Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 05.03.2021

Παρθένε, έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις κάποια εργασιακά ζητήματα με θετικό για εσένα τρόπο

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ασπρόμαυρη γυναίκα που απεικονίζει γυναίκα να στέκεται μπροστά από το παράθυρο
© Caroline Hernandez / Unsplash

Τα Ζώδια της Παρασκευής 5 Μαρτίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.

Κριός
Άτομα που έχεις κοντά σου σε στηρίζουν στα μελλοντικά σου σχέδια, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και ένα θετικό νέο αναφορικά με τα επαγγελματικά σου, τις ομαδικές συνεργασίες ή το κομμάτι των σπουδών σου.

Ταύρος
Η επικοινωνιακή σου δεινότητα θα σε βοηθήσει να βρεις άκρη στα επαγγελματικά σου και να προχωρήσεις συμφωνίες και συνεργασίες. Απόφυγε μόνο τις υπερβολικές υποσχέσεις για να μην βρεθείς έκθετος.

Δίδυμοι
Κάποια θετική είδηση ή εξέλιξη μπορεί να υπάρξει σε ένα θέμα που αφορά ένα νομικό σου ζήτημα, τις σπουδές σου ή την επαφή σου με πρόσωπα από το εξωτερικό.

Καρκίνος
Ίσως δεχτείς μια συμφέρουσα πρόταση στα επαγγελματικά σου ενώ, αν έχεις να κλείσεις ή να ρυθμίσεις ένα οικονομικό σου ζήτημα με τράπεζες, δημόσιο, εφορίες κ.τ.λ., καν’ το σήμερα.

Λέων
Ευκαιρίες για συμφωνίες στον επαγγελματικό τομέα και ευνοϊκές εξελίξεις σε θέματα συνεργασιών που είχαν κολλήσει τελευταία, μέσα από εποικοδομητικές συζητήσεις, είναι αρκετά πιθανές σήμερα.

Παρθένος
Έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις κάποια εργασιακά ζητήματα με θετικό για εσένα τρόπο, ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να υπάρξει μια προαγωγή στη δουλειά.

Ζυγός
Ευχάριστα νέα στα ερωτικά σου, με θετικές προσεγγίσεις από το άτομο που σε ενδιαφέρει μπορεί να υπάρξουν σήμερα, ενώ θα έχεις εύνοια και στην προώθηση των επιχειρηματικών ή καλλιτεχνικών σου σχεδίων.

Σκορπιός
Ένα οικογενειακό ζήτημα που είχε προκύψει το προηγούμενο διάστημα μπορεί τώρα λυθεί σε κάποιο βαθμό, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις και ευκαιρίες στην τακτοποίηση ενός θέματος που αφορά την ακίνητη περιουσία σου.

Τοξότης
Σήμερα είναι η μέρα για να διαπραγματευτείς μια εμπορική συμφωνία, ενώ για κάποιους θα πέσουν και υπογραφές. Επίσης μπορεί να έχεις μια θετική είδηση σε ένα θέμα που αφορά τις σπουδές σου.

Αιγόκερως
Βρίσκεις λύσεις σε οικονομικά σου ζητήματα σήμερα, ενώ είναι ανοικτό το ενδεχόμενο και για προτάσεις ή συμφωνίες σε αυτό τον τομέα.

Υδροχόος
Θετικά τα νέα για τα επαγγελματικά και τις σπουδές σου, καθώς το καλό επικοινωνιακό κλίμα που υπάρχει φέρνει δυνατότητες για να προχωρήσεις τα σχέδιά σου, τόσο τα καινούργια όσο και αυτά που είχαν αρχίσει το προηγούμενο δίμηνο.

Ιχθύες
Ένα επαγγελματικό ή προσωπικό σου ζήτημα που σε είχε απασχολήσει τον τελευταίο καιρό μπορεί τώρα να επανέλθει και να έχει κάποια θετική εξέλιξη ή αντιθέτως να κλείσει οριστικά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ