Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 23.04.2023

Λέοντα, η μέρα έχει θετικό πρόσημο και το αντιλαμβάνεσαι πλήρως

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Κυριακής 23.04.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Η σκέψη σου σήμερα είναι τόσο θετική, Κριέ, που τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει τη διάθεση που έχεις. Ακόμα και ο τρόπος που προσεγγίζεις τα θέματα που προκύπτουν φαίνεται να είναι πιο ήρεμος. Αυτό σε κάνει πιο χαλαρό και ακόμα πιο ευδιάθετο. Μην απορρίψεις μια νέα γνωριμία που θα κάνεις σήμερα, εσύ που είσαι ελεύθερος!

Ταύρος
Το οικονομικό θα πάρει μια καλή πορεία σήμερα, Ταύρε! Η μέρα προμηνύει συζητήσεις, γνωριμίες αλλά και πιθανές συνεργασίες που θα φέρουν χρήμα και περισσότερη ασφάλεια! Η μέρα είναι καλή για να κάνεις και επαφές… άλλου τύπου, αν είσαι ελεύθερος Ταύρος!

Δίδυμοι
Η διάθεσή σου σήμερα, Δίδυμε, είναι πολύ διαφορετική από χτες! Νιώθεις πολύ καλύτερα! Η μέρα έχει χαμόγελα, όμορφες συναντήσεις, συζητήσεις που θα βελτιώσουν τα οικονομικά σου και φλερτ για τους ελεύθερους! Για τους δεσμευμένους, η μέρα περιλαμβάνει χρόνο με το αμόρε και μικροαποδράσεις! Όλα καλύτερα σήμερα!

Καρκίνος
Μέσα στο όλο χάος που μπορεί να επικρατεί μέσα στο κεφάλι σου, σήμερα υπάρχει ένα μικρό φως που θα σε κάνει να ξεχαστείς για λίγο και να αναζητήσεις λίγη ηρεμία αλλά και ασφάλεια, μακριά από άγχη και σκέψεις που σε μαυρίζουν. Μια μικρή εξόρμηση παρέα με φίλους, Καρκίνε, θα σου δώσει αυτό που ζητάς!

Λέων
Βγαίνεις, περνάς καλά με φίλους και γνωστούς και σήμερα θα κάνεις μια ωραία γνωριμία, Λέοντα! Ο αέρας που έχεις σήμερα είναι πολύ δυναμικός και το φλερτ θα μονοπωλήσει τη μέρα σου και θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα! Η μέρα έχει θετικό πρόσημο και το αντιλαμβάνεσαι πλήρως! Μια όμορφη Κυριακή!

Παρθένος
Καλά νέα στη δουλειά, Παρθένε! Μαθαίνεις εξελίξεις που σε αφορούν και η μέρα σου γίνεται καλύτερη γιατί η καριέρα σου θα εξελιχθεί και θα νιώσεις πως αναγνωρίζεσαι! Σήμερα θα παίξει και φλερτ και η διάθεσή σου θα ανέβει ακόμα περισσότερο! Μια όμορφη μέρα δηλαδή, κι ας αμφιβάλλεις όσο θέλεις εσύ!

Ζυγός
Ζυγέ, σήμερα θα έρθεις πιο κοντά με άτομα που βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος με σένα: ναι μεν εξίσου αναποφάσιστα, αλλά και με παρόμοιο τρόπο σκέψης. Έτσι θα μπορέσεις να βρεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι και θα νιώσεις ασφαλής και πιο ήρεμος! Η μέρα έχει και γνωριμίες που θα τραβήξουν την προσοχή σου!

Σκορπιός
Η μέρα έχει να κάνει με τα οικονομικά και τον τρόπο που τα διαχειρίζεσαι, Σκορπιέ! Σήμερα βλέπεις φως και νιώθεις άνετα! Επίσης, παίζουν νέες συνεργασίες που θα ενισχύσουν το εισόδημά σου και θα μπορέσεις να βοηθήσεις τα άτομα που έχεις δίπλα σου σχετικά με ζητήματα οικονομικής φύσεως.

Τοξότης
Μια μέρα που έχει την ενέργεια σου Τοξότη και πλημμυρίζει από θετικότητα ξημέρωσε! Σήμερα οι συνεργασίες σου και κυρίως η σχέση σου θα πάρει την πάνω βόλτα και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από αυτό που σκεφτόσουν ή επιθυμούσες! Το κλίμα χαλαρώνει κι εσύ νιώθεις άνετα! Αν είσαι ελεύθερος, το φλερτ είναι η μέρα σου ολόκληρη!

Αιγόκερως
Μέσα στην όλη τριβή της καθημερινότητας και της δουλειάς, θα αντιληφθείς πως υπάρχει ένα ενδιαφέρον προς το πρόσωπό σου. Τύπου ερωτικό; Θα αντιληφθείς πως σε φλερτάρουν; Πάντως θα είναι κάτι που δε το είχες πάρει πρέφα και αυτό θα κάνει τη διάθεσή σου να ανέβει και να δεις κάπως αλλιώς τα πράγματα σήμερα!

Υδροχόος
Η μέρα κρύβει διασκέδαση, καλοπέραση κι ενασχόληση με θέματα που σε κάνουν να νιώθεις πλήρης, Υδροχόε. Τα χόμπι σου θα γεμίσουν το χρόνο σου. Έχεις όμως και τις προτάσεις σου να βγεις έξω, καθώς θα υπάρξουν και γνωριμίες που θα κερδίσουν το ενδιαφέρον σου και θα έχεις ένα ενδιαφέρον εγκεφαλικό φλερτ, που το ζητάς εδώ και καιρό!

Ιχθύς
Στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης θα γεμίσουν τη μέρα σου, Ιχθύ! Το σπίτι, το καταφύγιο και ησυχαστήριό σου είναι αυτό που θέλεις να χαρείς σήμερα. Ωστόσο, η μέρα θέλει και λίγο την έξοδο, την επαφή με τον κόσμο αλλά και τη διασκέδαση. Κι αν δεν έχεις παρέα, θα γνωρίσεις έξω, δε σε φοβάμαι!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ