Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 21.01.2024

Δίδυμε, σήμερα δεν είναι και η καλύτερη μέρα

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Κυριακής 21.01.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Δεν είσαι σε θέση να έχεις και πολλές συζητήσεις σήμερα, Κριέ. Τα κέφια σου είναι πεσμένα και το γεγονός ότι δεν μπορείς να μπεις σε διάλογο φαίνεται από το πρωί ακόμα. Δεν έχεις διάθεση να ακούσεις τις απόψεις των άλλων, γιατί κι εσύ δεν μπορείς να οργανώσεις σωστά το μυαλό σου και να δεις τα πράγματα – ή τουλάχιστον να προσπαθήσεις – με την οπτική των άλλων. Για να καταλάβεις ρε παιδί μου τι μπορεί να γίνεται γύρω σου. Σταδιακά, από σήμερα, θα προτιμάς να κάνεις γνωριμίες ή να ασχοληθείς περισσότερο με τους φίλους και την κοινωνική σου πλευρά, ασχολούμενος λιγότερο με τα πλάνα σου.

Ταύρος
Ταύρε, σε πιάνει μια κάποια απελπισία σήμερα καθώς κοιτάς τα οικονομικά σου και νιώθεις πως δε μπορείς να κάνεις και πολλά για να τα βελτιώσεις. Πέρα όμως από αυτό, θα υπάρξουν και κάποιες σκέψεις όσων αφορά τις αξίες, τόσο τις δικές σου όσο και των άλλων ανθρώπων γύρω σου, που θα σε προβληματίσουν και θα σε θυμώσουν μέχρι έναν βαθμό. Αυτό όμως δεν θα σε βοηθήσει να εξελίξεις τη φιλοσοφία σου αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις διαφορετικές απόψεις που ακούς σήμερα. Αυτή η ένταση που θα βγάλεις και η μανία σου να έχεις τον τελευταίο λόγο σε κάθε συζήτηση δε θα βγει σε καλό σήμερα. Και παρά το γεγονός ότι το ξέρεις, εσύ θα επιμείνεις στα δικά σου.

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα δεν είναι και η καλύτερη μέρα… Υπάρχουν πολλά στην ατμόσφαιρα που προμηνύουν ζόρια αλλά και ένταση. Αρχικά, σε πιάνει μια τάση να θέλεις να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων, και αυτό είναι κάτι που δε θα περάσει απαρατήρητο από τους γύρω σου. Επίσης, θα παρατηρήσεις πως θα υπάρξουν συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις για οικονομικά ζητήματα. Δεν θα είναι εύκολο να έχεις τον τελευταίο λόγο και το ότι θα έχεις το επιδιώξεις, θα δώσει την εντύπωση ότι παίζεις με τη φωτιά. Ωστόσο, εσύ δε θέλεις να αποκαλύψεις τα χαρτιά σου ακόμα, γιατί θέλεις να επιβεβαιώσεις κάποιες σκέψεις σου και γίνεσαι καχύποπτος.

Καρκίνος
Καρκίνε, έχεις τους λόγους να πάρεις αποστάσεις σήμερα. Δεν παρατηρείς ένα ευνοϊκό κλίμα στην ατμόσφαιρα, και εσύ που απλά δε θέλεις να βιώσεις άλλη ένταση, θα κλειστείς στο καβούκι σου και θα προσπαθήσεις να δεις και να δουλέψεις όλα αυτά που σου έμειναν από την εβδομάδα που πέρασε. Δεν είσαι σε φάση να έχεις συναναστροφές και καταλαβαίνεις πως δεν είσαι και η καλύτερη παρέα σήμερα. Έχεις ιδιαίτερη ένταση και ένα άγχος που σχετίζεται με το πώς θα μπεις σε σειρά με μια νέα καθημερινότητα που ίσως να ξεκινά αυτή τη βδομάδα. Γενικά, θέλεις να απομονωθείς. Απλά ενημέρωσε και τους άλλους αν θελήσεις να κλείσεις το κινητό σου.

Λέων
Δεν μπορείς να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις ρε συ Λέοντα. Και σήμερα είναι μια μέρα που μπορεί να έχεις προσκλήσεις για διασκεδάσεις. Μέρα που η επαφή με φίλους θα φέρει κάποιες εντάσεις, αφού διαφωνίες και μια μορφή κριτικής προς τα εσένα θα σε κάνει κάπως έξαλλο… Αλλά κι εσύ δε θα πας πίσω, αφού θα απαντήσεις και θα δώσεις παραπάνω από τον κατάλληλο πόνο για να κλείσεις τα στόματα. Είναι μια μέρα η σημερινή που απλά έχεις νεύρα, δε μπορείς να διαχειριστείς κάποια πράγματα ψύχραιμα και έχεις την απαίτηση να ξέρεις τι γίνεται στις συνεργασίες σου. ένα κομμάτι απόλυτου ελέγχου δηλαδή. Και δε θα μπορέσεις να το κρύψεις εύκολα.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, είναι μια μέρα που θα χρειαστεί να κινηθείς αρκετά προσεκτικά και να τσεκάρεις δυο και τρεις φορές τι είναι αυτό που θέλεις να καταφέρεις. Περισσότερο, πρέπει να εστιάσεις στον τρόπο που κινείσαι, γιατί εκεί παρατηρείς κάποια προβλήματα που ίσως σε βάθος χρόνου θα σε καθυστερήσουν στο να πετύχεις αυτό που θες. Δεν είσαι ψύχραιμος σήμερα και εκφράζεις έμμεσα μια ανταγωνιστική συμπεριφορά, υποδεικνύοντας στους άλλους τι πρέπει να κάνουν αλλά και με ποιον τρόπο πρέπει να κινηθούν. Δίνεις ιδιαίτερη βαρύτητα σε λεπτομέρειες και σε κάποια φάση θα χάσεις το δάσος γιατί θα εστιάσεις στο δέντρο. Σήμερα δε μπορείς να δεις τη μεγάλη εικόνα.

Ζυγός
Ακούς πολλά και δε σου αρέσουν, Ζυγέ. Υπάρχουν πολλά επίσης που πλανώνται στην ατμόσφαιρα και δεν ξέρεις πώς να τα μεταφράσεις, δε μπορείς να καταλάβεις ποιους αφορούν και η καχυποψία σου σε κάνει να στρέφεις τα περισσότερα από αυτά προς εσένα. Υπάρχει μια ένταση πάνω σου, διαφωνείς σε πολλές απόψεις που ακούς σε συζητήσεις και δεν το εκφράζεις με το συνηθισμένο σου τρόπο. Γίνεσαι έντονος και άμεσος. Δε μπορείς να διαχειριστείς αυτό που συμβαίνει μέσα σου και αυτό το εξωτερικεύεις με τον τρόπο που επικοινωνείς. Έχεις την απαίτηση να ακουστείς παραπάνω σε κάποια πράγματα και αυτό κάνει εντύπωση σήμερα.

Σκορπιός
Σκορπιέ, σήμερα μέσα στο μπάχαλο που επικρατεί γύρω σου εσύ νιώθεις κάπως καλύτερα, γιατί κανείς δεν ασχολείται με τα δικά σου θέματα. Επομένως, κάθε αδιάκριτη ερώτηση περνά στο ντούκου. Εσύ είσαι σε μια φάση που νιώθεις καλά μέσα στην υπερβολή της ημέρας, ένα παραπάνω που δε χρειάζεται να εξηγήσεις, και απλά τσεκάρεις αντιδράς αναλόγως με τη διάθεση της στιγμής. Υπάρχει ένας εκνευρισμός στον τρόπο που μιλάς και μια επιθετικότητα στο ύφος που δεν γίνεται άμεσα αντιληπτή, γιατί επιλέγεις συγκεκριμένες λέξεις και φράσεις για να περάσεις το μήνυμα. Πάντως, δείχνεις και καθιστάς σαφές ποιος θα έχει τον τελευταίο λόγο.

Τοξότης
Τοξότη, κάτι δε σου κολλάει και δεν μπορείς να εστιάσεις τι είναι αυτό που κάνει το αμόρε σου και σε ενοχλεί σήμερα. Περίεργη μέρα και στη δουλειά, αφού διάφοροι συνάδελφοι παίζουν με την τύχη τους στα μάτια σου και κινούνται με έναν τρόπο που δεν καταλαβαίνουν πως σε ενοχλεί. Αυτό που σκέφτεσαι πολύ έντονα είναι το οικονομικό, κυρίως αυτό που σχετίζεται με τις συνεργασίες σου. προβληματισμοί, άγχος και μια ανάγκη να φτιάξεις ένα backup plan για να μη βρεθείς προ απροόπτου. Μέρα με νεύρα και τρως κολλήματα σε κάποια πράγματα που εσένα σου φαίνονται περίεργα. Έχεις μια εμμονή να ασχολείσαι με το επικοινωνιακό σήμερα και δεν θα πάει και τόσο καλά αυτό…

Αιγόκερως
Αιγόκερε, η δουλειά και η καθημερινότητα είναι αυτά που θα χρειαστεί να μπουν σε μια σειρά, ενόψει και της νέας εβδομάδας που ξεκινά αύριο. Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα, αρκετές οι υποχρεώσεις και τα οικονομικά να τραβούν από σήμερα και για το επόμενο διάστημα την προσοχή σου, αρχίζεις και ανεβάζεις ρυθμούς και ταχύτητα. Υπάρχει μια ένταση στην ατμόσφαιρα και το κλίμα στη δουλειά με συγκεκριμένα άτομα που τα έχεις στο μάτι εδώ και καιρό, φτάνει κάπως οριακά το πράγμα. Έχεις τα νεύρα σου, δεν ξέρεις πώς να τα ξεσπάσεις για να μην αλλοιώσεις την εικόνα σου και οι σπασμωδικές κινήσεις σήμερα φέρνουν μια περίεργη κατάσταση. Δώσε λίγο μεγαλύτερη βάση αυτές τις μέρες στην υγεία σου.

Υδροχόος
Υδροχόε, η έμπνευση σήμερα παίζει να είναι αρκετά ισχυρή, βρίσκεις ωραίες ιδέες για να λύσεις βασικά προβλήματα που σε απασχολούν καιρό, ή απλά που θα καθυστερήσουν την άμεση εξέλιξή τους. Ξεκινά σήμερα μια νέα περίοδος για εσένα που θα δεις αρκετά πράγματα γύρω σου να αλλάζουν. Και το αντιλαμβάνεσαι από την πρώτη στιγμή, αφού θα παρατηρήσεις σήμερα με αρκετή ένταση πολλά πράγματα να συμβαίνουν τόσο γύρω σου όσο και μέσα σου. Ζητήματα που έχουν να κάνουν με σημαντικά για εσένα πρόσωπα θα σε ταράξουν και ίσως ειπωθούν βαριά λόγια. Γιατί κι εσύ δε μπορείς να το κρατήσεις κλειστό αν σε πιάσει. Ε, και σήμερα θα σε πιάσει!

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ, θα αναγκαστείς να ασχοληθείς αρκετά με το σπίτι σου, καθώς πλέον θα δεις πως είναι επιτακτική η ανάγκη να βάλεις σε μια σειρά το χώρο σου. Ίσως μέσα από αυτή τη διαδικασία παρατηρήσεις και το χάος που επικρατεί στην προσωπική σου ζωή και αποφασίσεις να το μαζέψεις κάπως. Σήμερα είναι πιθανό να έρθεις σε μια ρήξη, πιθανότατα οριστική με κάποιους φίλους σου, επειδή δεν μπορείς χειριστείς με μια ηρεμία αυτά που σου λένε. Η αλήθεια είναι πως γίνεσαι κι εσύ αρκετά επιθετικός και δε μπορείς να κρατηθείς. Ίσως σε κάποια σημεία χρειαστεί να κρατήσεις χαμηλά τη μπάλα και απλά να παρατηρήσεις πώς θα εξελιχθούν οι καταστάσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ