Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 03.03.2022

Ζυγέ, οι συγκρούσεις ξεσπάνε εύκολα σήμερα, τα νεύρα «δεν μαζεύονται», ίσως όμως κατά βάθος θες να προκαλέσεις τις εξελίξεις...

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα κορίτσι στο δρόμο χαμογελάει.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Πέμπτης 03.03.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Η Πέμπτη μπορεί να βγάλει αρκετή πίεση και ένταση στα επαγγελματικά, ιδιαίτερα σε σχέσεις με συναδέλφους, ανώτερους, συνεργάτες, όπου υπάρχουν ήδη προβλήματα (κυρίως για τους γεννημένους των τελευταίων ημερών). Ίσως πια έχει έρθει η ώρα να πάρεις κάποιες αποφάσεις.

Ταύρος
Επειδή η μέρα βγάζει γενικά μια διάθεση ανταγωνισμού και επιμονής, ακόμα και σχετικά με ιδεολογικά ή και θέματα επικαιρότητας, απόφυγε να εμπλακείς σε συζητήσεις που μπορεί να καταλήξουν σε «κονταρομαχίες» (ειδικά αν είσαι γεννημένος τελευταίες μέρες).

Δίδυμοι
Η σεξουαλικότητα σου φουντώνει «αισθητά» γεγονός που «ανάβει» και το παιχνίδι στο φλερτ, σε ήδη υπάρχουσες όμως σχέσεις μπορούν να προκύψουν εντάσεις, ζήλιες και κτητικότητες (ιδιαίτερα για τους γεννημένους των τελευταίων ημερών).

Καρκίνος
Γνωριμίες με σαφή σεξουαλικό μαγνητισμό είναι πιθανές αν είσαι single, η μέρα όμως δεν προσφέρεται για σοβαρές συζητήσεις σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, καθώς μπορεί να βγει πολύς καταπιεσμένος θυμός στην επιφάνεια (ιδιαίτερα για τους γεννημένους των τελευταίων ημερών).

Λέων
Η Πέμπτη θέλει να το πας χ α λ α ρ ά στη δουλειά και στις καθημερινότητα, αποφεύγοντας την πίεση με συναδέλφους, συνεργάτες, πελάτες, προϊσταμένους, γιατί τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν, ενώ θέλει προσοχή και σε θέματα υγείας (επηρεάζονται ιδιαίτερα οι γεννημένοι τελευταίες μέρες).

Παρθένος
«Δεν κρατιέσαι» στα ερωτικά και μολονότι μπορεί να έχεις αποτελέσματα στο φλερτ, καλό θα ήταν να μην καταφύγεις σε χειριστικές συμπεριφορές, ούτε να «καείς» από την εμμονή μέσα στη σχέση σου (αφορά ιδιαίτερα τους γεννημένους των τελευταίων ημερών).

Ζυγός
Απαιτητική η Πέμπτη, μπορεί να σε ζορίσει big time στα οικογενειακά, τα επαγγελματικά ή τα προσωπικά, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος τελευταίες μέρες. Οι συγκρούσεις ξεσπάνε εύκολα, τα νεύρα «δεν μαζεύονται», ίσως όμως κατά βάθος θες να προκαλέσεις τις εξελίξεις...

Σκορπιός
Η Πέμπτη σίγουρα δεν είναι η μέρα που θα σε βοηθήσει να κάνεις τις συζητήσεις σου και να πάρεις τις αποφάσεις σου, κάθε άλλο, επομένως από το να κάθεσαι να μαλώνεις, άστο γι’ αργότερα (ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος τελευταίες μέρες).

Τοξότης
Τα οικονομικά μπορεί να σε απασχολήσουν περισσότερο σήμερα, είτε φέρνοντας μια ευκαιρία είτε βγάζοντας ένα μεγαλύτερο ζόρι, με τους γεννημένους των τελευταίων ημερών να επηρεάζονται περισσότερο.

Αιγόκερως
Θα είναι δύσκολο να διαχειριστείς τα συναισθήματα σου σήμερα, που μάλλον έχουν ένα πιο «σκοτεινό χρώμα», ενώ η ένταση που μπορεί να βγει σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες ίσως οδηγήσει ακόμα και σε ένα τέλος, ιδιαίτερα για τους γεννημένους των τελευταίων ημερών. 

Υδροχόος
Τον θέλεις τον «χώρο» και τον «χρόνο» σου σήμερα, να μείνεις λιγακι «με σένα». Μάλλον η πρόσφατη επικαιρότητα σου έπεσε πολύ βαριά ή έχεις άλλα, προσωπικά θέματα, που σε «ρίχνουν» (ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος τελευταίες μέρες).

Ιχθύες
Η Πέμπτη μπορεί να αποδειχθεί «δυσκολάκι» για φιλικές, προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, βάζοντας στο «παιχνίδι» ακόμα και ζητήματα εμπιστοσύνης, με τους γεννημένους των τελευταίων ημερών να επηρεάζονται περισσότερο).

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ