Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 07.05.2023

Το παρελθόν σού βαράει την πόρτα, Ταύρε.

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Κυριακής 07.05.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη.

Κριός
Η διάθεση είναι θετική σήμερα, Κριέ. Ενώ είσαι αποφασισμένος να μην αφήσεις τίποτα να το αλλάξει αυτό, προκύπτουν θεματάκια με το σπίτι και μικροέξοδα. Υπάρχει και μια ψυχολογική πίεση μέσα σου από την όλη περίοδο… Από το απόγευμα όμως και μετά, όλο αυτό χαλαρώνει και τα πράγματα γίνονται πιο ανάλαφρα!

Ταύρος
Το παρελθόν σού βαράει την πόρτα, Ταύρε. Κι αν ακόμα δεν έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου για το τι πρέπει να κάνεις με αυτά τα θέματα, θα σε πνίξουν τα διλήμματα και οι αμφιβολίες! Σε πιάνουν ανασφάλειες και φόβοι που δε θα σε αφήσουν σε ησυχία μέχρι το απόγευμα! Θέλεις να τα παρατήσεις όλα, όμως το πείσμα σου δεν θα στο επιτρέψει!

Δίδυμοι
Μέσα στη σχέση σου, Δίδυμε, υπάρχουν μικρά σκοτεινά σημεία, που δεν σε ενδιέφεραν να τα ελέγξεις μέχρι τώρα… Σήμερα, έχεις αυτή τη διάθεση, καθώς νιώθεις πως μπορείς να κατανοήσεις περισσότερα πράγματα. κάπως έτσι μπορεί να σου γεννηθεί η αίσθηση να σταματήσεις κάποιες συνήθειες, προκειμένου να αλλάξει η κατάσταση στη σχέση. Κάτι αντίστοιχο μπορεί να συμβεί και στις σχέσεις με τους συναδέλφους!

Καρκίνος
Στη δουλειά επικρατεί μια πίεση που ζορίζει, Καρκίνε. Θέλεις πολύ να ξεσπάσεις σε κλάματα για να χαλαρώσεις, αλλά σα να σε πιάνει και το πείσμα σου να αποδείξεις ότι μπορείς (γνωστή παράνοια)! Μεγάλη κούραση ψυχολογική που δε σε αφήνει ήσυχο! Από το απόγευμα όμως και μετά, το πράγμα χαλαρώνει και βλέπεις πως όλα μπαίνουν στη θέση τους… Ηρεμείς!!!

Λέων
Θέλεις να το ρίξεις έξω, να παρτάρεις και να νιώσεις όπως παλιά, Λέοντα! Νιώσεις στο σβέρκο σου όμως μια βαριά ανάσα των «πρέπει» που δε σε αφήνει να το χαρείς όσο θέλεις! Υπάρχουν δουλειές που πρέπει να γίνουν. Όσο και να σκέφτεσαι πως μπορούν να γίνουν αύριο… δε μπορούν! Πρέπει να τις τελειώσεις σήμερα! Βάλε λοιπόν τα καλά σου και στρώσου στη δουλειά. Βγαίνεις μετά!!!

Παρθένος
Το μυαλό σου είναι γεμάτο με πληροφορίες που δεν μπορείς να τις διαχειριστεί όλες μαζί ταυτόχρονα. Είσαι στο τσακ να το κάψεις, Παρθένε! Υπάρχει παράλληλα και μια δυσκολία να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στο σπίτι (τα οποία μπορεί να είναι και κληρονομικά) κι όλο αυτό σου δημιουργεί ένα στρες. Προς το τέλος της μέρας, τα πράγματα χαλαρώνουν και όλα παίρνουν το δρόμο τους!

Ζυγός
Στο μυαλό σου έχεις πολλά πράγματα, Ζυγέ. Υπάρχει μια καθημερινότητα που σε ζορίζει αρκετά, υπάρχουν τα έξοδα και τα οικονομικά σου που σε αγχώνουν… Υπάρχει όμως και το κομμάτι της σχέσης που είναι το λιμάνι σου και εκεί βρίσκεις την ηρεμία. Από το απόγευμα και μετά, εκεί θα στραφείς για να χαλαρώσεις και κλείσεις τη μέρα σου!

Σκορπιός
Τρέχουν τα έξοδα, τα έσοδα δεν είναι στον βαθμό που θα ήθελες και όλο αυτό σε κάνει να ψάχνεις τρόπους να αποκτήσεις τον πλήρη έλεγχο. Υπάρχει μια πίεση πάνω σε αυτό το κομμάτι που σε κάνει πολύ δραστήριο σε σημείο ψυχολογικής κατάπτωσης και εξουθένωσης. Δεν υπάρχει διάθεση για διασκέδαση. Σα να λέμε, οι μαύρες σου είναι στα φόρτε τους!

Τοξότης
Πλέον έχεις μια εικόνα για το τι γινόταν πίσω από την πλάτη σου. Σήμερα λοιπόν σα να αποφασίζεις να αναλάβεις δράση για να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις και να βάλεις κάποια πράγματα στη θέση τους. Αυτό μπορεί να φέρει ρήξεις και ολοκληρωτικά τέλη, που τώρα σου φαίνονται επίπονα, Τοξότη, αργότερα όμως θα αποδειχθούν σωτήρια!

Αιγόκερως
Έχεις ένα έντονο βάρος στην ψυχολογία σου, Αιγόκερε. Υπάρχει κάτι που σε απασχολεί και δεν το λες σε κανέναν. Το θέμα είναι πως σήμερα, είναι μια καλή μέρα να το βάλεις κάτω και να το εξετάσεις όσο μπορείς καλύτερα. Η πίεση θα βγει στην επιφάνεια και θα ξεσπάσει, αλλά θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Το απόγευμα αρχίζει και ηρεμεί το πράγμα και θα νιώσεις πολύ καλύτερα!

Υδροχόος
Οι παρέες σου σε ζητούν, Υδροχόε! Έχεις χαθεί από πολλούς, γιατί το βάρος που έχεις μέσα σου δε λέει να περάσει! Αντικειμενικά, η πίεση είναι μεγάλη και δεν ξέρεις πώς να τη διαχειριστείς! Τα θέματα έρχονται το ένα μετά το άλλο καπάκια και προσπαθείς να βγάλεις άκρη με το χαμό! Βγες για μια μπιρίτσα στο χαλαρό και συνεχίζεις μετά! Δε χάθηκε ο κόσμος!

Ιχθύς
Σήμερα η μέρα αρχίζει κάπως έντονα για σένα, Ιχθύ. Μπορεί να υπάρξουν προστριβές στη δουλειά σου και να νιώσεις ματαίωση και μια αποθάρρυνση! Αργότερα όμως, όταν ηρεμήσουν τα πράγματα, θα δεις πως υπάρχει μια αναγνώριση για τον τρόπο που διαχειρίζεσαι κάποιες δύσκολες καταστάσεις. Μπορεί να υπάρξει και κάποια συζήτηση για πιθανή αύξηση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ