Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 05.04.2023

Είτε ελεύθερος είτε δεσμευμένος, χρειάζεσαι λίγες στιγμές μόνος σου σήμερα, Καρκίνε… Αποφάσεις μυρίζομαι!

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τετάρτης 05.04.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Νιώθεις πως πλησιάζεις κοντά στο να ανακαλύψεις το τι συμβαίνει, Κριέ, και θεωρείς ότι είσαι έτοιμος να αντιμετωπίζεις οτιδήποτε, προκειμένου να καταλάβεις τι γίνεται και να νιώσεις κάπως πιο ήρεμος. Η μέρα σήμερα έχει ένταση, καθώς είσαι στις επάλξεις και σε μια εγρήγορση, που σε κουράζει όσο περνά η ώρα.

Ταύρος
Θέματα της καθημερινότητας έρχονται στο προσκήνιο και είναι επείγουσα η ανάγκη σου, Ταύρε, να αναλάβεις δράση για να τα τακτοποιήσεις! Ξέρω, δεν είναι και το δυνατό σου σημείο η ξαφνική κινητικότητα, όμως σήμερα είναι μια μέρα που θα τη χρειαστείς! Μη σε αποσπάσουν θεματάκια στη δουλειά. Μπορείς να τα διαχειριστείς σε δεύτερο χρόνο!

Δίδυμοι
Σήμερα η διάθεσή σου διαφέρει αρκετά από το προηγούμενο διάστημα, Δίδυμε! Είσαι πιο χαρούμενος και αισιόδοξος, αν και δε θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα… Θα προτιμούσες να απολαύσεις αυτή τη θετικότητα με δικούς σου ανθρώπους, αλλά… Διοχέτευσε αυτό το θετικό vibe στη δουλειά σου!

Καρκίνος
Τι θέλεις να κάνεις με το σπίτι σου; Εγώ αντιλαμβάνομαι ότι θέλεις λίγο να απομονωθείς και να δεις τι γίνεται… Η όλη ατμόσφαιρα γύρω σου δεν είναι και τόσο θετική και χρειάζεσαι λίγο χρόνο σήμερα για να βρεις τις ισορροπίες σου… Είτε ελεύθερος είτε δεσμευμένος, χρειάζεσαι λίγες στιγμές μόνος σου σήμερα, Καρκίνε… Αποφάσεις μυρίζομαι!

Λέων
Η μέρα φαίνεται γεμάτη, Λέοντα… Έχεις να κάνεις δουλίτσα… Στόχοι, σκέψεις και ένα πρόγραμμα (στα χαρτιά ακόμα) που πρέπει πλέον να πάρουν μπρος! Το μυαλό σου γεμίζει με πιθανούς τρόπους δράσης, πράγμα που σε κάνει δημιουργικό, αλλά και αναποφάσιστο ως προς το πώς να ξεκινήσεις… Πάρε γνώμη πολύ δικού σου ανθρώπου, για σήμερα!

Παρθένος
Παρθένε, τρέχουν θέματα οικονομικής φύσεως, κι εσύ βιάζεσαι να τελειώσεις με αυτά για να προλάβεις πιθανές κακοτοπιές. Όπως είναι αναμενόμενο, το άγχος είναι στο θεό και δεν υπάρχει κάτι άλλο που θα είναι προτεραιότητα σου σήμερα. Προσοχή σε παρορμητικές κινήσεις και βιαστικές λύσεις!

Ζυγός
Δραστηριοποίηση και κινητοποίηση δείχνει η Τετάρτη, Ζυγέ! Παίρνεις τη σκυτάλη και βάζεις μπρος! Η μπαταρία σου φαίνεται γεμάτη, αλλά σα να σκορπάς την ενέργειά σου αλόγιστα… Πρόσεχε γιατί οι ταχύτητες αυτή την περίοδο είναι αυξημένες και οι στόχοι σου περιμένουν…

Σκορπιός
Περνάς ένα λούκι ψυχολογικό, το οποίο είναι είτε αχρείαστο (έγινε κάτι που σε πείραξε και το πήρες βαριά;), είτε αφορά δικό σου άνθρωπο. Όπως και να ‘χει, ο αντίκτυπος που έχει σε επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό! Θέλεις να κάνεις πράγματα να βοηθήσεις, αλλά μπερδεύεσαι με τα πρέπει! Καμιά φορά, το να ακούς πραγματικά τον άλλο είναι η μεγαλύτερη βοήθεια…

Τοξότης
Η κοινωνικότητά σου είναι σε υψηλά επίπεδα, Τοξότη, σήμερα και είναι από τις μέρες που πραγματικά χαίρεσαι να έρχεσαι σε επαφή με κόσμο! Η αλληλεπίδραση που έχεις με τους γύρω σου, δίνει μια δόση αισιοδοξίας και έναν τόνο χαράς τόσο στους άλλους αλλά και σε σένα τον ίδιο όταν τους βλέπεις χαμογελαστούς!

Αιγόκερως
Σκέψεις και διλήμματα… Να ασχοληθείς με τη σχέση σου που ή με την δουλειά σου; Καλά, δεν υπάρχει δίλημμα, μεταξύ μας, η δουλειά είναι μονόδρομος, αλλά έχεις και την εσωτερική ανάγκη να ασχοληθείς και λίγο με το έτερον ήμισυ για να μην έχει να λέει… Εσύ πάλι που είσαι μόνος Αιγόκερως, δώσε λίγο βάρος στις συνεργασίες σου, που το θέλουν!

Υδροχόος
Η καθημερινότητά σου απαιτεί δράση, κινητοποίηση και διαρκή κίνηση, κι εσύ σήμερα έχεις τη διάθεση να μην κάνεις πολλά και να περάσεις χαλαρά την Τετάρτη σου… Μέχρι ένα σημείο, το ακούω! Όμως δε μπορεί να πάει έτσι όλη μέρα… Τρέχουν τα θέματα, Υδροχόε, κι εσύ θα τα κυνηγάς για να τα προλάβεις, κατά πώς σε κόβω!

Ιχθύες
Σου ήρθε η ιδέα να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα… Καλό! Δυνατό! Σε πιάνει όμως και η αμφιβολία αν θα τα καταφέρεις και πώς θα κάνεις την αρχή! Και το οικονομικό σου δεν είναι και στα καλύτερά του, παρά τις ευκαιρίες που εμφανίζονται αυτή την περίοδο! «Ρισκάρω ή όχι;» θα με ρωτήσεις, και θα σου απαντήσω πως… it’s kinda complicated!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ