Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 26.03.2023

Αιγόκερε, μια καινούργια τροπή παίρνει η καθημερινότητα και αλλάζει μορφή

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Κυριακής 26.03.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κυριακή γιορτή και σχόλη σήμερα, Κριέ. Περίπου δηλαδή… Από τη μία έχεις τη διάθεση να χαλαρώσεις και να αφήσεις το μυαλό σου να εκφραστεί. Από την άλλη, όμως, νιώθεις πως κάτι σε εμποδίζει στο να εκφραστείς ελεύθερα, πως κάτι σε κρατά πίσω και δεν μπορείς να μιλήσεις όπως θέλεις! Τι φοβάσαι όμως;

Ταύρος
Ταύρε, τι θα γίνει πια με το οικονομικό; Νιώθεις πως θα χαθεί ο κόσμος αν χαλαρώσεις! Όμως σήμερα είναι μια καλή μέρα για να κάνεις μια κουβέντα που μπορεί να σου αλλάξει ίσως και τη ζωή. Εγώ θα σου πρότεινα να μην παραμελήσεις τους φίλους για σήμερα (Κυριακή λέμε) και να μοιράσεις τον χρόνο σου σωστά.

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμε, το μυαλό σου σαν να παίρνει φωτιά… Ιδέες, σκέψεις, καταιγισμός! Σαν να αλλάζει κάτι στη φιλοσοφία και το mindset σου. Από τη μία, αυτό το λες και καλό μπας και δώσεις βάθος σε ενδιαφέροντα. Έχεις όμως κι ένα άγχος μήπως αυτό σε αποπροσανατολίσει από τη δουλειά…

Καρκίνος
Σε πιάνει ένα άγχος πως θα έρθουν μυστικά στην επιφάνεια, Καρκίνε, και το καβούκι σου είναι το πιο ασφαλές σου μέρος (ναι καλά…)! Όμως, αυτά που θα μάθεις ή και μπορεί να πεις στο τέλος εσύ, θα φέρουν έναν καινούργιο αέρα και μια διαφορετική ενέργεια στην αύρα σου! Η αλλαγή δεν θα είναι για κακό.

Λέων
Μέσα στο κεφάλι σου επικρατεί ένα χάος. Και μάλλον αυτό το χάος σαν να σου δίνει τροφή για drama; Καριέρα, σπίτι, ο κοινωνικός σου περίγυρος και το κομμάτι των πραγμάτων που σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής, καθώς και το οικονομικό, νιώθεις ότι βάλλονται μαζικά! Εγώ πάλι σου λέω πως αυτό λέγεται ΑΛΛΑΓΗ!

Παρθένος
Όλο σκέφτεσαι, σκέφτεσαι! Και το μόνο που θα καταφέρεις είναι να αγχωθείς και να σε πιάσει το έντερο και σήμερα! Η καριέρα σου δεν αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη! Κάνε αυτό στο οποίο είσαι καλός: ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ! Έχεις και το όπλο των νέων ιδεών στο τσεπάκι και θα κάνεις πολλά πράγματα διαφορετικά!

Ζυγός
Εσύ, Ζυγέ, σήμερα αποφασίζεις πως είναι μια καλή μέρα να χαλαρώσεις και να μην ασχοληθείς με τίποτα. Ναι, καλά! Ναι μεν δεν θες, αλλά έρχονται σκέψεις και άγχη που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σου και σου λένε πως η χαλάρωση ΠΡΕΠΕΙ να περιμένει! Οπότε, μην απλώνεσαι και πολύ στον καναπέ…

Σκορπιός
Σήμερα νιώθεις μια περίεργη αίσθηση. Σα να σε έπιασαν οι ανασφάλειες σου και σα να μη θες να δεις άνθρωπο; Ή παίζει να έχεις και πονοκέφαλο από κανένα hang over… Πάντως σήμερα, σα να ‘χεις τις κλειστές σου και όπως είναι αναμενόμενο, το σπίτι θα είναι αυτό που θα σε κάνει να περάσεις μια «χαλαρή» Κυριακή!

Τοξότης
Διάθεση κοκούνινγκ σήμερα διακρίνω… Και από τη μία είναι καλό γιατί θα ξεκουραστείς, θα χαλαρώσεις, δεν θα βαρεθείς, θα ανασυγκροτηθείς και για τη Δευτέρα! Από την άλλη όμως, αν νιώσεις την ανάγκη να βγεις από το σπίτι, κάν’ το! Γιατί στα down σου, ρε Τοξότη, δεν παλεύεσαι ούτε όταν είσαι μόνος σου!

Αιγόκερως
Μια καινούργια τροπή παίρνει η καθημερινότητα και αλλάζει μορφή. Αρχικά αυτό συμβαίνει μέσα στο μυαλό σου, Αιγόκερε, αλλά αυτό είναι και το πρώτο βήμα για να κάνεις manifest! Οπότε, σήμερα σα να έχεις τη διάθεση να οραματιστείς μια σημαντική αλλαγή!

Υδροχόος
Η διάθεση θέλει διασκέδαση, χαλάρωση και ξέδωμα, Υδροχόε! Τι γίνεται όμως με το οικονομικό; Γιατί αυτό ή που θα σε εμποδίσει να χαλαρώσεις ή που θα σε οδηγήσει σε εναλλακτικούς (και πιο οικονομικούς) τρόπους να διασκεδάσεις, προκειμένου να ξεφύγεις  λίγο από τη μονοτονία και το κλείσιμο που νιώθεις. Πάντως την άκρη σου θα τη βρεις!

Ιχθύς
Στενοχωριέσαι, Ιχθύ. Νιώθεις πως καταπιέζεσαι και πως τα πράγματα δεν είναι καλά. Το σπίτι σου είναι το καταφύγιο κι εκεί θα βρεις ίσως την ηρεμία που αποζητάς με την παρέα σου κι ένα καλό κρασί. Περίεργη Κυριακή, αλλά θα την περάσεις κάπως ήρεμα!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ