Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 12.04.2023

Ιχθύ, έχεις διάθεση να βγεις, να συναναστραφείς και να έρθεις σε επαφή με κόσμο που θα σε κάνει να νιώσεις καλά, προσφέροντας βοήθεια στους άλλους

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τετάρτης 12.04.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ, άλλη μια μέρα που η δουλειά είναι το επίκεντρο των σκέψεών σου! Σήμερα έχεις την τάση να παίρνεις παρορμητικές αποφάσεις και να κάνεις τα πράγματα κάπως βιαστικά και απότομα. Ενώ είσαι συγκεντρωμένος σε ένα πράγμα, θέλεις να κάνεις πολλά μαζί και το χάνεις γενικά!

Ταύρος
Ταύρε, το μυαλό σου φαίνεται να μειώνει ταχύτητα για να μπορέσεις να επεξεργαστείς τα γεγονότα όσο μπορείς πιο λεπτομερώς. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν αρκετά θέματα που φαίνεται να απασχολούν όλα στον ίδιο βαθμό… Ψυχανεμίζεσαι ξαφνικά γεγονότα και θες να προλάβεις… Το καταλαβαίνω!

Δίδυμοι
Δεν θέλω να κάνεις παρορμητικές κινήσεις, νομίζοντας πως θα λυθούν τα οικονομικά μέσα σε μια νύχτα! Καλός ο προγραμματισμός που κάνεις, όμως το μυαλό δεν ακολουθεί τα γεγονότα από άποψη χρόνου. Μη βιάζεσαι! Συνέχισε όμως να είσαι τυπικός με το πρόγραμμα που έχεις φτιάξει!

Καρκίνος
Σχέση, συνεργάτες και φίλοι χρειάζονται τη δράση σου και την υποστήριξή σου! Έτσι πιστεύεις σήμερα, Καρκίνε, και η εντύπωση αυτή σε κάνει να θέλεις να δώσεις το παρόν στους σημαντικούς ανθρώπους που έχεις γύρω σου! Προσοχή μη γίνεις παρεμβατικός στην προσπάθεια σου να δώσεις τη βοήθειά σου σε όσους στη ζητήσουν!

Λέων
Η καθημερινότητά σου, Λέοντα, αφορά και την καριέρα σου! Σήμερα, λοιπόν, θέλεις να ασχοληθείς κάπως περισσότερο με αυτό το κομμάτι! Βήματα που έκανες βιαστικά, τα επανεξετάζεις και θέλεις τα δεις λίγο πιο σφαιρικά, για να μπορέσεις να διορθώσεις την κατάσταση και να μην πάει στράφι η δουλειά που έχεις κάνει μέχρι τώρα!

Παρθένος
Ολοκλήρωσες την τακτοποίηση; Εφηύρες κανένα νέο σύστημα αρχειοθέτησης ή ταξινόμησης; Η διάθεσή σου παραμένει καλή και μάλιστα έχεις την ανάγκη να κάνεις κάτι για να ξεσπάσεις αυτή την ενέργεια που νιώθεις. Κάτι θα βρεις, δε σε φοβάμαι… Αρκεί να μην είναι η άσκηση κριτικής!

Ζυγός
Έχεις ανάγκη να βάλεις το σπίτι σε μια σειρά, Ζυγέ. Πράγματα που φαίνονται μισοτελειωμένα σε ενοχλούν και δε μπορείς να μείνεις συγκεντρωμένος. Το πρόβλημα είναι πως σήμερα θέλεις να τελειώνεις και με κάποιες εκκρεμότητες στη δουλειά. Βάλε προτεραιότητες και να είσαι σίγουρος πως θα τα καταφέρεις!

Σκορπιός
Σήμερα αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να μειώσεις ταχύτητες, γιατί το μυαλό σου αρχίζει και κουράζεται όσο προσπαθείς να παρακολουθείς ταυτόχρονα 287 πράγματα! Σκέψεις και υπόνοιες πως θα υπάρξουν απρόοπτα με συναδέλφους σα να σε αγχώνουν σήμερα…

Τοξότης
Χρήμα έρχεται και χρήμα φεύγει. Κι εσύ θέλεις να δεις γιατί φεύγει πιο εύκολα απ’ ότι έρχεται, Τοξότη. Φαίνεται να κατανοείς πως τα έξοδα είναι μεγαλύτερα αυτό τον καιρό, αλλά τα ξαφνικά και το ότι μένεις σχετικά νωρίς άφραγκος, το συνειδητοποιείς σήμερα, και παθαίνεις σοκ, όπως είναι λογικό…

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερε, ρίχνεις ταχύτητες, παρατηρείς τι συνέβη μέχρι τώρα και πώς σε έχουν επηρεάσει διάφορα θέματα, κι αποφασίζεις να δεις τι μπορεί να αλλάξει! Το σοκαριστικό στην υπόθεση είναι πως ίσως να κάνεις αυτό το βήμα πίσω που τόσο πεισματικά αρνείσαι!

Υδροχόος
Η αλήθεια είναι πως, ναι, τα μισθά δεν φτάνουν και κάπως το αντιλαμβάνεσαι σήμερα. ΟΜΩΣ! Αντιλαμβάνεσαι επίσης, πως μόνο με τις ιδέες δεν θα βρεθεί το διέξοδο… Και πως η δράση και η μεθοδευμένη κίνηση μπορεί να αποδώσει αυτό που αποζητάς… Μιλάω με γρίφους ίσως, αλλά κι εσύ έτσι σκέφτεσαι, Υδροχόε!

Ιχθύς
Άλλη μια μέρα που η κοινωνικότητά σου είναι σε ένα καλό επίπεδο! Έχεις διάθεση να βγεις, να συναναστραφείς και να έρθεις σε επαφή με κόσμο που θα σε κάνει να νιώσεις καλά, προσφέροντας βοήθεια στους άλλους! Μέσα από τις συμβουλές που θα δώσεις σήμερα, ίσως βρεις και λύσεις σε προβλήματα που βασανίζουν κι εσένα, Ιχθύ!

@athensvoiceofficial

ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 17 ως 23 .by @Aggeliki Manousaki #μανουσακη #manousaki #zwdia #ζωδια #astrologytiktok #anadromosermis #zwdiagreece

♬ πρωτότυπος ήχος - AthensVoice
@athensvoiceofficial

οριστε το ΠΑΡΤ 2 ☀️ 17-23/4 ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ . by @Aggeliki Manousaki #μανουσακη #manousaki #zwdia #ζωδια #astrologytiktok #zwdiagreece #athensvoice #greektiktok

♬ πρωτότυπος ήχος - AthensVoice

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ