Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 18.10.2023

Το ότι έχεις μία δική σου φιλοσοφία, Κριέ, λίγο πολύ όλοι το ξέρουμε

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη - Ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Ζώδια της Τετάρτης 18.10.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Το ότι έχεις μία δική σου φιλοσοφία, Κριέ, λίγο πολύ όλοι το ξέρουμε! Όπως επίσης ξέρουμε και το γεγονός ότι ο τρόπος με τον οποίον την εκφράζεις είναι αρκετά πιο έντονος, νευρικός αλλά και παθιασμένος! Σήμερα όμως, χρειάζεται να είσαι αρκετά προσεκτικός και αυτό γιατί υπάρχει περίπτωση να έρθεις σε αντιπαράθεση, χωρίς όμως να το καταλάβεις, με συναδέλφους… Να σκοτωθείς με το αμόρε στο εντελώς ξαφνικό… Προσπάθησε να τακτοποιήσεις όσο πιο απλά γίνεται τα ζητήματα που θα προκύψουν στη δουλειά σου και να λύσεις όσο πιο άμεσα μπορείς τις όποιες αντιπαραθέσεις ή παρεξηγήσεις θα δημιουργηθούν μέσα στην ημέρα… Φρόντισε να έχεις το κεφάλι σου ανάλαφρα από τέτοια περιστατικά για να μπορέσεις να βγάλεις τη μέρα!

Ταύρος
Τηλέφωνα χτυπάνε και υποχρεώσεις οικονομικής φύσεως έρχονται να σου θυμίσουν πως δεν τις έχεις τακτοποιήσει, Ταύρε… Ναι, τα τρεχάματα που έχεις είναι αρκετά, αυτό δεν σημαίνει όμως πως τα πράγματα πρέπει να μείνουν ως έχουν… Σήμερα είσαι σε μία φάση που προσπαθείς να διαχειριστείς πολλά πράγματα, με κυριότερο το συναισθηματικό βάρος που έχεις. Καθώς η μέρα φαίνεται να έχει πολλές απαιτήσεις τόσο στο οικονομικό σου όσο και στο επαγγελματικό σου, εσύ φαίνεται να χάνεις κάπως τη μπάλα και να νιώθεις πελαγωμένος… Στη δουλειά μπορεί να έρθει ξανά στο προσκήνιο ένα ζήτημα που έγινε παλαιότερα, κάτι που θα σε ταράξει αρκετά. Και αυτό γιατί δεν θα μπορέσει να βρεθεί άκρη για δεύτερη φορά! Προσπάθησε να αποφύγεις σπατάλες, στις οποίες δεν θα δώσει ιδιαίτερη βάση και θα μπορεί να κάνουν ζημιά…

Δίδυμοι
Δεν είσαι σε φάση για πολλές συζητήσεις, Δίδυμε… Δεν είσαι σε φάση να συναναστραφείς με φίλους ή να έρθεις πιο κοντά με τους συναδέλφους σου… Εδώ, καλά καλά σήμερα δεν είσαι σε φάση για να συνυπάρξεις με το αμόρε! Η μέρα έχει ιδιαίτερη ένταση, ένα μεγάλο συναισθηματικό βάρος που, από τις τελευταίες ημέρες, σε έχει φτάσει σε ένα περίεργο σημείο και το καλύτερο που θα ήθελες να κάνεις είναι να καθίσεις μόνος σου και να βάλεις τα πράγματα σε μία σειρά μέσα στο κεφάλι σου! Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να αποφύγεις συγκρούσεις, εντάσεις αλλά και διάφορες φάσεις που μόνο καλό δε θα σου έκαναν… Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι πως τα γεγονότα και οι εμπειρίες που έρχονται αυτές τις μέρες δεν έχουν σκοπό να σε σπάσουν αλλά να σε ωριμάσουν… Έστω και με αυτόν τον τρόπο…

Καρκίνος
Σήμερα φαίνεται πως θέλεις να κλείσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν στη δουλειά σου, Καρκίνε, προκειμένου να μπορέσεις να ξεκινήσεις με μεγαλύτερη άνεση το επόμενο σου project! Είναι μία μέρα που έχει ένταση, ανάγκη για μεγάλη ταχύτητα στην ανταπόκριση που δείχνεις καθώς επίσης και άμεσα αποτελέσματα! Και ενώ προσπαθείς να κρατήσεις ένα επίπεδο, χωρίς να μπεις σε διαδικασίες τσακωμών, παρατηρείς διάφορα γεγονότα που νιώθεις ότι σε τσιγκλάνε πάρα πολύ… Ότι θέλουν τα άτομα που τα προκαλούν να σε φτάσουν στο όριο και να κάνεις μία συναισθηματική έκρηξη! Μία έκρηξη που θα σε εκθέσει αρκετά, τουλάχιστον στον εργασιακό σου χώρο! Αν πάλι όλο αυτό το περνάς στη σχέση σου και αντιλαμβάνεσαι πως όλη η ένταση προκύπτει από εκεί, μέσα από μία συζήτηση – ένα γερό ξεκαθάρισμα – θα αποτελέσει μία μεταμορφωτική εμπειρία για εσένα…!

Λέων
Μέσα στις δυσκολίες που περνάς, Λέοντα, πάντα θα βρίσκεις λίγο κέφι για να ξεφύγεις από όλα αυτά που σε βασανίζουν! Έτσι και σήμερα έχεις την ελπίδα πως, έστω και την τελευταία στιγμή, θα υπάρξει μία πρόταση για να βγεις, να ξεσκάσεις και να διασκεδάσεις – όσο μπορείς… Η μέρα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα βαριά, με ζητήματα οικονομικά, με διάφορες εντάσεις, κυρίως με άτομα από το παρελθόν σου και το κλίμα στη δουλειά να σου πω την νοιάζει το μυαλό σου και τον τρόπο που σκέφτεσαι… Χρειάζεται να είσαι αρκετά προσεκτικός σε ζητήματα υπερβολών, ιδιαίτερα αν έχεις στο μυαλό σου σαν σκοπό να εντυπωσιάσεις κάποιον προϊστάμενο στη δουλειά… Τέλος, και μέσα στην γενική αναμπουμπούλα, μπορεί να βρεις την ευκαιρία και να παρατηρήσεις κάποιες συμπεριφορές που πλέον δημιουργούν περισσότερο προβλήματα παρά ευνοϊκές καταστάσεις…

Παρθένος
Ξέρεις πολύ καλά πως υπάρχουν κάποια ζητήματα στο σπίτι, Παρθένε, τα οποία πρέπει να τακτοποιηθούν σχετικά άμεσα! Έτσι, σήμερα μπαίνεις σε μία διαδικασία να αρχίσεις εκ νέου την τακτοποίηση αυτή. Κάτι που σε γεμίζει με άγχος, καθώς χαόνεσαι μέσα στις λεπτομέρειες και δεν μπορείς να βγάλεις άκρη εύκολα… Κλασικό θεματάκι! Αυτό που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή είναι το οικονομικό κομμάτι! Και αυτό γιατί είναι πολύ εύκολο να ξεσπάσεις την ένταση που βιώνεις ξοδεύοντας αρκετά χρήματα, πιθανότατα για ζητήματα του σπιτιού! Αντί να κάνεις μια γενική - πλούτη έχεις κι εύκολη - να το ευχαριστηθεί η ψυχούλα σου! Βέβαια, αν έχεις συνηθίσει να κάνεις δουλειά με τον εαυτό σου, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να παρατηρήσεις πράγματα που σου ξύνουν μία πληγή ανοιχτή, που δεν την αφήνουν να κλείσει…

Ζυγός
Ενώ προσπαθείς να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, Ζυγέ, αλλά και να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου με όλα αυτά που βλέπεις να βγαίνουν στη φορά γύρω σήμερα, Φαίνεται πως δυσκολεύεσαι αρκετά… Κάποια περιστατικά σήμερα θα σου θυμίζουνε παρελθοντικά γεγονότα, τα οποία φυσικά και δεν έχεις ξεχάσει, έχεις καταφέρει όμως να απομονώσεις σε ένα σημείο του μυαλού σου ώστε να μην σου δημιουργούν πρόβλημα… Κάτι που σήμερα αλλάζει! Καθώς η ψυχολογία σου βαραίνει μέσα στην ημέρα, εσύ δε σκέφτεσαι πλέον το λόγο για τον οποίο πρέπει να κρατήσεις ένα χαμηλό προφίλ η μία ευγενική επικοινωνία με τους άλλους… Μπαίνεις σε μία φάση να πεις τα πράγματα ωμά, αφιλτράριστα και χωρίς να σε νοιάζει το τι θα συμβεί παρακάτω… Τουλάχιστον σήμερα!

Σκορπιός
Σήμερα αντιλαμβάνεσαι τα ζόρια σου στο οικονομικό κομμάτι, Σκορπιέ… Χρήματα που μπορεί να οφείλεις εσύ και δεν τα έχεις επιστρέψει… Και είναι πιθανό να στα ζητήσουν σήμερα! Από την άλλη, ο λάθος οικονομικός χειρισμός που έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα σε οδηγεί σήμερα στο να συνειδητοποιήσεις πόσα χρήματα θα μπορούσες να γλιτώσεις αν φερόσουν πιο προσεκτικά… Η πιθανότητα να βρεθείς ξεκρέμαστος ξαφνικά σου δημιουργεί μία ένταση και μία αδυναμία να απαντήσεις ήρεμα και φυσιολογικά στους άλλους! Μπορεί να σου οφείλουν κι εσένα χρήματα. Και να κρύβονται για να μην σου τα δώσουν! Κάτι που σε κάνει εξίσου έξαλλο! Γενικά, είναι μία μέρα που σηματοδοτεί την αρκετά από το χρήμα και θα σου δείξει ότι πρέπει να συμπεριφέρεσαι αλλιώς σε αυτό το κομμάτι… Πιο ώριμα!

Τοξότης
Η μέρα σου σήμερα, Τοξότη, φαίνεται να είναι αρκετά βαριά… Γενικά νιώθεις πως βρίσκεσαι μπροστά σε ένα διέξοδο, από το οποίο δεν μπορείς να ξεφύγεις με τίποτα! Κάνει στο μυαλό σου γεγονότα από το παρελθόν, τα οποία σε βασανίζουν αρκετά και σε οδηγούν σε εκρήξεις… Υπάρχει μία δυσκολία στα επαγγελματικά απλά να σου που, ενώ προσπάθησα αρκετά, βλέπεις πως συνέχεια προκύπτει κάτι καινούργιο… Είσαι και λίγο σε μια φάση που έχεις φτάσει στα όρια σου και η έκρηξη είναι προ των πυλών, επομένως προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες σου, χωρίς να τα καταφέρνεις ιδιαίτερα… Το μόνο θετικό σήμερα είναι πως θα μπορέσεις να συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα και να δουλέψεις πάνω στον εαυτό σου, αρκεί να βρεις χρόνο για να απομονωθείς!

Αιγόκερως
Η αλήθεια είναι πως σήμερα δεν ξέρεις τι σου συμβαίνει, Αιγόκερε… Το μόνο που μπορείς να απαντήσεις σε κάποιον στην ερώτηση «τι έχεις;» είναι «έχω τις μαύρες μου»… Είναι πολλά αυτά τα οποία προσπαθείς να επεξεργαστείς και να βάλεις σε μία σειρά. Η επαγγελματική σου στόχοι, η φιλοσοφία και ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τα διάφορα γεγονότα που σου συμβαίνουν, η ανάγκη σου να εξελιχθείς και να ξεφύγεις από βλαβερές συνήθειες είναι μερικά από αυτά που σήμερα γεμίζουν το μυαλό σου! Και όλα αυτά προτιμάς να τα κρατήσεις για τον εαυτό σου παρά να τα συζητήσεις με δικούς σου ανθρώπους. Με άτομα που θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα πιο απλά και πιο ξεκάθαρα, με σκοπό να βρεις την άκρη!

Υδροχόος
Η δουλειά σου τρώει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου αυτές τις ημέρες, Υδροχόε… Με αποτέλεσμα να στερείσαι τους φίλους. Απέχεις από την παρέα, χωρίς να το θέλεις κι αυτό σήμερα δημιουργεί γκρίνιες… Κι εσύ γκρινιάζεις, καθώς δεν έχεις ελεύθερο χρόνο για οτιδήποτε άλλο πέρα από τις υποχρεώσεις! Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος να μείνεις λίγο με τον εαυτό σου και να επεξεργαστείς κάποια δεδομένα, δεν υπάρχει διάθεση για κάτι διαφορετικό πέρα από το άραγμα στο σπίτι. Και αυτό γιατί η κούραση είναι αρκετά μεγάλη και ο εκνευρισμός που σου δημιουργεί η κούραση αυτή μπορεί να οδηγήσει σε έντονες συζητήσεις ή ακόμα και καυγάδες… Πράγμα το οποίο το ξέρεις και γι’ αυτό προτιμάς να απομονώσεις… Έστω για σήμερα!

Ιχθύες
Τα πράγματα δεν πηγαίνουν και τόσο καλά όσο περίμενες στο κομμάτι των επαγγελματικών σου, Ιχθύ… Σήμερα αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να οργανωθείς κάπως καλύτερα, να επανεξεταστείς τους στόχους που έχεις θέσει και να τους αναπροσαρμόσεις με τέτοιο τρόπο που να λειτουργήσουν όσο γίνεται πιο κοντά στα δικά σου δεδομένα! Είναι μία δουλειά που βαριέσαι πάρα πολύ να την κάνεις, όμως χρειάζεται να γίνει για να μπορέσεις να προχωρήσεις και να εξελιχθείς στο σημείο που εσύ θέλεις! Το γεγονός πως αυτό το αντιλαμβάνεσαι μέσα από τον τρόπο που συναναστρέφεσαι με συναδέλφους είναι κάτι που σου δημιουργεί ένα ανάμεικτο συναίσθημα. Από τη μία είσαι OK με αυτό, καθώς το παρατηρείς, από την άλλη όμως υπάρχει το ενδεχόμενο να το εκλάβεις σαν μία κριτική από τους συναδέλφους σου. Πράγμα που δεν σου αρέσει καθόλου!

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ