Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 19.04.2023

Η αλήθεια είναι πως κάτι σε τρώει, Ταύρε

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τετάρτης 19.04.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Καινούργια ξεκινήματα στα σκαριά! Καλή διάθεση για να περάσεις με το αμόρε σου και κάνεις πράγματα που θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά για να γεφυρωθούν παλιές διαφορές! Άσε τις υποχρεώσεις του σπιτιού στην άκρη για σήμερα και κάνε κάτι όμορφο για σένα!

Ταύρος
Η αλήθεια είναι πως κάτι σε τρώει, Ταύρε. Υπάρχει κάτι που σε απασχολεί και σε βάζει σε περίεργες σκέψεις. Από τη μία θέλεις να δράσεις, από την άλλη όμως ξέρεις πως άμα κάνεις νύξη χωρίς αποδείξεις, εσύ θα βγεις ο τρελός του χωριού. Ξέρω, θα ακουστεί κλισέ, αλλά κάνει λίγη υπομονή… Όλα θα πάρουν τον δρόμο τους!

Δίδυμοι
Δραστήριος κοινωνικά και πολύ ενεργός είσαι, Δίδυμε, και σήμερα! Καλό αυτό, καθώς χρειάζεσαι μικρές δόσεις ανανέωσης για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τα ζόρια που έχεις. Σε γενικές γραμμές, είσαι καλά, απλά σε πιάνει μια υπερβολή να δείξεις τι περνάς στους άλλους. Μόνος σου και για δικούς σου λόγους!

Καρκίνος
Η καριέρα σου είναι κάτι που δίνεις περισσότερη σημασία σήμερα, Καρκίνε. Από τη μία νιώθεις ασφάλεια στο εργασιακό περιβάλλον που βρίσκεσαι και από την άλλη ψάχνεις διάφορες λύσεις για να πας ένα σκαλί πιο πάνω. Μπορεί να πελαγώσεις λίγο σήμερα, αλλά μην τα παρατήσεις. Κάτι θα γίνει και θα πάρεις τη καλύτερη για σένα απόφαση!

Λέων
Φιλοσοφίες και νοοτροπίες αρχίζουν και σε καταπιέζουν κάπως, Λέοντα! Νόρμες στις οποίες πρέπει να ενταχθείς και οπτικές που σου επιβάλλονται. Όμως δε θα πάει καλά αυτό για τα άτομα αυτά. Μικροξεσπάσματα που θα σε απελευθερώσουν από τα πρέπει των άλλων και θα σε βοηθήσουν να ξαναβρείς τη λάμψη σου!

Παρθένος
Η οικονομική διαχείριση που κάνεις κάπως χρειάζεται μια βελτίωση. Κατά πώς σε κόβω, έχεις βρει το τι δεν μπορεί να συνεχιστεί σαν έξοδο και είσαι αποφασισμένος να το σταματήσεις! Κάπως έτσι θα μπορέσεις να διαχειριστείς και τις φοβίες που πυροδοτούνται από το άγχος σου!

Ζυγός
Πέρνα χρόνο με τη σχέση σου, Ζυγέ. Αν πάλι δεν έχεις, σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να βγεις έξω και να κάνεις τα μαγικά σου για να μην είσαι μόνος σου επίσημα (γιατί ανεπίσημα… ΑΣ’ ΤΟ)! Επίσης είναι μια καλή ευκαιρία για να εξετάσεις κάποια πρόταση για νέα συνεργασία!

Σκορπιός
Οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου έχουν πάρει φωτιά, Σκορπιέ! Το τρέξιμο είναι απίστευτο και οι απαιτήσεις από τους άλλους πολλές! Όπως καταλαβαίνεις, το ΜΠΑΜ φαίνεται να είναι μονόδρομος για να μπορέσεις να δείξεις ΞΑΝΑ τα όριά σου αλλά και για να μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου όπως θεωρείς εσύ καλύτερα!

Τοξότης
Νιώθεις μια χαρά και μια έμπνευση, Τοξότη! Και το καλό στην υπόθεση είναι πως αυτό σου θυμίζει ένα συναίσθημα που θυμίζει ερωτευμένο! Δημιουργικός, δραστήριος και ικανός να κάνεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου, είτε αυτό είναι κάποιο νέο πρότζεκτ, ένα νέο φλερτ ή μια νέα εμπειρία με το ταίρι σου!

Αιγόκερως
Τα ζητήματα του σπιτιού χρειάζονται άμεση επίλυση και το ξέρεις. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις απλά, Αιγόκερε, είναι να αφήσεις για λίγο την εργασιομανία σου στην άκρη και να ασχοληθείς μαζί τους! Επίσης, αν έχεις θέματα από το παρελθόν σου, καλό θα είναι να τα δρομολογήσεις για να τελειώνεις!

Υδροχόος
Ο τρόπος που σκέφτεσαι σου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Εκεί που ήταν γρήγορος, άμεσος και πρωτοποριακός, νιώθεις πως έχεις εγκλωβιστεί σε σκέψεις που θα τις χαρακτήριζες μικροαστικές! Αποφασισμένος λοιπόν να επανέλθεις για να συνεχίσεις αυτά που έχεις αφήσει στη μέση (αν έχεις ξεκινήσει κάτι δηλαδή γιατί είσαι πολύ της θεωρίας, Υδροχόε)!

Ιχθύς
Χρήμα και πώς θα το κατακτήσεις. Αυτό είναι το πράγμα που σκέφτεσαι πολύ Ιχθύ, και μάλιστα γίνεσαι ευρηματικός σε τρόπους! Οι στρατηγικές που χτίζεις για να φτάσεις στο στόχο σου φαίνεται να έχουν μια καλή βάση, ωστόσο πάντα θα υπάρχει η πιθανότητα βελτίωσης προκειμένου να πάρεις αυτό που θέλεις!

@athensvoiceofficial

ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 17 ως 23 .by @Aggeliki Manousaki #μανουσακη #manousaki #zwdia #ζωδια #astrologytiktok #anadromosermis #zwdiagreece

♬ πρωτότυπος ήχος - AthensVoice
@athensvoiceofficial

οριστε το ΠΑΡΤ 2 ☀️ 17-23/4 ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ . by @Aggeliki Manousaki #μανουσακη #manousaki #zwdia #ζωδια #astrologytiktok #zwdiagreece #athensvoice #greektiktok

♬ πρωτότυπος ήχος - AthensVoice

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ