Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 15 - 21 Ιανουαρίου 2024

Αιγόκερε, η εβδομάδα έχει μια κινητικότητα προς όφελός σου

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 15 - 21 Ιανουαρίου 2024

Κριός
Αγαπημένε μου Κριέ, καλή εβδομάδα! Αυτή η εβδομάδα παρουσιάζει ενδιαφέρον ως προς τη διαχείριση του οικονομικού παράγοντα. Από τη μια θα ζοριστείς να μην κάνεις τα κλασικά σου περιττά έξοδα, από την άλλη θα δεις αισθητή βελτίωση στον τομέα των οικονομικών. Προς το τέλος της εβδομάδας ίσως νιώσεις την ανάγκη να παραπονεθείς ή και να κάνεις κάποιο ξεκαθάρισμα. Στον ερωτικό τομέα, θα έχεις μια πάρα πολύ καλή εβδομάδα, καθώς θα έρθεις πολύ κοντά με το ταίρι σου. Αλλά θα υπάρξουν ευκαιρίες και για τους ελεύθερους Κριούς.

Ταύρος
Αγαπημένε μου Ταύρε, καλή εβδομάδα! Σίγουρα θα είναι μια πολύ καλύτερη εβδομάδα από τις προηγούμενες. Παρότι οι υποχρεώσεις σε φορτώνουν και θα υπάρξουν στιγμές πίεσης, δεν σταματά να υπάρχει θετικό κλίμα. Επαγγελματικά, οι μέρες είναι ιδανικές για να συζητήσεις κάποια προαγωγή ή κάποια πιθανότητα εξέλιξης γενικότερα. Στα γκομενικά σου, προσπάθησε να μην επικοινωνείς τόσο έντονα τις ανασφάλειές σου και να μην επιβάλλεις τα θέλω σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, οι μέρες αυτές προσφέρονται σε μια νέα γνωριμία.

Δίδυμος
Αγαπημένε μου Δίδυμε, καλή εβδομάδα! Αυτή την εβδομάδα σε βλέπω να ασχολείσαι λίγο περισσότερο με θέματα σπιτιού και με προβλήματα τρίτων. Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν, θα πω εγώ. Ασχολήσου τα δικά σου προβλήματα που επείγουν! Στα οικονομικά, βάλε μέτρο... Στον ερωτικό τομέα, προσπάθησε προς το τέλος της εβδομάδας να μη σου αρκούν ούτε τα λίγα και διεκδίκησε αυτά που θέλεις. Προσοχή σε ψέμματα που μπορεί να ακούσεις από το άτομο που σε ενδιαφέρει. Πιο συγκεκριμένα, εσύ που έχεις σχέση ίσως να μπερδευτείς λίγο ανάμεσα σε αυτό που θες να ακούσεις και στην πραγματικότητα, ενώ εσύ που είσαι ελεύθερος να ξέρεις πως δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για μια νέα γνωριμία.

Καρκίνος
Αγαπημένε μου Καρκίνε, καλή εβδομάδα! Αυτή η εβδομάδα σου φέρνει μεν φλερτ και πάθη, αλλά σε καμία περίπτωση τίποτα το σοβαρό... μη βιάζεσαι, λοιπόν, να γεμίσεις τα κενά σου! Θα πας όπου κοιτάς, και είναι γεγονός ότι νιώθεις πως ξέρεις πλέον τι θες, αλλά μην είσαι και σίγουρος ότι κοιτάς προς το σωστό σημείο. Στα επαγγελματικά, σου εφιστώ την προσοχή, γιατί ο ανταγωνισμός και οι υψηλές προσδοκίες δεν βοηθάνε πάντα, και στην προκειμένη ίσως φαίνεσαι λίγο αντιπαθής παρά επαγγελματίας. Λίγη παραπάνω συγκέντρωση και προσπάθεια σε αυτό. Στα ερωτικά σου, θα νιώσεις την ανάγκη συντροφικότητας την οποία μπορείς να βρεις πάντα στο ταίρι σου.

Λέων
Αγαπημένο μου Λιοντάρι, καλή εβδομάδα! Η εβδομάδα αυτή θα είναι έντονη με εστίαση στην καθημερινότητα, στις αλλαγές και στην ανασυγκρότηση. Ίσως να σκέφτεσαι γενικότερα τις σχέσεις σου με γονείς, φίλους, γκόμενους... και να διαπιστώσεις πως η ατμόσφαιρα είναι κάπως τεταμένη. Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ελεύθερος, στην αρχή της εβδομάδας θα μπορούσες να κάνεις μια ευχάριστη γνωριμία. Δεν συνιστάται πάντως ένας έρωτας από το παρελθόν, λέω εγώ τώρα... Εσύ που είσαι σε σχέση, σταμάτα να τρώγεσαι με τα ρούχα σου – περσινά ξινά σταφύλια! Επαγγελματικά, έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποιες συζητήσεις, τίποτα το τρομερό όμως.

Παρθένος
Αγαπημένε μου Παρθένε, καλή εβδομάδα! Αυτή την εβδομάδα σε απασχολεί πολύ έντονα το κομμάτι των σχέσεων και μπαίνεις στη διαδικασία να συζητήσεις και να λύσεις θέματα που σε απασχολούσαν καιρό, ενώ μπορεί επίσης να βάλεις σε τάξη κάποιες εκκρεμότητες. Στα επαγγελματικά σου, θα υπάρξουν νέα project και νέες ευκαιρίες, το σημαντικότερο όμως είναι ότι θα υπάρξει βελτίωση των συνεργασιών σου. Στα γκομενικά σου, παραδόξως θα έχεις μια πάρα πολύ καλή εβδομάδα. Εσύ που είσαι σε σχέση και ίσως υποψιαζόσουν το ταίρι σου, βγαίνεις ψεύτης!

Ζυγός
Αγαπημένε μου Ζυγέ, καλή εβδομάδα! Είναι μια πολύ καλή εβδομάδα για να λύσεις θέματα σπιτιού και ακινήτων. Θεωρώ ότι χρειάζεσαι ξεκούραση –δεν εκμεταλλεύτηκες σωστά τις γιορτές των Χριστουγέννων, και γενικώς προσπάθησε να κάνεις focus στον εαυτό σου και μόνο! Εσύ που είσαι ελεύθερος να ξέρεις πως μια καρμική γνωριμία είναι πολύ κοντά, αλλά και για σένα που είσαι σε σχέση φυσάει ένα αεράκι ανανέωσης. Στα επαγγελματικά, έχεις εύνοια στις οικονομικές συμφωνίες, αλλά κουράζεσαι πολύ, ρε παιδί μου.

Σκορπιός
Αγαπημένε μου Σκορπιέ, καλή εβδομάδα! Είναι μια εβδομάδα καλή για να πάρεις αποφάσεις ζωής. Καινούργια χρονιά, καινούργιο σκεπτικό, καινούργιοι τρόποι επικοινωνίας και καινούργιες συνθήκες. Προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις τις διπλωματικές σου ικανότητες για να καταφέρεις αυτό που θέλεις. Στα ερωτικά, αν είσαι σε σχέση, βρίσκεις επιτέλους το δίκιο σου σε μια διαφωνία που επισκιάζει το μεταξύ σας καιρό τώρα. Εσύ που είσαι ελεύθερο πουλί, να ξέρεις πως η εβδομάδα αυτή θα είναι άκρως ερωτική. Αυξημένα τα έσοδα και πολλές οι συζητήσεις για νέες συνεργασίες, όσον αφορά τα επαγγελματικά σου.

Τοξότης
Αγαπημένε μου Τοξότη, καλή εβδομάδα! Μια εβδομάδα μέσα στις εξελίξεις, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο ή σε θέματα προσωπικών standards. Προσπάθησε να είσαι πιο διεκδικητικός σε θέματα που σε αφορούν για να μην περνάνε απλώς οι ευκαιρίες από μπροστά σου. Ένα μεγάλο πλάνο ή ένα μεγάλο ταξίδι μπορεί να οργανωθεί σωστά αυτή την εβδομάδα. Στα ερωτικά σου, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, μπορείς να επιδιώξεις συναντήσεις και νέες γνωριμίες, ωστόσο κράτα μικρό καλάθι. Εσύ που έχεις σχέση, μείνε σε παρακαλώ μακριά από το drama, ειδικά την Παρασκευή. Στον οικονομικό τομέα, τα προγνωστικά είναι πολύ θετικά.

Αιγόκερως
Αγαπημένε μου Αιγόκερε, καλή εβδομάδα! Η εβδομάδα έχει μια κινητικότητα προς όφελός σου. Βλέπεις ότι όντως τα αγαθά κόποις κτώνται! Στα επαγγελματικά, προχωράνε κάποιες συμφωνίες ή προτάσεις που είχαν μείνει στο «μιλητό», και γιατί όχι να κλείσεις κάποια κεφάλαια και να ανοίξεις κάποια καινούργια. Οικονομικά, ίσως προκύψουν κάποια έξοδα –  αλίμονο! Στα ερωτικά σου, το κλίμα είναι θετικό μεταξύ εσού και του γκομενέτου, ενώ εσύ που είσαι μόνος… καιρός να προχωρήσεις. Ταυτόχρονα θα σου πρότεινα να μην αφήνεις να σε απορροφούν οι δραματικές ιστορίες φίλων σου.

Υδροχόος
Αγαπημένε μου Υδροχόε, καλή εβδομάδα! Η εβδομάδα αυτή είναι άκρως πιεστική εκτός κι αν αποφασίσεις να λειτουργήσεις σαν μονάδα κι όχι συλλογικά! Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να απεγκλωβιστείς από τις αρνητικές σκέψεις. Στα επαγγελματικά, έχεις αφήσει κάποιες εκκρεμότητες πίσω, τις οποίες βαριέσαι οικτρά να κλείσεις. Όμως θα τα καταφέρεις, πιστεύω σε σένα! Στα ερωτικά σου, πολύ καρμική εβδομάδα, λόγω Ήλιου-Πλούτωνα. Εσύ που είσαι σε σχέση θα νιώσεις ένα πολύ έντονο πάθος για το ταίρι σου, ενώ εσύ που δεν είσαι, μια νέα γνωριμία θα σου πάρει τα μυαλά!

Ιχθύς
Αγαπημένε μου Ιχθύ, καλή εβδομάδα! Διανύεις μια αρκετά ευνοϊκή εβδομάδα, αλλά τα αποτελέσματα δεν θα τα δεις άμεσα, καθώς θεωρείται εβδομάδα προετοιμασίας για σένα. Προσπάθησε να ζητάς τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων όταν τη χρειάζεσαι. Στα ερωτικά σου, προσπάθησε να μαζέψεις τον χείμαρρο συναισθημάτων που σε διατρέχει ώστε να μη δημιουργείς drama εκεί που δεν υπάρχει. Εσύ που είσαι ελεύθερος, μην κάνεις πισωγυρίσματα επειδή βαριέσαι. Στα επαγγελματικά σου, καλύτερα μη ρισκάρεις μια παράτολμη συζήτηση καθώς πολύ σύντομα αυτό που θες θα υλοποιηθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ