Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 24.04.2023

Δίδυμε, η εβδομάδα ξεκινά με μια όμορφη διάθεση και με ωραίες επαφές με φίλους και γνωστούς

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Δευτέρας 24.04.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ, η μέρα σήμερα θέλει επικοινωνία! ΑΛΛΑ, όχι οποιαδήποτες μορφής… Σήμερα έχεις μια ευκαιρία να εκφράσεις πράγματα που σε ενοχλούν ή σου δημιουργούν σκέψεις περίεργες! Καλό θα ήταν να μη το κάνεις με τον κριαρίσιο τρόπο, γιατί είναι πολύ πιθανό να γυρίσει μπούμερανγκ και δημιουργηθούν μεγαλύτερες ρήξεις… ΠΡΟΣΟΧΗ!

Ταύρος
Μέσα από τα οικονομικά σου ησυχάζει το μυαλό σου, Ταύρε! Όλοι το ξέρουμε αυτό! Η ασφάλεια λοιπόν που θα νιώσεις σήμερα καθώς θα δεις υποθέσεις να κλείνουν κι εσύ να μπορείς να πάρεις μια ανάσα ηρεμίας. Σήμερα επίσης, θα μοιραστείς τα συναισθήματα σου με το αμόρε ή με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει (αν είσαι ελεύθερος) και θα πάει καλά αυτό!

Δίδυμοι
Η βδομάδα ξεκινά, Δίδυμε, με μια όμορφη διάθεση και με ωραίες επαφές με φίλους και γνωστούς. Επαφές που μπορεί να φανούν και τυχερές, καθώς μπορούν να είναι βοηθητικές ως προς θέματα που σε απασχολούν. Νέες προτάσεις για δουλειά θα είναι; Νέες γνωριμίες θα είναι; Το μόνο σίγουρο είναι πως θα είναι κάτι καλό! Επίσης, σήμερα μπορεί να επανέλθουν θέματα που σχετίζονται με φίλους και ζητούν επίλυση!

Καρκίνος
Μυστικά που σε βασανίζουν, σκέψεις που κάνουν τους άλλους να φαίνονται κακοί, πιθανές εξιδανικεύσεις που καταρρέουν… Η μέρα έχει μια ενέργεια βαθιά, Καρκίνε, και είναι πιθανό να τραβηχτείς στη δίνη αυτή! Από την άλλη, μπορείς να δουλέψεις αυτές τις σκέψεις και να δεις τις ανασφάλειες κατάματα, προκειμένου να απελευθερωθείς (γιατί κατά βάση, η μέρα αυτό θέλει σήμερα – απλά ξέρω τα κολλήματα που τρως)!

Λέων
Η μέρα περιλαμβάνει όμορφες κοινωνικές επαφές και καλή διάθεση και σήμερα, Λέοντα. Το διαφορετικό που υπάρχει, είναι η διάθεση να λύσεις θέματα που σε πονάνε, και ίσως να τα είχες μέσα σου για καιρό για να μη δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές! Αν μπορέσεις να κρατήσεις την ηρεμία σου και δε σε πιάσουν οι γνωστές υπερβολές σου στην έκφραση, θα γίνει μια καλή αρχή!

Παρθένος
Άλλη μια μέρα που το κλίμα προμηνύεται θετικό και ευεργετικό στη δουλειά για σένα, Παρθένε! Τα πράγματα σήμερα θα πάνε καλύτερα από ό,τι περίμενες και αυτό θα δώσει ένα ακόμα μπουστάρισμα στην ψυχολογία σου! Επίσης, σήμερα μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια πράγματα που σε πονάνε, με σκοπό όμως να τα λύσεις. Μην τα αγνοήσεις!

Ζυγός
Ζυγέ, η επιθυμία σου και η ανάγκη για συνεχή συνύπαρξη μέσα σε μια σχέση θα περάσει από έρευνα και παρατήρηση σήμερα. Θέλεις να καταλάβεις τι προσπαθείς να καλύψεις μέσα από αυτή την ανάγκη και να κατανοήσεις τι φταίει. Η φιλοσοφία και ο τρόπος σκέψης σου θα αλλάξει αν το πάρεις στα σοβαρά (γιατί μεταξύ μας και θες να είσαι ανεξάρτητος και δε θες…)!

Σκορπιός
Οικονομική διαχείριση και πιθανά λάθη που σου δημιουργούν ένα αίσθημα ανασφάλειας και μιας αστάθειας θα έρθουν στο προσκήνιο, Σκορπιέ! Το πράγμα όμως είναι πως αυτό δε θα είναι για κακό, αλλά για να δεις πώς μπορείς να διαχειριστείς μια παρόμοια κατάσταση διαφορετικά στο μέλλον. Επίσης, εκφράσεις συναισθημάτων και κονέ υπάρχουν στην ατμόσφαιρα σήμερα. προσοχή μην μπλέξεις με κανένα άτομο του παρελθόντος πάλι…

Τοξότης
Τοξότη το πράγμα σήμερα είναι πολύ όμορφο συναισθηματικά! Υπάρχει μια ωραία ατμόσφαιρα στη σχέση σου, αλλά και στη δουλειά σου, που σου δίνει μια ωραία διάθεση! Επίσης, σήμερα μπορείς να κάνεις μια εποικοδομητική συζήτηση πάνω σε θέματα που τριγκάρουν φοβίες, άγχη και πράγματα που σε πιέζουν, προκειμένου να τα δουλέψεις και σταδιακά να τα ξεπεράσεις!

Αιγόκερως
Πράγματα στην καθημερινότητά σου που σε ενοχλούν και μπορεί να σου δημιουργούν διάφορα ψυχολογικά, Αιγόκερε! Βλέπεις και κρίνεις αναλόγως με τι σε εξυπηρετεί σε υλικό επίπεδο, αφήνοντας το συναισθηματικό έξω. Και όλο αυτό τώρα θα δεις πως θέλει δουλειά! Χρειάζεται να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου (για τις συναισθηματικές λέω ε) και να διεκδικήσεις αυτό που θες με τον ίδιο ζήλο που διεκδικείς και στα επαγγελματικά σου!

Υδροχόος
Διασκέδαση, χαλάρωση και διάθεση για να περάσεις όμορφα έχει η μέρα σου Υδροχόε. Υπάρχει μια διάθεση να επεξεργαστείς θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά και σε απασχολούν καιρό. Θέλεις να τα λύσεις, αλλά δεν κάνεις την κίνηση να μιλήσεις, γιατί δεν ξέρεις αν θα καταλάβουν… Δοκίμασε εσύ με ηρεμία και χωρίς σνομπ ύφος, και κάτι θα γίνει!

Ιχθύς
Σήμερα θέματα σπιτιού αλλά και οικονομικά θα βρουν άκρη, καθώς οι συνθήκες θα είναι αρκετά ευνοϊκές. Ιχθύ, για να μπορέσεις κι εσύ να έρθεις σε επαφή με την πραγματικότητα (επιτέλους) αλλά και νιώσεις ξαλαφρωμένος από τα πρέπει που θα σου έρθουν μαζεμένα! Πέραν αυτών όμως, θα μπορέσεις να κλείσεις και εκκρεμότητες από το παρελθόν που σου δημιουργούν ένα αίσθημα ανασφάλειας!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ