Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 2-8 Αυγούστου 2021

Λέοντα, η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου μπαίνει με «ζόρια»

zarastro.jpg
Zarastro
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Εβδομάδας

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 2-8 Αυγούστου 2021

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου μπαίνει με pressing και νέους περιορισμούς for everybody, όμως το τρίγωνο Αφροδίτης - Ουρανού (3/8) μπορεί να φέρει μια απρόσμενη ευκαιρία για τα οικονομικά σε συνάρτηση με την εργασία σου, π.χ. μέσω νέων πελατών ή μέσω διαπραγμάτευσης των όρων μιας συμφωνίας, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο. Παράλληλα αυτή η όψη ευνοεί και ξαφνικές ερωτικές γνωριμίες μέσα στο περιβάλλον της δουλειάς, σε χώρους άθλησης ή σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως νοσοκομεία, ιατρικά κέντρα κ.λπ. Διόλου απίθανο δηλαδή να πας στο ραντεβού για το εμβόλιο και να βρεις γκόμενο! Παρ’ όλα αυτά, θα πρέπει να αποφύγεις την τάση για οικονομικό ρίσκο, προβαίνοντας σε βιαστικές κινήσεις λόγω μιας υποκειμενικής θεώρησης των δεδομένων που δεν είναι σωστή. Αυτές οι «ουρανοκατέβατες» αποφάσεις για έξτρα δαπάνες είναι απόρροια των τετραγώνων που σχηματίζει ο Ουρανός με Ερμή (4/8) και Ήλιο (7/8) και σίγουρα θέλουν προσοχή. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα (8/8) τονίζει την ανάγκη σου για διασκέδαση και χαλάρωση, μέσα από την ικανοποίηση που μπορεί να προσφέρει μια προσωπική σχέση, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου, δημιουργώντας ένα πολύ ευχάριστο περιβάλλον για το φλερτ, ενώ είναι θετική και για να βάλεις τους επαγγελματικούς σου στόχους για τη νέα σαιζόν.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Αυτή την εβδομάδα ο Ουρανός από το ζώδιό σου «κάνει πάρτι» με τους προσωπικούς πλανήτες στον σταθερό σταυρό, διαμορφώνοντας ένα αρκετά κουραστικό κλίμα. Η Τρίτη ωστόσο είναι εξαιρετική για την προσωπική σου ζωή, με το τρίγωνο Αφροδίτης - Ουρανού να φέρνει κεραυνοβόλους έρωτες και μοιραίες συναντήσεις, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο. Αν είσαι αδέσμευτος «μην κάτσεις στα αυγά σου», αλλά αντίθετα βγες έξω, κινητοποιήσου και έχε τις κεραίες σου ανοιχτές για τον έρωτα που μπορεί να έρθει...από το πουθενά! Αν πάλι είσαι σε σχέση χρειάζεται λίγη προσοχή σε κουτσουκέλες και «αδυναμίες της στιγμής». Γι’ αυτό, καλύτερα να λειτουργήσεις προδραστικά, κανονίζοντας μια έκπληξη για τον σύντροφο σου που «θα φτιάξει κατάσταση». Για μερικούς αυτή η όψη μπορεί να φέρει το δώρο μιας ξαφνικής εγκυμοσύνης, που έρχεται να ολοκληρώσει την ευτυχία σας. Τα τετράγωνα Ερμή-Ουρανού (4/8) και Ήλιου-Ουρανού (7/8) δημιουργούν νευρικότητα και έντονο συναισθηματικό εκνευρισμό που χρειάζεται σωστή διαχείριση, ιδίως με άτομα από την  οικογένεια αλλά και τα επαγγελματικά. Εκεί θα «παιχτεί» και η κορύφωση, με την Νέα Σελήνη στον Λέοντα (8/8) που ενεργοποιεί το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού να φέρνει για μερικούς αλλαγές καταστάσεων στον άξονα καριέρας-οικογένειας, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Αυτή η εβδομάδα μπορεί να εμπεριέχει αρκετές πιέσεις μέσα στην καθημερινότητα σου, όμως το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, δημιουργεί μια «ξαφνική ανακούφιση» που σε ηρεμεί ως ένα βαθμό, αποφορτίζοντάς σε από μια κατάσταση που δημιουργούσε άγχος στα εργασιακά ή στην οικογένεια. Μπορεί για παράδειγμα να ήσουν στην φάση μετακόμισης, ψάχνοντας για το νέο σου σπίτι και τώρα να παρουσιάζεται μια ευκαιρία που ταιριάζει στις ανάγκες σου ή μπορεί να ήθελες να ξεκινήσεις κάτι δικό σου επαγγελματικά από τον χώρο του σπιτιού και τώρα οι συνθήκες να ευνοούν την υλοποίησή του. Στην συνέχεια ωστόσο, οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει ο Ερμής (4/8) και ο Ήλιος (7/8) με τον Ουρανό δημιουργούν «επιπλοκές» στην επικοινωνία με κοντινά σου πρόσωπα και συγγενείς, που μπορούν να σε αποσυντονίσουν, πέφτοντας και στην λούμπα του ψυχικού επηρεασμού με αρνητικά αποτελέσματα για την διάθεση σου. Επίσης, απρόοπτα περιστατικά μπορούν να ανατρέψουν τον σχεδιασμό αλλά και την πραγμάτωση εμπορικών συμφωνιών και συναλλαγών. Αυτά τα σενάρια ενισχύονται και από την Νέα Σελήνη στον Λέοντα (8/8) που θα έχει συμμετοχή Ουρανού, επηρεάζοντας κυρίως το 2ο δεκαήμερο. Από την άλλη δεν αποκλείεται με αυτό το φεγγάρι να προκύψει μια καινούργια γνωριμία σε ένα ταξίδι ή στο μέρος παραθερίζεις, γι’ αυτό better be out and about.


Καρκίνος (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)
Παρότι αυτή η εβδομάδα έχει ζόρια για όλους, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού (3/8), που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, σε καλεί να υιοθετήσεις μια πιο χαλαρή διάθεση στην καθημερινότητα σου. Έτσι, ακόμα κι αν δεν είσαι διακοπές και δουλεύεις, προσπάθησε να είσαι cool και να κανονίσεις και κάποιες συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Μάλιστα εκεί που δεν το περιμένεις μπορεί να προκύψει μια γνωριμία π.χ. μέσα από μια έξοδο με την παρέα. Καλύτερα να μην εξετάσεις στην προκειμένη φάση το αν θα μακροημερεύσει, αλλά έχε το attitude του να ζήσεις την στιγμή, περνώντας καλά, κι ό,τι βγει. Τα τετράγωνα που σχηματίζει ο Ουρανός με Ερμή (4/8) και Ήλιο (7/8) μπορούν να προκαλέσουν μια ανατροπή στον οικονομικό σου σχεδιασμό, φέρνοντας και ξαφνικά έξοδα που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Ίσως πάλι πιέζεσαι από άτομα στον κύκλο σου ή από συνεργάτες στην δουλειά να προχωρήσεις σε μια δαπάνη, που όμως είναι προτιμότερο να αποφύγεις αυτές τις μέρες. Τα οικονομικά σου δείχνει και η Νέα Σελήνη στον Λέοντα (8/8) που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο. Η βούληση σου για βελτίωση των δεδομένων σε αυτόν τον τομέα είναι σαφής, προτού όμως προχωρήσεις σε συμφωνίες ή σε ανοίγματα επιχειρηματικού χαρακτήρα σιγουρέψου ότι η στήριξη που κάποιοι σου τάζουν είναι όντως παρούσα.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου μπαίνει με «ζόρια», φίλε Λέοντα, καθώς οι απαιτητικές όψεις αντίθεσης Ήλιου και Ερμή από το ζώδιό σου με τον Κρόνο (2/8) και εν συνέχεια τετραγώνου με τον Ουρανό (4-7/8) δεν θα σε αφήσουν να ησυχάσεις, δίνοντας σου και μια αίσθηση μη ελέγχου πάνω στα γεγονότα. Θετική συνθήκη αποτελεί το τρίγωνο Αφροδίτης - Ουρανού (3/8), που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, και που μπορεί να δείξει μια εύνοια στα επαγγελματικά, εξαργυρώσιμη ίσως και οικονομικά, όπως π.χ. μια συμφέρουσα πρόταση. Γενικώς όμως θα πρέπει να επενδύσεις περισσότερο στην υπομονή και στην ευελιξία για να καταφέρεις να ανταποκριθείς σε ό, τι τυχόν απρόοπτο «σκάσει» μέσα στην καθημερινότητα σου, που σε πετά εκτός προγραμματισμού στην δουλειά, αποφεύγοντας «να τα βάψεις μαύρα» ή να τα βάλεις με την «κακιά σου μοίρα». Άλλωστε ο υπόλοιπος μήνας θα έχει τελείως διαφορετικό feeling και δυνατότητες για ανεμελιά, οπότε don’t worry. Μάλιστα η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου (8/8), που θα επηρεάσει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, με «εμβέλεια» μέχρι το τέλος της χρονιάς, είναι η ευκαιρία που ζητάς για να κάνεις μια καινούργια αρχή, αλλάζοντας ό, τι δεν τραβάει πλέον στην ζωή σου με το νέο και πιο ελπιδοφόρο που σε περιμένει.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Περισσότερη προσοχή στην υγεία σου, ψυχική και σωματική, πρέπει να δώσεις αυτή την εβδομάδα, καθώς η αντίθεση Ήλιου και Ερμή με τον Κρόνο (2/8) «σου χτυπά το καμπανάκι» για ανισορροπίες στην διατροφή και την γενικότερη φροντίδα του εαυτού σου. Χρειάζεται να καταλάβεις πως ο οργανισμός σου έχει όρια και ανάγκες και αυτές δεν μπορούν να μπαίνουν συνεχώς σε δεύτερη μοίρα ελέω των επαγγελματικών. Μιας και ο Άρης διελαύνει από το ζώδιό σου πρέπει να είσαι πιο σχολαστικός με τις ρουτίνες υγείας σου, αποφεύγοντας φαγητά και βλαβερές συνήθειες που μπορεί να σε αποδυναμώσουν σε συνδυασμό και με τον καύσωνα. Η υπομονή αποδεικνύεται απαραίτητη στην συνέχεια της εβδομάδας καθώς τα τετράγωνα Ερμή (4/8) και Ήλιου (7/8) με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσουν αναποδιές στις μετακινήσεις και στις επαφές σου. Ευτυχώς τα ερωτικά πηγαίνουν πολύ καλύτερα και μάλιστα το τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σου με τον Ουρανό (3/8), που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, προσφέρεται για ταξίδια με τον σύντροφο σου για να αναθερμάνετε το πάθος σας, αλλά και για αναπάντεχες «επιτυχίες» για τους αδέσμευτους. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα (8/8) έχει χαρακτήρα απεμπλοκής από καταστάσεις και άτομα που εξακολουθούν να σε τραβάνε προς τα πίσω, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Η πιο «ανήσυχη» εβδομάδα του Αυγούστου ξεκινά, απαιτώντας σωστή διαχείριση για να τα βγάλεις εις πέρας, με την αντίθεση Ήλιου και Ερμή με τον Κρόνο (2/8) να επηρεάζει την συνεννόηση και την αλληλεπίδραση με φίλους, συνεργάτες, σύντροφο αλλά και παιδιά, ακόμη κι αν σε πετυχαίνει στις διακοπές σου. Αν πάλι εργάζεσαι κανονικά και μάλιστα στενά με μια ομάδα συναδέλφων, χρειάζεται προσοχή στις μεταξύ σας επαφές και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε αυτά που «πιάνεις» από την μη λεκτική σας επικοινωνία, παρά στα λόγια, εξαιτίας των τετραγώνων Ερμή (4/8) και Ήλιου (7/8) με τον Ουρανό. Μια πιο διπλωματική στάση μπορεί να αποδειχτεί πιο σοφή προκειμένου αφ’ ενός να ξεμπερδεύεις με τη δουλειά, και αφετέρου να προωθήσεις τα σχέδια σου. Προσπάθησε επίσης να περιορίσεις τον αρνητικό εσωτερικό σου μονόλογο που μπορεί να σε αυτοσαμποτάρει. «Ανάσα» σε όλο αυτό αποτελεί το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, που σε προτρέπει να δεις την θετική πλευρά των πραγμάτων, αλλά και να ασχοληθείς με ό, τι σε αναζωογονεί ψυχολογικά. Και η Νέα Σελήνη στον Λέοντα (8/8), που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, είναι θετική για να θέσεις τους στόχους σου, προσωπικούς και επαγγελματικούς, για το επόμενο εξάμηνο, πλαισιώνοντας τους και με τα κατάλληλα άτομα που θα σε στηρίξουν.


Σκορπιός (23 Οκτώβρη - 21 Νοέμβρη)
Η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου είναι ίσως η πιο απαιτητική ολοκλήρου του μήνα, εξαιτίας της αντίθεσης Ήλιου και Ερμή με τον Κρόνο (2/8) και των τετραγώνων που θα σχηματίσουν με τον Ουρανό (4-7/8). Αυτές οι «συγκρούσεις» στον σταθερό σταυρό θα σε επηρεάσουν άμεσα κυρίως στον άξονα καριέρας - οικογένειας, όπου και θα αναζητηθεί για άλλη μια φορά η «χρυσή τομή». Το «δόσιμο» στα επαγγελματικά, που εξακολουθούν να απαιτούν πολλά κι ας βρισκόμαστε στην καρδιά του Καλοκαιριού, σε έχει κουράσει και μάλιστα πλέον δεν είναι «ανεκτό» από το σπίτι σου ή τον σύντροφό σου, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο μια κατάσταση στα προσωπικά να «εμποδίζει» τα επαγγελματικά, αφού θα έχεις την τάση να κουβαλάς τα όποια προβλήματα στη δουλειά. Οι αλλαγές και οι ανατροπές στη δουλειά και στις σχέσεις με τους συνεργάτες σου είναι πιθανές και δεν αποκλείονται και αιφνίδιες ρήξεις. Όλο αυτό θα κορυφωθεί με την Νέα Σελήνη στον Λέοντα (8/8), που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, ίσως όμως υπάρξουν και ξαφνικές νέες προτάσεις. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού (3/8) έχει εντελώς άλλη δυναμική, αφού ευνοεί τις εξελίξεις μέσα σε μια σχέση αλλά και τους κεραυνοβόλους έρωτες για τους ελεύθερους, ιδιαίτερα του 2ου δεκαημέρου.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Ο Αύγουστος ξεκινά με μια πλειάδα όψεων, που διαμορφώνουν ένα νευρικό σκηνικό στην καθημερινότητα, αρχής γενομένης με την αντίθεση Ήλιου και Ερμή με τον Κρόνο (2/8). Η επικοινωνία με φίλους, συναδέλφους, συντρόφους, συγγενείς θα εμπεριέχει ίσως τόση δόση brutal αληθείας, που θα καταντά αγένεια ή υποτίμηση στα δικά τους μάτια. Καλύτερα να αποφύγεις το «λεκτικό πινκ-πονκ», καθώς κάνει και ζέστη που εξαντλεί τα νεύρα. Ίσως πάλι νιώθεις ότι δεν έχεις γύρω σου ανθρώπους να σε καταλαβαίνουν και λόγω αυτής της «πίκρας» εξαπολύεις την επίθεση εναντίον τους. Παρόλα αυτά το τρίγωνο Αφροδίτης - Ουρανού (3/8), που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, μπορεί να ευνοήσει τα επαγγελματικά σου, φέρνοντας λύσεις και πρωτοποριακές ιδέες, αλλά και τα φλερτ μέσα στον χώρο εργασίας, είτε με κάποιον συνεργάτη, είτε ακόμα με κάποιον σε ανώτερη θέση. Οι επόμενες ημέρες θα έχουν αρκετά ευτράπελα και απρόοπτα στις μετακινήσεις και στις επαφές σου λόγω των τετραγώνων του Ουρανού με Ερμή (4/8) και Ήλιο (7/8), γι’ αυτό οπλίσου με υπομονή. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα (8/8) σημαίνει για πολλούς την έναρξη των διακοπών μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, αλλά είναι και μια καλή ευκαιρία για να θέσεις τους στόχους στα επαγγελματικά ή στις σπουδές σου για το επόμενο εξάμηνο.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Το «ποδαρικό» της πρώτης εβδομάδας του Αυγούστου είναι λίγο αγχωτικό για οικονομικά θέματα, εξαιτίας της αντίθεσης Ήλιου και Ερμή με τον Κρόνο (2/8). Μπορεί να νιώσεις πίεση ή απογοήτευση από εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που έρχονται μαζεμένες π.χ. από εφορία μεριά, ή λόγω «άτσαλης» διαχείρισης που οφείλεται σε τρίτους όπως π.χ. ο σύντροφος σου, που όμως «παίρνει μπάλα» και εσένα. Ίσως πάλι σε στρεσάρει μια οικονομική συμφωνία ή έχεις να αντιμετωπίσεις πολλά έξοδα της τελευταίας στιγμής εν όψει των καλοκαιρινών διακοπών σου. Άλλωστε το τρίγωνο Αφροδίτης - Ουρανού (3/8) είναι τελειο για να αρχίσεις τα ταξίδια με φίλους ή τον σύντροφο σου, ενώ είναι μια εξαιρετική όψη και για τα ερωτικά, γνωρίζοντας άτομα που σου κάνουν το κλικ μέσα και από κοινές παρέες ή το διαδίκτυο, που μπορεί να έχουν κάτι το «αντισυμβατικό». Είναι καλό να είσαι ανοιχτός στο μη συνηθισμένο, εξερευνώντας καινούργιες εμπειρίες. Η συνέχεια φέρνει κάποια «ανάποδα» στις μετακινήσεις ή στις επικοινωνίες σου, λόγω των τετραγώνων Ερμή (4/8) και Ήλιου (7/8) με τον Ουρανό, φτάνοντας σε μια Νέα Σελήνη στον Λέοντα (8/8) που έχει την δυναμική να σε αποσυντονίσει συναισθηματικά, επηρεάζοντας και οικονομικά που αφορούν τράπεζες, εταιρίες, κληρονομικά κ.λπ. ιδιαίτερα για το 2ο δεκαήμερο.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)
Αυτή η εβδομάδα αποτελεί ίσως το πιο δύσκολο κομμάτι του Αυγούστου, καθώς η αντίθεση Ήλιου και Ερμή απέναντι σου με τον Κρόνο από το ζώδιο σου (2/8) αλλά και τα τετράγωνα τους με τον Ουρανό (4-7/8) σε φέρνουν αντιμέτωπο με δυσκολίες και ανατροπές στις σχέσεις σου, προσωπικές, επαγγελματικές και οικογενειακές, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο. Λογικά, έχεις πια πάρει το «μήνυμα», μιας και από την αρχή της χρονιάς είσαι σε φάση αλλαγών και ανακατατάξεων στην ζωή σου. Η τάση για έλεγχο των άλλων δεν θα έχει πλέον αποτέλεσμα, με την υπομονή και τον ειλικρινή διάλογο να φαίνεται ως η μόνη λύση για να ειπωθούν όλα όσα πρέπει. Αυτό φυσικά δεν εγγυάται την «σωτηρία» και σε πολλές περιπτώσεις η ρήξη θα είναι αναπόφευκτη «σαν έτοιμη από καιρό». Επίσης, δεν θα έρθει χωρίς συναισθηματικό κόστος, καθώς αναμένονται επιθέσεις ή αλλοπρόσαλλες κατηγορίες από συντρόφους, συνεργάτες, οικογένεια. Η κούραση σου όμως είναι πλέον δεδομένη και ουσιαστικά είσαι έτοιμος να πάρεις τις αποφάσεις σου, όποιες κι αν είναι αυτές. Η κορύφωση θα γίνει με την Νέα Σελήνη απέναντι σου στον Λέοντα (8/8) που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, κλείνοντας τοξικές καταστάσεις με τελεσίδικο τρόπο, εμπεριέχοντας όμως και μια δυναμική για ένα άμεσο νέο ξεκίνημα που ανοίγει ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Μια εβδομάδα που ενεργοποιεί το τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού δεν θα μπορούσε να είναι ήρεμη για κανέναν, κάνοντας μάλιστα «αχτύπητο συνδυασμό» με τον «καύσωνα θηρίο» που εξελίσσεται με «θέρμη». Έτσι, η αντίθεση Ερμή και Ήλιου με τον Κρόνο (2/8) φέρνει άγχος και πίεση στην δουλειά, αλλά και ανάγκη για προσεκτική διαχείριση της επικοινωνίας με συνεργάτες και συναδέλφους, παρόλο που μπορούν να σου σπάσουν τα νεύρα big time. Προσπάθησε να μην επηρεαστείς περισσότερο απ’ όσο πρέπει ψυχολογικά, επειδή κάποιοι για τους δικούς τους λόγους έχουν πρόβλημα μαζί σου. Τα καλά νέα είναι ότι με το τρίγωνο Αφροδίτης - Ουρανού (3/8), που επηρεάζει ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο, θα πάρεις ευχαρίστηση από την προσωπική σου ζωή. Ένα ταξιδάκι με το αμόρε είναι το ιδανικό, ακόμα όμως κι αν δεν σου βγει, πάρε άλλες πρωτοβουλίες για να χαρείς και να διασκεδάσεις με τον άνθρωπο σου. Οι αδέσμευτοι πάλι έχουν την τύχη με το μέρος τους για να συναντήσουν ένα πρόσωπο που τους γοητεύει κεραυνοβόλα! Προσοχή στα τετράγωνα του Ουρανού με Ερμή (4/8) και Ήλιο (7/8) που φέρνουν «μπλεξίματα» σε μετακινήσεις και καθημερινότητα, προκαλώντας εξάντληση. Άλλωστε και η Νέα Σελήνη στον Λέοντα τονίζει την ανάγκη για άμεση φροντίδα της υγείας και της φυσικής σου κατάστασης, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ