Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 12.01.2024

Υδροχόε, η μέρα φαίνεται να είναι σχετικά ήρεμη

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Παρασκευής 12.01.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, σήμερα θα σε απασχολήσει κάπως το κομμάτι των φίλων. Η αλήθεια είναι πως εκεί που πάει κάπως να στρώσει το πράγμα, κάτι θα γίνει και θα καταλάβεις πως η εγρήγορση πρέπει να είναι μόνιμου χαρακτήρα… Σκέψεις που σε απασχολούν θα εξωτερικευθούν και μάλλον δεν θα περάσουν από κάποιο φίλτρο –όπως κάνεις κάθε φορά δηλαδή– και θα ξεκινήσει μια περίεργη συζήτηση. Εσύ θέλεις να λυθούν κάποια σκοτεινά σημεία που έχεις, απλά ο τρόπος σου θα θυμίζει πως είσαι έτοιμος για καυγά! Καλό είναι να τα ξεκαθαρίσεις, χωρίς υπερβολές αλλά και παιχνίδια ελέγχου, για να μην τραβήξει και τις επόμενες μέρες αυτό το σκηνικό.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα εστιάζεις κάπως περισσότερο στην εικόνα που βγάζεις προς τα έξω και σαν στόχο σου έχεις να εντυπωσιάσεις τους ανωτέρους σου στη δουλειά. Είναι μια μέρα που θα μπορέσεις να το κάνεις κάπως πιο εύκολα, αρκεί να θυμάσαι πως οι υπερβολές αλλά και οι υπερβολικές οικειότητες δε θα βοηθήσουν! Δεν είσαι τέτοιος, επομένως μη το προσπαθήσεις καν σήμερα, έστω και για να το δοκιμάσεις. Έχεις όμως τη διάθεση να εμπλακείς σε συζητήσεις και να αναπτύξεις τις ιδέες σου, κάτι που θα σου δώσει πόντους! Ίσως να θελήσεις να δεις και κάποιες απόψεις που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου κάπως πιο βαθιά.

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα έχεις τη διάθεση να παίξεις. Να μπλεχτείς σε συζητήσεις και να πιαστείς από απόψεις περίεργες, παραφουσκωμένες ή που δεν μπορούν οι άλλοι να τις τεκμηριώσουν και να παίξεις τρελή μπαλίτσα, αλλά και να τρολάρεις! Ίσως αυτές οι συζητήσεις όμως γίνουν και με άτομα μέσα από τη δουλειά, οπότε καλό είναι να είσαι λίγο πιο προσεκτικός εκεί, γιατί θα βγει προς τα έξω και μια αρκετά περίεργη εικόνα προς τους συναδέλφους, αλλά και προς τους ανωτέρους σου. Επίσης, σήμερα προσπάθησε να αποφύγεις το ντράμα όσο περισσότερο μπορείς, γιατί θα μπλεχτείς! Αν παρατηρήσεις τη διάθεση να μιλήσεις για κάποια πιο βαθιά πράγματα, κάντο γιατί θα πάει καλά σήμερα. Θα δεις πως υπάρχουν άτομα πρόθυμα να σε βοηθήσουν!

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα είσαι κάπως απόμακρος… Κρατάς αποστάσεις και γίνεσαι πιο καχύποπτος με τους άλλους, αλλά και πιο διερευνητικός με κάποιο τρόπο. Κάθε τι που βλέπεις σου κινεί μεν την περιέργεια αλλά σε παραξενεύει γιατί θεωρείς πως ίσως δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να γίνουν; Μπορεί… Έτσι αρχίζεις και ξεψαχνίζεις διάφορα μέσα στη μέρα, αλλά θα δεις πως τελικά ίσως να ψάχνεις και ψύλλους στα άχυρα! Ίσως, αν κάνεις μια συζήτηση και δείξεις τη γλυκιά σου πλευρά να κερδίσεις αυτό που θες με έναν πιο εύκολο τρόπο! Πέρα από αυτό, μην μπεις στη διαδικασία να απαντήσεις σε απόψεις που σου φαίνονται κουφές… Θα χάσεις το χρόνο σου χωρίς κανέναν απολύτως λόγο!

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα θέλεις περισσότερο να ασχοληθείς με τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου. Σε απασχολεί η κατάσταση που επικρατεί στη σχέση σου – καλά, κι εσύ που δεν έχεις σχέση, σε απασχολεί το ότι είσαι μόνος σου και προσπαθείς να το δουλέψεις κάπως – αλλά και η σχέση που έχεις με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σου. Είναι μια μέρα που δεν έχει ιδιαίτερες εντάσεις. Απλά έχει ένα περίεργο παρασκήνιο, που εσύ το ψυχανεμίζεσαι και καταλαβαίνεις πως κάτι συμβαίνει στα κρυφά. Μπορεί να ανοίξεις συζητήσεις και να προσπαθήσεις να ψαρέψεις, αλλά δεν το κόβω να το πετυχαίνεις και πολύ καλά. Τουλάχιστον όχι με τα άτομα που δεν είσαι πολύ κοντά…

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα θέλεις να ασχοληθείς λίγο με κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με τη διατροφή σου και την υγεία σου. Η αλήθεια είναι πως είσαι λίγο αγχωμένος με αυτά τα πράγματα και νιώθεις την ανάγκη να τα βάλεις σε μια σειρά. Καλό είναι να βάλεις στο πρόγραμμά σου όμως και το αμόρε, το οποίο δε το έχεις στα πρώτα σου bullets και μάλλον σήμερα ακούσεις παραπονάκια… Αντί να αντιδράσεις υπερβολικά, άκου και δες πώς μπορείς να κάνεις την κατάσταση κάπως καλύτερη! Επίσης, μην αφήσεις διάφορους από τον κύκλο σου να σε επηρεάσουν και να σου βάλουν δεύτερες σκέψεις… Κράτα αυτά που θα ακούσεις, αλλά μην τα πάρεις τοις μετρητοίς σήμερα! Μάλλον κάτι άλλο παίζει, απλά θα το δεις παρακάτω!

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα έχεις μια διάθεση να περάσεις όμορφα, να διασκεδάσεις, να δώσεις χώρο στον εαυτό σου να φλερτάρει και να νιώσει πως δεν περνά απαρατήρητος! Πιθανότατα να ασχολείσαι ήδη με ένα «θεματάκι» που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον σου – το περισσότερο, γιατί και το ένα δεν είναι αρκετό για σένα – και έτσι η μέρα σου φαίνεται να είναι αρκετά καλή! Απλά μην παραμυθιάζεσαι τόσο εύκολα… Παίζει να ακούσεις σήμερα διάφορες μπαρούφες που μπορεί να σε ρίξουν και μια ώρα αρχύτερα. Ναι, έχεις τη διάθεση να επικοινωνήσεις καλύτερα και να νιώσεις κάπως πιο έντονα, αλλά μην αγνοείς κι αυτή την φωνούλα που σου λέει «κράτα μικρό καλάθι»…

Σκορπιός
Πέμπτη σήμερα, Σκορπιέ μου, κι εσύ έχεις κάπως τις κλειστές σου. Ναι, σου συμβαίνει συχνά, απλά σήμερα έχεις κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα μέσα στο κεφάλι σου για να ασχοληθείς. Αυτά έχουν να κάνουν με ζητήματα που αφορούν την οικογένειά σου και μάλλον είναι θέματα που κάποια στιγμή πήραν αρκετή έκταση. Θα μπεις λοιπόν στη φάση να τα συζητήσεις, αλλά δεν έχεις ψυχραιμία και ξεκάθαρη εικόνα για το τι ακριβώς συμβαίνει μέσα σου. Επομένως, δε θα αργήσεις να καταλάβεις πως απλά πρόκειται για ένα ξέσπασμα που θα συνοδευτεί και από μια δόση υπερβολής… Δεν είσαι και τόσο πρόθυμος να διατηρήσεις το ήσυχο κλίμα που βλέπεις. Σε νοιάζει να τα πεις και να ξεσπάσεις!

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα έχεις όρεξη για συζητήσεις! Έχεις όρεξη να κρατήσεις το μυαλό σου απασχολημένο και να προσπαθήσεις να δεις κάποια πράγματα από μια διαφορετική οπτική. Καραδοκεί όμως η «παγίδα» να σε συνεπάρουν τα δικά σου συναισθήματα και να μην τα δεις αρκετά καθαρά! Σενάρια, συζητήσεις και επιχειρήματα που δεν είπες για να μη συνεχίσεις την ένταση, σκάνε και πάλι στο κεφάλι σου και φουντώνεις κάπως περισσότερο! Προσπαθείς όμως να διατηρήσεις μια όμορφη ατμόσφαιρα, να μην περάσεις αυτές τις θολές σκέψεις στις συναναστροφές σου και παράλληλα μπαίνεις στο τρυπάκι να ψάξεις κάπως πιο βαθιά τους λόγους που σε απασχολούν!

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, η Πέμπτη δείχνει να είναι μια τυπική μέρα. Αν είσαι σε φάση που σχεδιάζεις ή συζητάς νέα ξεκινήματα ή ακόμα και αν διεκδικείς καλύτερες συνθήκες στην υπάρχουσα δουλειά σου, να είσαι αρκετά προσεκτικός σε συζητήσεις που κάνεις! Η άλλη πλευρά μάλλον θέλει να κρατήσει κάποια χαρτιά της κρυφά και σου δίνει κάποια λίγα παραπάνω για να σε κρατήσει ικανοποιημένο. Σήμερα όμως θα εμπλακείς και σε άλλες συζητήσεις, που θα προσπαθήσεις να δείξεις ένα μέρος των συναισθημάτων σου σε μερικά άτομα, να εμβαθύνεις την σχέση σου με αυτά. Θα σε πιάσει μια καχυποψία από το πουθενά και θα σκεφτείς μήπως χρειάζεται να αναθεωρήσεις πολλά, αλλά θα σου περάσει! 

Υδροχόος
Υδροχόε μου, η μέρα φαίνεται να είναι σχετικά ήρεμη. Το μόνο που θα σου πω είναι να προσέξεις τις κινήσεις σου όσον αφορά τα οικονομικά σου, γιατί νιώθεις μια περίεργη άνεση, που μάλλον δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα! Έχεις όμως και μια διάθεση να επικοινωνήσεις, να μοιραστείς συναισθήματα ή να ανταποκριθείς και σε φλερτ που πλανάται στην ατμόσφαιρα! Έχεις όρεξη να κάνεις βουτιά σε βαθιές καταστάσεις, να ανοίξεις συζητήσεις για πιο ουσιαστικά θέματα, αλλά και να τσεκάρεις διάφορους για τις απόψεις τους, τον τρόπο τους αλλά και το πώς αντιδρούν σε αυτά που λες!

Ιχθύες
Ιχθύ μου, η μέρα σου είναι αρκετά καλή για να αποτραβηχτείς, να χαλαρώσεις από τις εξωτερικές πιέσεις και να βρεις τους δικούς σου ρυθμούς! Τι κι αν είναι καθημερινή; Πότε το λογάριασες για να το κάνεις και σήμερα; Έτσι, μαζεύεσαι, δε μιλάς πολύ και απλά αναλύεις μέσα στο κεφάλι σου τα πράγματα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα. Μπορεί να βρεθείς με φίλους και να συμμετέχεις εικονικά σε συζητήσεις, αλλά στην ουσία θα είσαι στον κόσμο σου και θα αποσυμπιέζεσαι όπως μόνο εσύ ξέρεις! Αν βγεις για ποτό, προσοχή σε καταχρήσεις! Όπως επίσης μην απορροφηθείς από τις σκέψεις και το βάθος που θα δώσεις σε αυτές, γιατί δύσκολα θα το αντέξεις για να το διαχειριστείς!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ