Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 14.01.2024

Αιγόκερε, μπαίνεις δυναμικά σε συζητήσεις με τρίτους και λύνεις παρεξηγήσεις που προϋπάρχουν

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Κυριακής 14.01.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριάρι μου, είσαι σε μια πιο ήρεμη κατάσταση και παρά το γεγονός ότι νιώθεις κάπως υποτονικά – ναι, έχεις κι αυτές τις μέρες – το μυαλό σου δεν σταματά να δουλεύει και να οργανώνεσαι για τις επόμενες μέρες. Θέλεις να είσαι προετοιμασμένος. Ανακαλώντας σήμερα κάποια σκηνικά, ίσως να γίνεσαι κάπως πιο αυστηρός με τον εαυτό σου, αλλά και να θέλεις να κόψεις τους άλλους όταν αντιλαμβάνεσαι πως πάνε να δικαιολογηθούν για πράγματα που εσύ ξέρεις την αλήθεια. Ο ανταγωνισμός σου παραμένει σε εγρήγορση, απλά σήμερα δεν βγαίνει επιθετικά προς τα έξω. Ίσα-ίσα, παρατηρείς περισσότερο τους άλλους.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα είναι μια μέρα που απλά θέλεις να βγεις και να διασκεδάσεις. Να περάσεις χρόνο με φίλους και να μην ασχοληθείς με τίποτα από αυτά που σε απασχολούν. Μπορεί να σου βγει σήμερα και να ασχοληθείς κάπως πιο σοβαρά και οργανωμένα με κάποια πράγματα που πρέπει να διεκπεραιώσεις στη δουλειά σου. Ο ελεύθερος χρόνος σου θα γεμίσει εύκολα και μάλιστα αρκετά διασκεδαστικά αν δε σε πιάσει να τα κάνεις όλα στον δικό σου χρόνο. Ίσως σήμερα οι ρυθμοί να είναι αρκετά πιο γρήγοροι. Επίσης, καλό είναι σήμερα να μην λες πολλά στην προσπάθειά σου να εξηγήσεις. Λίγες, ξεκάθαρες και κυρίως ήρεμες κουβέντες.

Δίδυμοι
Δίδυμε, ασχολείσαι με θέματα δουλειάς αλλά και επαγγελματικής εξέλιξης. Εξετάζεις κάπως πιο διεξοδικά με τους στόχους σου και οργανώνεις τις επόμενες κινήσεις σου, χωρίς όμως να ανοίγεις εντελώς τα χαρτιά σου. Συζητήσεις που γίνονται σε βάζουν σε σκέψεις και φαίνεται πως κινητοποιείσαι για να προετοιμαστείς τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά για παν ενδεχόμενο. Θέλεις να δράσεις σε ένα πιο βαθύ επίπεδο και να δημιουργήσεις ουσιώδη πράγματα. Ωστόσο έχεις και μια πιο έντονη ερωτική διάθεση. Προσοχή στο φλερτ στη δουλειά θα σου πω… Επίσης, μπορεί να υπάρξουν κάποιες μικρές προκλήσεις σήμερα στη δουλειά, όπως μια ένταση με το αφεντικό. Άσε και καμία κουβέντα να πέσει κάτω…

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα δεν θέλεις να ασχοληθείς με κάτι στενάχωρο. Αυτό που θέλεις είναι να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις και απλά να περάσεις όμορφα. Να νιώσεις κάπως πιο ξέγνοιαστα ή να σκεφτείς κάποια θέματα σε ένα πιο φιλοσοφικό επίπεδο! Ψάχνεις να βρεις λογικές εξηγήσεις και αυτό σε κάνει κάπως πιο κυνικό. Ωστόσο, χώνεσαι σε θέματα που έχουν να κάνουν με τους άλλους, προσπαθώντας να βοηθήσεις. Να ξέρεις όμως πως παίζει να βγεις ανακατώστρα αν δεν προσέξεις. Εσύ που είσαι σε σχέση, προσπάθησε να μην ασκήσεις κριτική στο αμόρε, γιατί σήμερα δεν θα πάει καλά και οι κουβέντες που θα ανταλλάξετε θα κάνει πιο βαρύ το κλίμα που παίζει να υπάρχει.

Λέων
Λέοντα, αυτό που θέλεις να καταφέρεις σήμερα είναι να δεις κατάματα κάποια πράγματα που σε τρομάζουν και να καταλάβεις για ποιο λόγο σε κάνουν να παγώνεις. Δεν είναι κάτι που το κάνεις φανερά, για αυτό και παίρνεις αποστάσεις από τους άλλους σήμερα και μπαίνεις σε περισυλλογή μέσα στη μέρα. Αυτό που θέλεις είναι να αυξήσεις τις ψυχολογικές αντοχές σου αλλά και να πάρεις τον έλεγχο σε αυτές τις καταστάσεις. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν αποδίδεις στη δουλειά σου και πως δεν λειτουργείς ανταγωνιστικά και σήμερα! Ίσως αυτό το γυμναστήριο που σκέφτεσαι να είναι μια αρκετά καλή ιδέα για να ξεσπάσεις…

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, αυτό που σε νοιάζει είναι να δεις πού βρίσκεσαι σε σχέση με τους άλλους. Δίνεις πολλή βάση στο πώς σε αντιμετωπίζουν οι απέναντι, για να ξέρεις κι εσύ τι στάση πρέπει να κρατήσεις! Η αλήθεια είναι πως σήμερα τους βλέπεις κάπως πιο αυστηρά, σα να προετοιμάζεσαι για κάτι. Ωστόσο, επαφές με καινούργια άτομα, άγνωστα σε σένα θα σου ανοίξουν δρόμους και θα σου δώσουν ευκαιρίες για να κυνηγήσεις λίγο περισσότερο τους στόχους σου. Έχεις αρκετές ιδέες και θα μπορέσεις να τις εφαρμόσεις με μια σχετική ευκολία σήμερα! Κινητοποιείσαι αρκετά και προσπαθείς να αποδώσεις το 100% σου σε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα.

Ζυγός
Ζυγέ μου, η νέα βδομάδα είναι προ των πυλών κι εσύ σήμερα είσαι σε μια φάση που οργανώνεσαι. Φτιάχνεις το πρόγραμμά σου, τακτοποιείς τα της δουλειάς και προετοιμάζεσαι για αυτά που έχεις να κάνεις από αύριο. Γεμάτη η μέρα και αρκετά δημιουργική. Σε πιάνει ένα άγχος γιατί θέλεις να τακτοποιήσεις λίγο και το σπίτι. Εσύ που συγκατοικείς, γκρινιάζεις γιατί «όλα πρέπει να περάσουν από τα χέρια σου για να γίνουν», πετάς τις μπηχτές σου και περιμένεις να δεις αντιδράσεις! Κλασικά πράγματα. Ωστόσο, τρώγεσαι να ανοίξεις κουβέντα και να πεις πράγματα που σε ενοχλούν. Πώς όμως μπορείς να προκαλέσεις, χωρίς να εξελιχθεί σε καυγά; Θα τον βρεις τον τρόπο…

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, Κυριακή σήμερα κι εσύ νιώθεις πως είναι μια καλή μέρα για να οργανωθείς, να βγεις να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά με φίλους. Πρόσεξε λίγο σήμερα γιατί παίζει να γίνεις ιδιαίτερα κριτικός κι επικριτικός, και αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο. Κράτα τη μπάλα χαμηλά και μην ασχολείσαι με πράγματα που δεν σε αφορούν. Μια ωραία μέρα για να επενδύσεις στο κοινωνικό κομμάτι με τη σχέση σου, να βγείτε, να περάσετε καλά και να συζητήσετε πράγματα που θα εξελίξουν τη σχέση σας. Αν είσαι σε φάση που απλά φλερτάρεις, μην κρίνεις αυστηρά αυτά που σου απαντά η άλλη πλευρά. Παίξε μπάλα χαλαρά, απόλαυσέ το!

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα είσαι σε μια καλύτερη φάση. Προτιμάς να περάσεις χρόνο στο σπίτι σου, να ξεκουραστείς και να κάνεις κάποιες δουλίτσες που δε βρήκες χρόνο να κάνεις μέσα στη βδομάδα. Η τακτοποίηση του χώρου σου είναι κάτι που θα σου φτιάξει κάπως τη μέρα. Μια απάντηση για ένα επαγγελματικό σου θέμα θα φέρει μια θετική εξέλιξη, και καταλαβαίνεις πως η μέρα σου θα φτιάξει ακόμα περισσότερο! Λίγο προσοχή στο οικονομικό σου, γιατί υπάρχει μια διαφορά με το σύντροφο και υπάρχουν γκρίνιες για τη διαχείριση που γίνεται… Μη δίνεις σημασία, απλά εξήγησε χωρίς να προσπαθείς να βγάλεις τρελό τον άλλο.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, είσαι σε μια φάση που θέλεις να μιλήσεις ουσιαστικά και για πράγματα που έχουν βάση! Τα κενά λόγια και τα άκυρα επιχειρήματα σε κουράζουν, επομένως ή που θα τα κατακεραυνώσεις ή που θα παρατήσεις την όποια συζήτηση στη μέση! Έχεις μια έντονη διάθεση να περάσεις στην άμεση δράση και μάλιστα ανοίγεις συζητήσεις που αφορούν την επαγγελματική σου εξέλιξη! Επίσης, μπαίνεις δυναμικά σε συζητήσεις με τρίτους και λύνεις παρεξηγήσεις που προϋπάρχουν, επίσης δυναμικά! Απλά γίνεσαι κάπως απόλυτος, απόμακρος και σα να μη δίνεις χώρο στους άλλους να εξηγήσουν κάποια πράγματα.

Υδροχόος
Υδροχόε, σήμερα κάνεις πιο προσεγμένες κινήσεις και προσαρμόζεις τα έξοδά σου καλύτερα για να βγει ο μήνας. Αυτό το νέο πλάνο σου δίνει μια κάποια ασφάλεια και μπορείς να ασχοληθείς με μεγαλύτερη άνεση κι εσύ με το σπίτι σου, να το απολαύσεις και να περάσεις εποικοδομητικό χρόνο με τους φίλους σου. Άλλωστε, κι εσύ επενδύεις περισσότερο στο κομμάτι αυτό και αρχίζεις να ανακτάς ένα κομμάτι αυτοσεβασμού που κάπου είχες αφήσει στην άκρη. Θα σε πιάσει μέσα στη μέρα ένα πείσμα και θα προσπαθήσεις να βρεις λύσεις σε ζητήματα που σε ταλαιπωρούν και σε αγχώνουν παράλληλα. Μεθόδευση και ψυχραιμία θέλει ωστόσο και θα ρολάρει!

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα είναι μια μέρα που φαίνεται να είναι αρκετά διαφορετική! Έχεις περισσότερες εναλλακτικές και νιώθεις παράλληλα και μια μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων! Σα να έρχονται πιο εύκολα τα πράγματα, ενώ παράλληλα έχεις κι εσύ μια τάση να λειτουργήσεις πιο οργανωμένα, πιο τακτοποιημένα! Μπορεί να γίνεις λίγο πιο αυστηρός και απόλυτος με κάποια πράγματα και με κάποια άτομα από τον κύκλο σου. Κάποια άτομα από την παρέα σου θα σου πουν πράγματα που δε θα σου αρέσουν και για αυτό θα πάρεις αποστάσεις. Κοίτα μόνο μη σε πιάσουν τα ενοχικά σου και κάνεις πίσω εκεί που κερδίζεις έδαφος. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ