Cosmic Telegram

Το φθινόπωρο του Ταύρου

Τι επιφυλάσσει το επόμενο τρίμηνο για το ζώδιό σου;

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
ΤΕΥΧΟΣ 669
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tavros.jpg

Έρωτας και σχέσεις

Στις παραδοσιακές σου τακτικές θέλεις να επανέρθεις το φθινόπωρο, καθώς όλη η αλλαγή του καλοκαιριού σού έπεσε κάπως βαριά. Επιπλέον υπάρχουν ανοιχτά τραύματα και υποθέσεις που ακόμη υπαγορεύουν τα θέλω σου σε επίπεδο σοβαρής σχέσης και γάμου. Αμφιταλαντεύεσαι ανάμεσα σε ένα πολύ στενό μαζί και κάποιες τάσεις φυγής και θεωρίες περί ατομικών δικαιωμάτων. Παράλληλα όμως παίρνεις θέση στη σχέση σου με την εκτεταμένη οικογένεια, οριοθετείς σχετικά θέματα και γενικώς «ξεφορτώνεις». Τον Οκτώβριο είσαι πραγματικά έτοιμος να αλλάξεις ό,τι νοοτροπία, παρέα και πραγματικό ή θεωρητικό πλαίσιο σαμποτάρει τις σχέσεις σου. Ο μήνας όμως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς παράλληλα σου κάνει χαλί για να γυρίσεις σε κακές συνήθειες, είτε λέγονται ζήλεια, συγχώνευση, κτητικότητα, είτε παγωμάρα και βουβαμάρα. Τεστάρονται επαρκώς οι γνωριμίες και οι σχέσεις σου εν γένει, ενώ καλό θα ήταν να κρατάς μικρό καλάθι για άτομα που (επαν-)εμφανίζονται τώρα στη ζωή σου. Ο Νοέμβριος σου δείχνει τα πράγματα ως έχουν, ακόμη κι αν η θέα τους σε σοκάρει. Για μπόνους κάνει θαύματα για τη σεξουαλικότητά σου.

Επαγγελματικά και οικονομικά

Το κλίμα στα επαγγελματικά σου έχει μπόλικη ανανέωση το φθινόπωρο. Μπορείς να σιγουρέψεις συμφωνίες, συνεργασίες και συμπράξεις, όλα αρκούντως επωφελή, αρκεί να μην αφήσεις εκκρεμότητες και παρασκηνιακούς χειρισμούς και δράσεις να σε πάνε πίσω και να σου κόψουν τη φόρα. Τον Οκτώβριο οι συνεργασίες σου βρίσκονται σε φάση εκδίπλωσης, πιθανώς και με προοπτικές στο εξωτερικό, ωστόσο οι μεγάλες απαιτήσεις δημιουργούν τριβές στην εργασιακή σου καθημερινότητα που, αν τις αφήσεις, μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Το πράγμα θέλει υπομονή. Έχεις. Τον Νοέμβριο δέχεσαι μία καλή οικονομική ένεση, ωστόσο τείνεις να κλατάρεις υπό το βάρος των ευθυνών σου αν δεν προσέξεις. Δεν γίνεται να τα κάνεις όλα και το τι να επιλέξεις θα φαίνεται καθαρότερα στο τέλος του μήνα.

Υγεία και ευεξία

Η υγεία σου και η ενεργητικότητά σου είναι σε αψυχολόγητη κατάσταση το φθινόπωρο, με εκρήξεις υπερδραστηριότητας και ρουφήχτρες κόπωσης και βραδύτητας. Το κλειδί είναι να συντηρήσεις ό,τι έχεις βρει ότι σε βοηθάει σωματικά και ψυχολογικά και να μην υποκύπτεις στις κακές σου συνήθειες. Να θυμάσαι ότι, αν δεν αισθάνεσαι καλά σωματικά, δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέρθεις στις συνδυασμένες απαιτήσεις της προσωπικής κι επαγγελματικής σου ζωής. Ιδιαίτερη μνεία σε πεπτικό, γεννητικά όργανα και συκώτι καθώς τείνεις να χάσεις κάθε μέτρο σε φαγητό, σεξ, και συναισθηματισμό. Να προσέχεις για να έχεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ