Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 16.03.2020

Δίδυμε, απόφυγε να κάνεις τον φόβο κεντρικό άξονα όσων σου συμβαίνουν!

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα ζώδια της Δευτέρας 16 Μαρτίου 2020
Οι ημερήσιες προβλέψεις των ζωδίων για τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 © KELLEPICS

Τα Ζώδια της Δευτέρας 16 Μαρτίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020; Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Κριός
Να σκεφτείς τους υπολοίπους ακόμη κι αν είσαι βαθιά δυσαρεστημένος με ό, τι αναστέλλει τα προσωπικά ή επαγγελματικά σου σχέδια.

Ταύρος
Επειδή αποφασίζεις να ασχοληθείς ή να βοηθήσεις συγγενείς, φίλους κοκ μην το τραβάς κι αναλαμβάνεις ευθύνες που δεν σου αναλογούν.

Δίδυμοι
Εάν μπορείς να ασχοληθείς με τη σεξουαλική σου ζωή, να το κάνεις. Ειδάλλως απόφυγε να κάνεις τον φόβο κεντρικό άξονα των όσων σου συμβαίνουν.

Καρκίνος
Αν πρόκειται να ασχολείσαι με τους άλλους, προσπάθησε να βοηθάς εκεί που όντως μπορείς και χρειάζεται, όχι εκεί που θέλεις.

Λέων
Αν είσαι καλά, δουλίτσες ρουτίνας ή ένα προγραμματάκι άσκησης στο σπίτι. Αν δεν είσαι καλά, προσπάθησε να μην το παίζεις παλικάρι.

Παρθένος
Ασχολήσου όσο περισσότερο γίνεται με τα παιδιά και τον ερωτικό σου σύντροφο, όχι σε φάση διαιτητής, αλλά κάνοντας αυτά που θέλουν (κι οι συνθήκες επιτρέπουν).

Ζυγός
Αν μπορείς να βοηθήσεις κάπου στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον κάντο, απλώς μην ανέχεσαι να σε πατάνε, ούτε τα παιδιά, ούτε ο σύντροφος.

Σκορπιός
Επειδή για κάποιον λόγο φαίνεται να είσαι εγγενώς ψύχραιμός όταν η κατάσταση είναι επαρκώς ακραία, ψέκαζε εμψύχωση, όχι μαύρο χιούμορ, δεν το πιάνουν όλοι.

Τοξότης
Καλύτερα να μην προσπαθήσεις να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις. Δεν ξέρω πως θα' ταν εφικτό, αλλά μην το κάνεις.

Αιγόκερως
Βάλ’ τα με το σύμπαν αν σου χάλασε τα σχέδια, αλλά περιόρισε γκρίνια κι επιθετικότητα απέναντι στον σύντροφο.

Υδροχόος
Αν είσαι αδιάθετος μην αγχώνεσαι με υποχρεώσεις, δουλειές, οικογένεια κοκ, αποδέξου ότι τώρα την δουλειά την κάνει το σώμα σου, όχι εσύ.

Ιχθύες
Δεν χρειάζεται να είσαι το καλό παιδί και να βοηθήσεις δεξιά κι αριστερά. Ίσως είναι σοφότερο να κρατήσεις αποστάσεις εν προκειμένω

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ