Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 03.01.2021

Αιγόκερε, καλή μέρα για να βάλεις τους στόχους σου για τη νέα χρόνια και να προγραμματίσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό που θα σε ανανεώσει, Covid επιτρέποντος, βεβαίως-βεβαίως

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
carnival-411494_1280.jpg

Τα Ζώδια της Κυριακής 3 Ιανουαρίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro

Κριός
Υποχρεώσεις και ζητήματα που αφορούν τη δουλειά σε απασχολούν αρκετά. Προσπάθησε να τα οργανώσεις λίγο στο κεφάλι σου και να βρεις λύσεις, έχοντας σύμμαχό σου την τεχνολογία.

Ταύρος
Αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου σήμερα. Βγείτε για καμία βόλτα, μαγειρέψτε κάτι μαζί και γενικά απολαύστε χαλαρές στιγμές μεταξύ σας.

Δίδυμοι
Πρακτικά θέματα της δουλειάς και του σπιτιού καθώς και αγγαρείες εντός της οικογένειας, χρειάζονται διευθέτηση. Κράτα δυνάμεις και για το ξεκίνημα της εβδομάδας.

Καρκίνος
Σήμερα ανταλλάσσεις πληροφορίες με φίλους και γνωστούς, ενώ αν σπουδάζεις καλό θα ήταν να ανοίξεις και κάνα βιβλίο.

Λέων
Μια οικονομική πρόταση που αφορά τη δουλειά μπορεί να σε βάλει σε σκέψεις. Ζύγισε τις επιλογές σου, αλλά μη βιαστείς να αποφασίσεις άμεσα.

Παρθένος
Με τη Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σου κινητοποιείσαι και στρέφεις την ενέργεια σου σε θέματα σπουδών και επαγγελματικών στόχων.

Ζυγός
Νιώθεις αρκετά κουρασμένος σωματικά, ενώ παράλληλα αγχώνεσαι και για τα καθημερινά της δουλειάς. Λίγο παραπάνω ύπνος μπορεί να βοηθήσει.

Σκορπιός
Έχεις μεγάλη ζήτηση και γίνεται συζήτηση καθώς τα τηλέφωνα δεν σταματάνε να χτυπάνε από φίλους και γνωστούς που θέλουν να βρεθείτε.

Τοξότης
Τα κεφάλια μέσα σήμερα, καθώς χρειάζεται να στρωθείς στη δουλειά κυριακάτικα, ή τουλάχιστον να οργανώσεις το πρόγραμμά σου ενόψει της νέας βδομάδας που ξεκινά.

Αιγόκερως
Καλή μέρα για να βάλεις τους στόχους σου για τη νέα χρόνια και να προγραμματίσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό που θα σε ανανεώσει, Covid επιτρέποντος, βεβαίως-βεβαίως.

Υδροχόος
Ζητήματα που αφορούν δάνεια, τράπεζες και ληξιπρόθεσμες οφειλές, μπορεί να απορροφήσουν αρκετή από την ενέργεια σου.

Ιχθύες
Η κοινωνικότητα σου χτυπάει κόκκινο. Έχεις πολλές επαφές με φίλους και συγγενείς, ανταλλάσσοντας ευχές για το νέο έτος και κάνοντας catch up τα νέα σας, ενώ μπορεί να έχεις και μια απρόσμενη είδηση, όχι απαραίτητα αρνητική.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ