προσοχή στο πώς θα διαχειριστείς τα παρασκηνιακά ζητήματα στη δουλειά.

Σκορπιός
Καλό μήνα, Σκορπιέ. Ο Φλεβάρης ξεκινά και σε βρίσκει σε μια φάση ανασκόπησης των μέχρι τώρα καταστάσεων αλλά και παρατήρησης των γύρω σου συμπεριφορών. Δεν είναι εύκολη μέρα. Είσαι σε μια επιφυλακή μη συμβεί κάτι και πιαστείς στον ύπνο. Η ένταση βγαίνει στο κομμάτι των λεγομένων σου, καθώς γίνεσαι έντονος, ευέξαπτος και στα μάτια πολλών θα χαρακτηριστείς και προκλητικός. Επίσης, όταν κάτι δεν σου κολλάει, κόβεις την όποια επικοινωνία και η μέρα σε βρίσκει κάπως απόμερα, μακριά από ανούσιες – όπως πιστεύεις – συζητήσεις. Αναγκαστικά θα επιστρέψεις σε αυτές και εκεί θα έρθουν τα νεύρα και θα κορυφωθούν.

Τοξότης
Τοξότη μου, καλό μήνα. Σήμερα η ένταση είναι αυτό που θα καταλάβεις πως κυριαρχεί μέσα στη μέρα. Υπάρχει μια δυσκολία στο να συνεννοηθείς με φίλους. Στο να προχωρήσεις οικονομικές συμφωνίες και να ξεκαθαρίσεις τις απολαβές που θα έχεις από τη δουλειά που κυνηγάς. Κάποιες ρισκαδόρικες κινήσεις που θα κάνεις θα σε βγάλουν εκτός πλάνου μέσα στη μέρα, με αποτέλεσμα να σε πιάσει ένα άγχος για να διορθώσεις άμεσα τα πράγματα. Χωρίς ψυχραιμία όμως δε θα πας πουθενά. Να θυμάσαι πως η ένταση που βγάζεις με τα λόγια σου δε θα σώσει την κατάσταση, ούτε θα ξεκαθαρίσει τη στάση σου απέναντι στους άλλους.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, καλό μας μήνα! Αυτό που τα πλάνα είναι άλλα και τα θέματα που προκύπτουν θα σε αναγκάσουν αν αναδιοργανώσεις πρόγραμμα και δραστηριότητες είναι κάτι που εύκολα θα σε βγάλει από τα ρούχα σου. Έχεις ανάγκη να δράσεις και να κάνεις πράγματα για να πας στο επόμενο επίπεδο. Το γεγονός όμως ότι η εικόνα σου είναι βασική προϋπόθεση, ή που δε θα σε νοιάξει τίποτα και θα συνεχίσεις ακάθεκτος ή που δε θα κάνεις τίποτα και απλά θα σε πιάσουν τα νεύρα σου, Επίσης βασικό σήμερα το ότι δε μπορείς να ακούσεις πολλές σάλτσες. Δεν μπορείς τις υπερβολές και λόγια εντυπωσιασμού, για αυτό και θα αφήσεις κάποιες συζητήσεις στη μέση.

Υδροχόος
Καλό μήνα, Υδροχόε. Μέρα που δεν είναι και από τις πιο ήρεμες για να σου είμαι ειλικρινής. Απόψεις και πεποιθήσεις που ακούγονται σε τσιγκλάνε σε τέτοιο βαθμό που από τη μία θέλεις να μιλήσεις και από την άλλη σκέφτεσαι αν όντως έχει σημασία να βγεις για άλλη μια φορά μπροστά. Δεν είναι εύκολο το κλίμα σήμερα και αντιλαμβάνεσαι πως παθιάζεσαι περισσότερο από όσο χρειάζεται για κάποια πράγματα. Υπερβολικές αντιδράσεις και παιχνίδια εξουσίας μέσα από κουβέντες που κάνεις με άλλα άτομα. Ουσιαστικά θέλεις να πεις περισσότερα για το μέσα σου, αλλά κάτι σε φρενάρει και το πείσμα δε σε αφήνει να ηρεμήσεις.

Ιχθύες
Καλό μήνα, Ιχθύ μου. Μια μέρα αρκετά περίεργη. Έχεις μια ένταση αρκετά μεγάλη που δεν μπορείς να προσδιορίσεις από πού προέρχεται. Συναισθηματικά είσαι στο πικ σου και δε μπορείς να δεις κάποια πράγματα καθαρά. Το μυαλό σου κατακλύζεται σήμερα από δεύτερες σκέψεις για επιλογές που έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα και σε πιάνει μια φάση αμφισβήτησης, ή στη χειρότερη απογοήτευσης. Μια μέρα που δεν είναι και πολύ χαλαρή. Κι επειδή θα απευθυνθείς σε φίλους για να μιλήσεις, καλό είναι να ξεκαθαρίσεις από την αρχή πως έχεις ανάγκη να σε ακούσουν και να αποφύγουν την κριτική. Γιατί αλλιώς ο καβγάς είναι αναπόφευκτος, να ξέρεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ