Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 29 Ιανουαρίου - 4 Φεβρουαρίου 2024

Αιγόκερε, αυτή η εβδομάδα θα είναι άκρως τυχερή

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 29 Ιανουαρίου - 4 Φεβρουαρίου 2024

Κριός
Αγαπητέ μου Κριέ, καλή εβδομάδα! Είσαι σε φάση αποσυμπίεσης και χαλάρωσης των νεύρων, κάτι που τόσο πολύ περίμενες. Είναι καιρός να κάνεις μια πιο ορθή αξιολόγηση και προτεραιοτήτων και δυνατοτήτων. Αυτό σημαίνει να μην πιέζεις τον εαυτό σου παραπάνω απ' όσο αντέχει. Αυτή την εβδομάδα θα προσπαθήσεις να βρεις ισορροπίες μεταξύ των «πρέπει» και των «θέλω» σου. Το σημαντικό, όμως, είναι ότι θα γίνουν βαθιές συνειδητοποιήσεις άνευ εγωισμών κι αν προκύψει και κανάς καβγάς θα έχει περισσότερη ουσία απ' ότι συνήθως. Στα ερωτικά, εσύ που είσαι σε σχέση θα έχεις σίγουρα τις ευκαιρίες σου να περάσεις ωραίες στιγμές με το ταίρι σου. Εσύ που είσαι ελεύθερος αλλά ενδιαφέρεσαι για κάποιον, σταμάτα να του πηγαίνεις κόντρα και προσέγγισέ τον διαφορετικά. Τώρα στα οικονομικά σου, θα δεις σημαντική αλλαγή αυτή την εβδομάδα, αφού η Αφροδίτη και ο Δίας συμμετέχουν ενεργά στην αύξηση του εισοδήματός σου.

Ταύρος
Αγαπητέ μου Ταύρε, μια άκρως ενδιαφέρουσα και τυχερή εβδομάδα ξεκινάει για εσένα. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να διασφαλίσεις κάποια πράγματα που ήταν μετέωρα το τελευταίο διάστημα, είτε από επαγγελματική άποψη είτε από ερωτική. Παρόλα αυτά, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα είναι μια επεισοδιακή εβδομάδα κι ότι δεν θα υπάρξουν επεισοδιακές αλλαγές. Ίσως, μάλιστα, πεισμώσεις λίγο παραπάνω σε θέματα έρωτα. Γενικώς τα ερωτικά σου θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο αυτή την εβδομάδα, καθώς δέχεσαι τις επιρροές τεσσάρων πλανητών. Μην προσπαθήσεις σε καμία περίπτωση να ερμηνεύσεις κάτι παραπάνω από αυτό που βλέπεις... Το ναι είναι ναι και το όχι είναι όχι. Στον τομέα των οικονομικών, είναι μια πάρα πολύ καλή εβδομάδα για να προσπαθήσεις να στήσεις νέα επιχείρηση ή και κάποιο καινούργιο επιχειρηματικό πλάνο.

Δίδυμοι
Αγαπητέ μου Δίδυμε, αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά δημιουργική για εσένα, καθώς μπαίνει στο προσκήνιο η δράση κι όχι οι αερολογίες που συνηθίζεις να λες. Παρόλη την ανωριμότητα που σε διακατέχει συνήθως, αυτή την εβδομάδα επιδεικνύεις συγκροτημένη σκέψη. Όμως μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα, γιατί θα πέσει εργατιά, οργάνωση και εκκαθάριση. Στον ερωτικό τομέα, καλό είναι σε αυτή τη φάση να μην αναζητήσεις κάτι μόνιμο, καθώς το πλανητικό σκηνικό ευνοεί μόνο τις ευκαιριακές γνωριμίες. Εσύ πάλι που είσαι σε κάποια σχέση, ενδεχομένως να έχεις παραμελήσει κάπως το ταίρι σου. Όσον αφορά τα οικονομικά σου, στα καλά νέα της εβδομάδας, η Αφροδίτη και ο Δίας από τα ζώδια του Αιγόκερου και του Ταύρου στον δεύτερό σου οίκο, προμηνύουν μόνο θετικές εξελίξεις. Παρόλα αυτά δεν ξεχνάμε ότι υπάρχει ένας Κρόνος ο οποίος σου ζητάει να παραμείνεις σοβαρός και συνεπής σε ό,τι κάνεις.

Καρκίνος
Αγαπητέ μου Καρκίνε, η εβδομάδα αυτή μπαίνει, για άλλη μια φορά, δημιουργώντας οξύμωρο σχήμα, καθώς ναι μεν θα υπάρξουν νεύρα, ξεκαθαρίσματα και διαμάχες, όμως αυτά θα λειτουργήσουν ευνοϊκά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, διότι θα ειπωθούν σημαντικά πράγματα. Οι προκλητικές συμπεριφορές, όχι απαραίτητα μόνο από εσένα, θα ρίξουν και άλλο λάδι στη φωτιά. Αν μπορείς να κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν από το comfort zone σου, το συνιστώ. Στα ερωτικά, είσαι πολύ τυχερός, ειδικά από την Τρίτη και μετά θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες, και κοίτα να τις αξιοποιήσεις. Στα οικονομικά σου, κάποιες οφειλές ή δάνεια και χρωστούμενα σε τρίτους βγαίνουν στην επιφάνεια και νιώθεις κάπως πιεσμένος. Ωστόσο, αν καταφέρεις να μην κάνεις αλόγιστα έξοδα –όχι, δεν σου είναι απαραίτητο ένα έξτρα outfit για κάποιο ραντεβού– δεν θα σου φανεί η διαφορά.

Λέων
Αγαπητέ μου Λέοντα, καλή εβδομάδα! Είναι καιρός να αφήσεις πίσω σου ό,τι σε βαραίνει. Παίρνεις αποφάσεις ζωής αυτή την εβδομάδα και βρίσκεσαι στη φάση που έχεις ξενερώσει πολύ με γεγονότα από το παρελθόν. Η εβδομάδα σου χαρακτηρίζεται από αποφασιστικότητα, γενναιότητα και στιβαρές αποφάσεις, στις οποίες ευελπιστώ να μείνεις συνεπής. Εσύ που είσαι σε σχέση, υπογραμμίζεις υπέρ του δέοντος τα λάθη που κάνει ο σύντροφός σου, πράγμα που προξενεί έντονες αντιδράσεις από πλευράς του. Εσύ που δεν έχεις κάποια σχέση, έχει αρχίσει και σου φαίνεται καλή η ιδέα να μείνεις λίγο μόνος και να σκεφτείς τι πραγματικά θες. Σε οικονομικό επίπεδο, βρίσκεσαι σε πανικό και άγχος και σε πιάνει ανασφάλεια, αλλά πίστεψέ με ο Δίας έχει άλλα σχέδια για εσένα.

Παρθένος
Αγαπητέ μου Παρθένε, καλή εβδομάδα! Hello darkness, my old friend. Προσπαθείς απεγνωσμένα να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου αυτή την εβδομάδα, μα είναι αδύνατον, καθώς τα άστρα έχουν άλλα σχέδια για εσένα. Πολύ το τρέξιμο και το άγχος, πολλές και οι υποχρεώσεις. Σαν συμβουλή θα σου πω να μην αφήνεις τον καθένα να σου φορτώνει τις δουλειές του, αν θες να τη βγάλεις καθαρή, χωρίς εκρηκτικές αντιδράσεις. Στον ερωτικό τομέα, εσύ που είσαι ελεύθερος μπορεί να σταθείς τυχερός, χωρίς να ξέρω κατά πόσο σε ενδιαφέρει κάποια δέσμευση αυτό το διάστημα. Εσύ που είσαι σε σχέση, ίσως να χρειάζεσαι λίγη αποσυμπίεση ή η οργάνωση ενός ταξιδιού μπορεί να ανανέωνε τη σχέση. Ωστόσο, σε θέματα οικονομικά, έρχονται λύσεις σε παρελθοντικά ζητήματα και γιατί όχι μια πρόταση για μια καλή επένδυση.

Ζυγός
Αγαπητέ μου Ζυγέ, μια πολύ δραστήρια εβδομάδα ξεκινάει για εσένα. Παρότι νιώθεις πως ανεβαίνεις έναν οικονομικό Γολγοθά και πως σου είναι αδύνατον να ανταπεξέλθεις, πρόκειται για το κλασικό… πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Παρεξηγήσεις λύνονται και νιώθεις πολύ καλά γι’ αυτό. Νιώθεις ότι τίποτα δεν είναι αρκετό και επιζητάς συνεχώς το κάτι παραπάνω, κοινώς τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Στα ερωτικά σου, εσύ που έχεις σχέση παρόλη την ανασφάλεια αυτό το διάστημα, θα υπάρξουν πολλές στιγμές που θα νιώσεις ζεστασιά από το ταίρι σου. Εσύ που είσαι ελεύθερος και ωραίος, είναι μια ιδανική περίοδος  να φλερτάρεις με ό,τι κινείται – όχι κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα σου δηλαδή. Στον οικονομικό τομέα βρίσκεσαι σε μικρή σύγχυση, αφού ναι μεν πραγματοποιείς κάποιες αγορές που ήθελες πολύ, στριμώχνεσαι όμως οικονομικά.

Σκορπιός
Αγαπητέ μου Σκορπιέ, αυτή την εβδομάδα κάνεις πολλές αψυχολόγητες κινήσεις, χωρίς να σημαίνει ότι είναι άστοχες, καθώς κινείσαι με γνώμονα το ένστικτό σου. Να θυμάσαι πως μπαίνει ένας δύσκολος μήνας, όχι πως το προηγούμενο διάστημα πέταγες παπαρούνες. Προσωπικά ζητήματα, και μάλιστα αρκετά ψυχοφθόρα, έρχονται ξανά στο προσκήνιο. Πρέπει να προφυλάξεις τα κεκτημένα σου και την ιδιωτική σου ζωή γιατί ίσως κάποια πράγματα να βγουν στη φόρα για εσένα… Εσύ που είσαι σε σχέση, ετοιμάσου για μια αποκάλυψη. Τώρα μπορεί να αποκαλυφθείς εσύ (αν έχεις κάνει καμία κουτσουκέλα), αλλά μπορεί να προκύψουν αποκαλύψεις και για τον/τη σύντροφό σου. Εσύ που είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις το single life σου. Στον οικονομικό τομέα, έχε υπόψη πως ο επιμένων δεν νικά πάντα, κάποιες φορές πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω ώστε να δείξεις πως είσαι διατεθειμένος να βρεθεί κάποια λύση κι όχι απλώς να περάσει το δικό σου.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, αυτή την εβδομάδα είσαι πιο ενεργητικός στους χώρους που συνηθίζεις να κινείσαι, κοινώς έχουμε ορεξούλες. Προσοχή γιατί ο πολύς αυθορμητισμός κάποιες φορές μπερδεύεται για αυθάδεια. Να θυμάσαι, κανείς ποτέ δεν βοήθησε κάποιον επειδή απλώς τον έκρινε. Αν δεν έχεις όρεξη να ακούσεις το πρόβλημα κάποιου και να τον βοηθήσεις, μην το κάνεις. Στα ερωτικά σου εσύ που είσαι
free, είναι μια πάρα πολύ καλή περίοδος να αρχίσεις να βλέπεις πιο σοβαρά ένα άτομο το οποίο «τραβολογάς» πολύ καιρό. Εσύ που είσαι σε σχέση, νιώθεις ασφάλεια και το απολαμβάνεις. Τώρα στα οικονομικά, αναμένονται νέες επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις το εισόδημά σου. Προσπάθησε να μην εθελοτυφλείς και να μη βάζεις κάτω από το χαλάκι προβλήματα, γιατί οικονομικές λύσεις θα έρθουν μέσα από συζητήσεις.

Αιγόκερως
Αγαπητέ μου Αιγόκερε, αυτή η εβδομάδα θα είναι άκρως τυχερή και δεν σε θέλω μουτρωμένο και κατσούφη. Το πλανητικό σκηνικό είναι άψογα στημένο για εσένα που θέλεις να προκόψεις στη ζωή σου, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Ναι μεν ο Ερμής και ο Άρης φέρνουν εντάσεις, αλλά η Αφροδίτη και ο Δίας συνηγορούν για να προκύψει μια εξασφαλισμένη επιτυχία. Παρόλα αυτά θα πρέπει να προσέξεις την υπόληψη και τη φήμη σου, καθώς μπορεί να συμβούν πολλά αιφνίδια γεγονότα και να σε βλάψουν. Στα αισθηματικά σου τώρα, τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα. Εσύ που είσαι ήδη σε σχέση έχεις την ευκαιρία να αναζωπυρώσεις τον δεσμό σου. Εσύ που είσαι single, ή θα κάνεις μια νέα γνωριμία ή ένα ήδη υπάρχον φλερτ θα πάρει πιο θετική τροπή. Στον οικονομικό τομέα, δύο καρπούζια δεν χωράνε κάτω από την ίδια μασχάλη, όμως η επιτυχία είναι σίγουρη.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, πρόκειται για μια εβδομάδα που βιώνεις αρκετές αλλαγές και συνειδητοποιήσεις. Βλέπεις πως όλα βαίνουν από το καλό στο καλύτερο και αυτό σου προκαλεί μεγάλη χαρά. Μπαίνει και ένας καινούργιος μήνας με πολύ καλές και ουσιαστικές συζητήσεις, κι αποφασίζεις να αναλάβεις γρήγορα δράση. Στα ερωτικά σου, το να αποζητάς συνεχώς την επιβεβαίωση είναι κάπως κουραστικό. Εσύ που δεν έχεις σταθερή σχέση, ένας παράνομος έρωτας σε προβληματίζει αρκετά αυτή την εβδομάδα – καλό το φλερτ αλλά με όρια! Από την άλλη, εσύ που έχεις μόνιμο δεσμό είσαι κάπως αδιάφορος προς το ταίρι σου και αυτό προκαλεί εντάσεις μεταξύ σας. Στα οικονομικά σου, μια υπόθεση που αφορά το σπίτι μπαίνει σε τάξη και στα επαγγελματικά σου είσαι έτοιμος για αλλαγή.

Ιχθύες
Αγαπητέ Ιχθύ, ξεκινάμε την εβδομάδα με αρκετό οικονομικό άγχος για το τι μπαίνει και τι βγαίνει, μη ζορίζεσαι, δεν είναι ώρα για έξοδα. Καλό είναι να μην αναλαμβάνεις να λύσεις προβλήματα τρίτων επειδή εμφανίζονται μπροστά σου ως θύματα – κοιμόμαστε με τις επιλογές μας, ξυπνάμε με τις συνέπειες! Θα υπάρξουν στιγμές μέσα στην εβδομάδα που θα δεχτείς πολλές προτάσεις για κοινωνικοποίηση, θα σου πρότεινα να μη χάσεις καμία ευκαιρία καθώς μπορεί να αποδειχθούν κομβικές. Στα αισθηματικά σου, σε ταλαιπωρεί το ερώτημα «τον θέλω ή απλώς βαριέμαι;» Δεν χρειάζεται να χαλάσεις μια φιλία επειδή σου ήρθε στο μυαλό ότι θα μπορούσατε να δοκιμάσετε και στον ερωτικό τομέα κάτι. Αν ψάχνεις τη συντροφικότητα καλύτερα πάρε έναν σκύλο ή μια γάτα. Αν έχεις ήδη σχέση, το επικοινωνιακό πλαίσιο βελτιώνεται αισθητά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ